Arhiva > Arhiva

Svi golovi Liverpoola u sezoni 2007-2008

(1/8) > >>

Zoky:
Kao što sam obečao, svih 179 golova (za i protiv Liverpoola) postignutih u Premiershipu, Ligi prvaka, FA kupu, Carling kupu možete skinuti zapakirane u 2 rar filea sa ovog servera!

Ukupna "težina" ta 2 filea je 1.28 Gigabajta.

Golovi su sortirani po natjecanjima i utakmicama.

Za one kojima je tih 1.28 GB previše za skidati ja vam ih mogu poslati poštom na DVD-u i to nećete ništa platiti (ukoliko vas ne bude jako puno, naravno, ako šaljem na 40 adresa to je onda malo ipak previše :D, recimo da sa DVD-om bi sve skupa koštalo 10 kn po jednoj osobi).

Onima koji su naručili majicu mogu poslati taj DVD sa majicom.

Dakle, svi koji želite imati ovu kolekciju golova, a imate Flat rate ili viška prometa (ili prijatelja, susjeda koji ima flat), slobodno navalite na skidanje golova. A oni koji to nisu u mogućnosti, javite se i dogovorit ćemo se  :super

Još ne vidite linkove jer moram najprije složit hotlink zaštitu na rar fileove tako da nebi nekome palo na pamet okolo dijeliti te linkove jer bi jako brzo ostali bez bandwidtha, a onda bi forum do kraja mjeseca bio u mraku :D, dakle, skidanje sa lfccro.com servera je privilegija samo za članove foruma, da se ne morate zafrkavati sa rapidshareom, megauploadom i ostalim free hosterima. Uskoro ću te golove staviti i na rapidshare, njih ćete moći stavljati gdje god želite (forumi, blogovi... gdje god). To će biti oko 13 fileova po 100 megabajta.

Zoky:
Evo linkova;

[logged]http://www.lfccro.com/allgoals/Liverpool_goals_2007-2008.part1.rar
http://www.lfccro.com/allgoals/Liverpool_goals_2007-2008.part2.rar[/logged]

hammer_of_thor:
hehehe, hvala :D
ali jel bi mogo meni poslat na dvdu sa majicom  O:)  :sram

malo mi je previše to skidati, bar za ovaj mjesec...

a ovo za zaštitu je prebrutalno  ]:), svaka čast  :super

Zoky:
Može  :super

biljalfc:

kralju!!!!   :klanja :klanja :klanja :klanja  to sam cekala!!!!!   :love :love

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju