Autor Tema: Cody Gakpo #18  (Posjeta: 7628 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Massone

• Hero Member
Cody Gakpo #18
« : Prosinac 27, 2022, 00:11 »
Psv potvrdio.

Šta očekujete od minutaže i pozicije?

Mislim da je ovo znak da Bobby odlazi.
« Zadnja izmjena: Prosinac 29, 2022, 00:43 Massone »
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
Odg: Cody Gakpo #
« Odgovori #1 : Prosinac 27, 2022, 00:36 »
Teško je reći neka konkretna očekivanja, ima potencijal za prvu momčad definitivno, možda i napraviti neki konkretniji iskorak.
Nadam se da će odraditi dobar posao do kraja sezone i pomoći nam za ulazak u top 4, to su kratkoročna očekivanja.
O dugoročnima možemo na kraju sezone.

U svakom slučaju, više nego dobrodošla akvizicija.  :super

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #2 : Prosinac 27, 2022, 01:01 »
Super da je klopp odlucio maknut firminha iz ozbiljnih opcija i da se okrenuo ovom liku koji je bas tipican igrac kloppovog sistema,

izrazito brz i eksplozivan ,  tehnicki skroz ok, zna zabit i kolko sam vidio udara sa obe noge.
bice valjda OK
jedan veznjak je problem?
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #3 : Prosinac 27, 2022, 01:47 »
Jako mi se svidio ono malo što sam ga gledao, visok, tehnički jak s loptom u nogama, opasan po gol..

On je više ofenzivni veznjak ali vjerujem da može pokriti i sve tri isturene uloge u napadu.. ja ipak mislim da će ga Klopp koristiti između krila a iza napadača, može i u rombu isturenog veznjaka, kao SS ili ACM, ono što su igrali Firmino i Jota ove sezone

Ugl dobrodošao!!  :super
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #4 : Prosinac 27, 2022, 12:08 »
Liverpool and PSV both wanted to keep negotiations for Gakpo “secret”, keen to avoid another transfer saga like in the summer when Man United, Southampton and Leeds were all interested, but when news came out yesterday, PSV decided to announce the deal. [@RikElfrink]
Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #5 : Prosinac 27, 2022, 12:31 »
Najdraže od svega mi je da smo dokazali kakva je ovaj prevara:
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1607322090310434816

:D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #6 : Prosinac 27, 2022, 14:06 »

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #7 : Prosinac 27, 2022, 14:41 »
Dobra kupovina, pogotovo za te pare. Nakon SP nisam očekivao da će ga prodati tako jeftino.
Pitam se ako je sada, sa svim ovim igračima u napadu, pogotovo kada se vrate Diaz i Jota, logično razmišljati o opciji promjene sustava.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Online brutek

• Hero Member
« Odgovori #8 : Prosinac 27, 2022, 15:18 »
po osjećaju za asistenciju djeluje, možda ne direktno pozicijski, kao prava alternativa firminu, netko tko će drugima stvarati šanse a a ko treba i sam zabijati. samo je pitanje je li igrač za tu sredinu ili ga više vuče lijevo. no, mlad je dovoljno da se i nauči nešto novo

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #9 : Prosinac 27, 2022, 15:43 »
Jedino mi nije jasno zašto kupujemo 3. nominalno desno krilo u 3 godine. Čak i Nunez je bolji na desnom krilu nego centralno, a i Carvalho je nekakvo krilce? Naravno, ovo bi trebalo značiti da Firminu neće produžiti ugovor. Očekujem također da idemo više na 4-2-3-1 u budućnosti radi viška napadača odnosno ofenzivaca.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #10 : Prosinac 27, 2022, 15:48 »
Jedino mi nije jasno zašto kupujemo 3. nominalno desno krilo u 3 godine. Čak i Nunez je bolji na desnom krilu nego centralno, a i Carvalho je nekakvo krilce? Naravno, ovo bi trebalo značiti da Firminu neće produžiti ugovor. Očekujem također da idemo više na 4-2-3-1 u budućnosti radi viška napadača odnosno ofenzivaca.

Mislis lijevo krilo? Pa mislim da su primarno tu Diaz i Gakpo, Nunez i Jota centralno, a Salah desno. S tim da Diaza nigdje drugdje ne vidim osim na tom krilu, a Gakpo bi mozda mogao vise pozicija.
Bobby ce vrlo vjerojatno otici. Osim ako ne prihvati ono sto mu nasi ponude mada nekako sumnjam.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #11 : Prosinac 27, 2022, 15:54 »
Da, lijevo krilo sam mislio.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #12 : Prosinac 27, 2022, 16:16 »
Ja imam osječaj da ćemo ga više u sredini gledat, ogromnu količinu trke ima i odličan je iz drugog plana, pari mi ko da bi kod nas ulogu 8-ce jebeno odradio
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #13 : Prosinac 27, 2022, 16:45 »
The realistic shirt numbers available at Liverpool are 12, 16, 18, 24 and 25, which Gakpo will be breaking new personal ground having never worn any of them in his career to date.

Moja oklada je na 18. :D

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #14 : Prosinac 27, 2022, 16:52 »
Na ljeto je nova 7. ili 9. :D Bas nesto mislim da ce bit klasa i da izbacuje Darwina/Jotu iz prve.. ovu sezonu ce odradit na lijevom krilu a od iduce :

Diaz   Gakpo   Salah
Thiago Fabinho Bellingham