Prijave za utakmice za proljetni dio sezone 19/20

Redsi,

15.01.2020. u 17h će na ovom linku https://www.lfccro.com/prijave-za-utakmicu-proljece-2020/ biti otvorene prijave za utamice protiv Crystal Palacea (21.03.) i Aston Ville (11.04.) za koje smo dobili pravo kupnje po 14 karata.

Obzirom na rezultate Liverpoola prethodnih sezona očekujemo veću zainteresiranost za karte nego što ih imamo (što se pokazalo i na prijavama za jesenski dio sezone). Kako bi svi članovi imali jednake šanse doći do karte ovim putem šaljemo obavijest o točnom datumu i vremenu otvaranja prijava nekoliko dana unaprijed, tako da se svi koji bi željeli na utakmicu mogu pripremiti u to vrijeme.

Kako bi se se prijavili za utakmicu, morate imati aktivno članstvo u tekućoj sezoni u našem Klubu navijača. Status članstva provjerite na vašem profilu: https://www.lfccro.com/clanovi/profil/  (potrebno je biti logiran što možete napraviti ovdje: https://www.lfccro.com/clanovi/login/ )

Sama prijava za utakmicu se radi tako da će vam se nakon 17h 15.01. na gore navedenom linku prikazati jednostavna forma u kojoj samo odaberete željenu utakmicu i kliknete "Prijavi se", da biste se prijavili za utakmicu morate biti logirani u sustav i kao što je gore navedeno, morate imati aktivno članstvo za ovu sezonu. Svaki član se može prijaviti samo za sebe, nije moguće rezervirati karte za više osoba. Kao i proteklih sezona, prednost za kartu imaju oni koji nisu išli na Anfield preko nas u jesenskom dijelu sezone.

Što se tiče službenog Liverpool Membershipa (light ili full), njega morate imati ako ste preko nas dobili kartu, nije ga nužno imati za samu prijavu za utakmicu. Još jednom molimo one koji će biti među prvih 14 prijavljenih, kada od nas dobite potvrdu da vam je karta rezervirana, što prije kupite službeni Liverpoolov membership, bez njega nećemo moći za vas kupiti karte.

Još jednom molimo sve koji se žele prijaviti da što prije odu na lfccro.com web stranicu, prijave se u sustav i odu na svoj profil kako bi se uvjerili da je sve u redu sa njihovim statusom, kako nebi u zadnji trenutak prije otvaranja prijava doznali recimo da ste zaboravili lozinku i da se ne možete logirati u sustav.

Za one koji nisu, imaju vremena uplatiti članarinu do 14.1. i sudjelovati u prijavi.

Posljednje novosti