Anketa

Nunez ili Vlahović? Slično su koštali i slične godine.

Nunez
Vlahović

Autor Tema: Darwin Núñez #9  (Posjeta: 64707 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Darwin Núñez #9
« : Lipanj 08, 2022, 08:37 »

Full name: Darwin Gabriel Núñez Ribeiro
Date of birth: 24 June 1999
Place of birth: Artigas, Uruguay
Height: 1.87m
Playing position: Forward
Former clubs: Penarol, Almeria, Benfica

ℹ️❗️𝘽𝙍𝙀𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂: #Liverpool are 𝘄𝗶𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴 to make Uruguayan striker Darwin Nuñez the most expensive signing in the club's history, and have offered €100M (£85M) to Benfica.

Nuñez has already told Benfica that he intends to play at Anfield.

Source: @Record_Portugal

(For those wondering, Record tends to be an average source when it comes to news, but they have some really good Benfica connections and they are decent at times, so to come out and make this bold claim might be very promising.)
« Zadnja izmjena: Srpanj 13, 2023, 12:24 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Virgil

• Hero Member
Odg: Darwin Núñez
« Odgovori #1 : Lipanj 08, 2022, 09:01 »
Sta je s Nkunkua, nekako mi logicnije da idemo po njega nego po Nuneza. Ili ovi bas traze bolesne pare za njega pa smo se odmah otpisali tu?

sumnjan da bi tražili više od benfice...

nego šta je sa veznog,meni za sad tu više gori nego napad  :roll

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2 : Lipanj 08, 2022, 09:20 »

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #3 : Lipanj 08, 2022, 09:25 »
Može jedan Nunez za dobro jutro
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #4 : Lipanj 08, 2022, 09:50 »
Znam da će negodovat neki, da je ludost dat ovoliki novac za Nuneza, ali ako je stvarno Klopp spreman izdvojit ovoliki novac za njega onda to ne može biti roba s greškom. Urugvajci su uvijek bili fantastični napadači (vidi pod Forlan, Suarez, Cavani), te je Nunez njihov legitimni nasljednik. Ima nešto u njemu, ako dođe valjda će se uklopiti u sustav i ekipu. Ja sam isticao i prije i reći ću, Nunez nije toliko lošiji napadač od Haalanda kojeg je većina htjela na forumu a po meni su vrlo slični igrači. Samo šta je Haaland mainstream igrač a ovaj prolazi malo ispod radara.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #5 : Lipanj 08, 2022, 09:58 »
Mediji u Engleskoj bi imali wankfest, Liverpool vs City, Nunez vs Haaland.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #6 : Lipanj 08, 2022, 10:01 »
Znam da će negodovat neki, da je ludost dat ovoliki novac za Nuneza, ali ako je stvarno Klopp spreman izdvojit ovoliki novac za njega onda to ne može biti roba s greškom.
Keita?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7 : Lipanj 08, 2022, 10:03 »
Darwin Nunez keen on Liverpool and Liverpool interest is clear. Will come down to price https://t.co/y3IqfdeF4p

Joyce

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #8 : Lipanj 08, 2022, 10:14 »
Liverpool want to sign Darwin Nunez and are prepared to smash their transfer record to get him. Nunez keen on Liverpool, Man United and Atletico Madrid also interested in him. 🔴

Dominic King

🚨 NEW: Darwin Nunez is excited about the idea of potentially linking up with Jurgen Klopp to develop his career. #awlive [dominic king - mail]

Nunez’s agents also represent Liverpool players Fabinho, Diogo Jota and Fabio Carvalho, as per
@DominicKing_DM

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #9 : Lipanj 08, 2022, 10:17 »
šta se mene tiče ak klopp i ekipa skauta misle da je on taj koji nam treba nek dadnu i 200m,meni ni iz džepa ni u džep..samo da on bude kvalitetno pojačanje.

