Povezivanje OLSC Croatia sa vašim LFC accountom

Poštovani,

za održavanje statusa službenog kluba navijača, ali i za kupnju ulaznica potrebno je povezati naš klub navijača sa vašim accountom na liverpoolfc.com.

Svi oni koji su prethodno kupovali ulaznice preko nas su to već napravili, no neka i oni provjere da li je sve kako bi trebalo biti.

Koraci su kako slijede:

1. Odete na stranicu liverpoolfc.com i tamo iz izbornika "Log In" odaberete "Tickets"

2. Logirate se sa vašim Supporter ID-em i lozinkom (ako u ID-u imate vodeće nule, njih ne upisujete, dakle ako vam piše 000012345, vaš supporter ID je 12345)

3. Odete na dno stranice do sekcije "My Friends and Family" i provjerite da li vam piše "Missing Branch Croatia [10795161]", ukoliko piše, to znači da ste uspješno dodali naš ogranak u Friends and Family. I da, "Missing Branch Croatia" je ispravno ime, budući da klub prezime tretira kao "Branch Croatia", a ime ne postoji, pa piše Missing. To je jednostavno tako u njihovom sustavu :)4. Ukoliko Branch nije dodan u Friends and Family, kliknite na "Manage my Friends and Family"

5. Pod supporter ID upišete 10795161, a pod Postcode 10000 i kliknete "Search", polje Mobile number možete ostaviti prazno.

 6. Pojavit će vam se novi popup, gdje je potrebno odabrati "Relation type" kao "Friends and Family", te stisnuti "Ok"

7. Pojavit će vam se drugi popup sa potvrdom da ste dodali Branch Croatia u Friends & Family, ovdje možete stisnuti "Close"

8. Ako ste sada prvi put dodali svoj Branch Croatia kao Friends and Family, molimo da nam javite putem maila branch@lfccro.com ili Facebook Messengera vaše ime kako bi mi napravili istu akciju u obrnutom smjeru i dodali vas u Friends & Family sa strane Brancha.

Posljednje novosti