Autor Tema: Luis Díaz #7  (Posjeta: 32402 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Online mashaka

• Hero Member
Odg: Luis Díaz #7
« Odgovori #270 : Svibanj 03, 2025, 20:15 »
33 utakmice u ligi ove sezone, zasad ima statistiku 12 golova, 7 asistencija šta je sasvim solidan učinak, ali mislim da je ovo njegov maksimum i plafon i da on ne može bolje od ovog iduće sezone. S 28 godina, tražit će velik ugovor tako da je ovo dosta delikatna situacija. U slučaju dobre ponude prodao bih ga i doveo nešto bolje. Ali , Gakpo mi je super za rotaciju. A ako želimo dovest pravog golgetera koji će zabiti 15 + golova u ligi, uz Salahove standardne brojke 20 + onda nam nužno i ne treba bolji igrač od Diaza I njegovih brojki.

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #271 : Svibanj 03, 2025, 20:20 »
Svakako ti treba bolji igrač jer Salaha kada nema nema nikoga, a očekuješ da u klubu kakav je Liverpool povuče netko drugi kada ne može Salah.

Sve sto si rekao je točno i bas zbog tih nabrojanih razloga bi ga prodao. Treba ti netko tko će igrati i imati brojke kao Mane dok imaš Salaha u ekipi. Diaz to ne može.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Online Marijo

• Hero Member
« Odgovori #272 : Svibanj 12, 2025, 12:01 »
Citat:
Luis Diaz wants to remain at Liverpool:

“For me, I’d stay however many years it takes. It also depends on the club, everything; these are details that are worked out separately. Very calm, I’m happy and enjoying the Premier League.”

“Since the first day I arrived, I’ve always been happy, calm, enjoying the football played at this great team.”

“We’ll be talking about [a new contract], we’ll talk about it.”
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #273 : Svibanj 22, 2025, 13:46 »
Deco dao intervju da je on jedan od igrača koji mu se jako sviđaju i da bi ga želio u Barci. Spominje se cifra od 70 milja.
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #274 : Svibanj 22, 2025, 13:53 »
Odlazak Diaza bi bio u top 3 najljepsa trenutka ovog kluba

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #275 : Svibanj 22, 2025, 13:56 »
Deco dao intervju da je on jedan od igrača koji mu se jako sviđaju i da bi ga želio u Barci. Spominje se cifra od 70 milja.

Mislim da ćemo ovog ljeta ići dosta oportunistički. U smislu da ako dobijemo dobru ponudu, "stisnut ćemo obarač." Bit će zanimljiv rok. Isto vrijedi i za Jotu, mislim da ako dobijemo 30m funti plus ponudu da bi i on mogao otići.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline stolic

• Sr. Member
« Odgovori #276 : Svibanj 22, 2025, 14:14 »
nezz šta bi bila čudesnija vijest, uvaljat Diaza za 70+ ili Wirtz. ako se oboje dogodi ostavljam sve i idem pit apsint

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #277 : Svibanj 22, 2025, 21:00 »
Odlazak Diaza bi bio u top 3 najljepsa trenutka ovog kluba

Isto kao i tvoj odlazak s foruma.  :D

Offline moki

• Sr. Member
« Odgovori #278 : Svibanj 22, 2025, 21:10 »
Šta je treći?

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #279 : Svibanj 22, 2025, 23:16 »
Stavis me lagano na ignore listu kao 90% foruma i uzivas ko covjek. Najlakse je kukati. 🥰

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #280 : Svibanj 26, 2025, 11:14 »
Stavis me lagano na ignore listu kao 90% foruma i uzivas ko covjek. Najlakse je kukati. 🥰

Ma tko kuka.  ;)
Stvarno si nekad pain ih the ass, ali ja nikoga ne stavljam na nikakve liste, ni izborne ni ignore liste.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #281 : Svibanj 31, 2025, 00:20 »

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #282 : Lipanj 01, 2025, 22:53 »
@BILD - Luis Diaz has decided to leave Liverpool.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #283 : Lipanj 01, 2025, 23:12 »
Gera Ponce, fiancée of Liverpool winger Luis Diaz, has seemingly sent a goodbye message to the fans as transfer speculation continues to mount.

Translated from the original Spanish, she said: "To the incredible Liverpool fans.

"From the first day we arrived, we felt firsthand what it means to be a part of this club. We knew the slogan was 'You’ll Never Walk Alone', but to hear them sing it with so much passion, support each other at every moment and show such unconditional love... confirmed to us that here you never walk alone.

"This fan doesn't just support, it feels. And what you have made my boyfriend and our entire family feel is something we carry in our souls.

"Thank you for so much love, for so much dedication and for making us feel at home. Being a part of this fan is a privilege. There's no doubt: they're the best in the world.

"This is a real bond, deep and strong, that reaffirms that we'll never walk alone."

https://www.instagram.com/p/DKXkjnNxoXV/?igsh=OHo5cThzeHdoMjI=

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #284 : Lipanj 03, 2025, 07:59 »
Uopće mi se ne sviđa razvoj situacije s transferima in/out ovoga do sada.
Ako failamo Wirtza bome će biti sranja.