haaldand vs nunez,neko novo rivalstvo na pomolu  :kuler

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #10 : Lipanj 08, 2022, 10:19 »
Znam da će negodovat neki, da je ludost dat ovoliki novac za Nuneza, ali ako je stvarno Klopp spreman izdvojit ovoliki novac za njega onda to ne može biti roba s greškom. Urugvajci su uvijek bili fantastični napadači (vidi pod Forlan, Suarez, Cavani), te je Nunez njihov legitimni nasljednik. Ima nešto u njemu, ako dođe valjda će se uklopiti u sustav i ekipu. Ja sam isticao i prije i reći ću, Nunez nije toliko lošiji napadač od Haalanda kojeg je većina htjela na forumu a po meni su vrlo slični igrači. Samo šta je Haaland mainstream igrač a ovaj prolazi malo ispod radara.

Se Nunez uopće trenutno računa kao napadač? Haaland uvijek prima loptu u centru igrališta i jebeno dobro to radi. Nuneza niti jednom nisam vidio da to može napraviti. Uvijek je na krilu i svaki higlight je kroz tranziciju, a ne na postavljenu obranu kakvih je protiv nas u 80% utakmica.

Ako su naši procjenili da je on taj, onda im vjerujem. Nije da se ne vidi njegov potencijal. Momak je fizički jak, super brz i zna zabiti gol, ALI nikad nije predvodio napadačku liniju i nikad ne prima loptu u sredini igrališta (a i tehnički nije baš super potkovan) tako da me ne bi iznenadilo da na početku kod nas igra kao lijevo krilo.
« Zadnja izmjena: Lipanj 08, 2022, 10:44 gento »

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #11 : Lipanj 08, 2022, 10:26 »
Ne vjerujem da bi dali 85 mil funti za igraca koji bi bio backup diazu. Ocekujem ga u vrhu napada. Iako ni ne ocekujem od nase devetke da se krece u protivnickom 16ercu konstantno.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #12 : Lipanj 08, 2022, 10:30 »
Ne vjerujem da bi dali 85 mil funti za igraca koji bi bio backup diazu. Ocekujem ga u vrhu napada. Iako ni ne ocekujem od nase devetke da se krece u protivnickom 16ercu konstantno.

Ne očekujem ni ja da je stalno u protivničkom 16-ercu. Očekujem da se spusti u sredinu, primi loptu i odigra dalje. Za to ti treba dobra tehnika kad nisi samo između 2 stopera nego si i među veznjacima. Nešto što Haaland i pogotovo Kane znaju raditi, a Nunez nije niti jednom napravio. Možda može to napraviti, ali do sada se to nije vidjelo kad je igrao drugačiju rolu. Jedno je kad si ti fizički jak i jebeno brz i momčad ti igra na kontre pa onda to iskoristiš da maltretiraš braniče, a drugo je kad si među postavljenom obranom i trebaš biti i tehnički potkovan da nešto izvedeš. Ako ga Klopp uspije to naučiti, jebeno super. Ako ne, koristit ćemo ga na lijevom krilu, Diaza desno, a Salaha u špici. Ne kažem da će biti loš, samo da neke segmente još nismo vidjeli kod njega da mogu reći 100% da će rasturati kod nas kao špica.

« Zadnja izmjena: Lipanj 08, 2022, 10:47 gento »

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #13 : Lipanj 08, 2022, 10:31 »
Ma ne vjerujem u te price,mislim da je obicna patka.
Ne vrijedi ni blizu tih novaca,60 milki max.

Mislim djeluje  mi presirovo i kao napadac kojemu utakmica mora doci njemu.
U mladjem periodi  i Kane je izgledao kao konj koji pada preko lopte, Vinicius isto,ali ono to su bas iznimke.Takve preobrazbe su bas rijetkost.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #14 : Lipanj 08, 2022, 10:36 »
Ako nista drugo imam osjecaj da cemo ponovit 2018. i potrosit najmanje 150 milja.