Autor Tema: NBA  (Posjeta: 10350 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
Odg: NBA
« Odgovori #105 : Svibanj 31, 2022, 09:13 »
Draft u americi zamisljen je kao sistem regrutovanja mladih igraca koji bi slabiju fransizu sa prestojecim godinama priblizio onim najjacim. Sto slabija sezona i losiji plasman to su vece sanse da klub bira prvi na predstojecem draftu.

Imas dve runde drafta. 30 klubova, 30 pickova. Svaki klub moze izabrati 2 igraca, po jednog u svakoj rundi. E sad draft pozicije se mogu mjenjati i prodavati izmedju klubova, pa neki klub ima 3-4 i vise prava izbora na draftu, a netko niti jedan.

U slucaju tvog prijatelja, ukoliko se prijavio na draft, morat ce proci kroz odredjeni kamp, gdje dolaze svi prijavljeni, radit ce sa trenerima, odradit ce vjezbe snage, kondicije, tehnike i igrat ce utakmice pred scoutima i menadzerima.

Nakon toga oni koji zadovolje bit ce pozvani od strane kluba ili klubova na individualne treninge, kako bi se moglo dalje utvrditi njihov potencijal.

Ako nisi lud i umisljen kao Lonzo Ball i njegov tata, odradit ces treninge sa vecinom klubova, jer vece su sanse da te neko izabere.

U slucaju da ga nitko ne izabere u prvih 60. i dalje ima sansu da potpise kao ne draftiran igrac ili za neku fijalu NBA kluba koji sluzi kao odskocna daska, za najvece.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #106 : Svibanj 31, 2022, 10:26 »
@Luis

hvala lijepa  :super
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #107 : Lipanj 14, 2022, 00:19 »
nevezano za vašu priču.

moj sugrađanin i obiteljski prijatelj Zvonimir Ivišić prijavljen na ovogodišnji NBA draft. momak je visok 219 cm, i on i brat blizanac su talenti i od malih nogu u košarci. ne pratim i ne kužim se, kako funkcionira draft i to?

Kolega ti se povukao sa drafta

WITHDRAWING FROM THE 2022 NBA DRAFT at the 5pm ET DEADLINE:

Leonard Miller
Zvonimir Ivisic
Matthew Strazel
Zsombor Maronka
Malcolm Cazalon
Fedor Zugic
Mario Nakic

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #108 : Lipanj 14, 2022, 17:20 »
Isuse Bože, ovi su se nudili u petoj tekmi. Curry loše odigro, ni jednu tricu nije metnuo. Al opet Kelti odigrali golu karu. Očajan početak tekme, nekako se vratili u trećoj četvrtini i čak uzeli vodstvo. I kad je bila prilika da se prelomi tekma, bam 3 napada za redom turnover. Nakon toga Poole dvije trice meće za +1 na kraju treće za GSW i nisu više Celticsi bili u vodstvu nakon toga. Budala sam šta sam uopće gledo, evo majke mi ko da sam znao da ništa od pobjede čim je Tatum odma prvi napad loptu bacio u bunar. I slobodna bacanja također užas, znači čiste osnove. Da su donekle solidno pucali bacanja i pazili da ne gube tu loptu bila bi to glatka pobjeda...

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #109 : Lipanj 17, 2022, 10:14 »
Cestitke fanovima Warriorsa. Zasluzeno prvaci.

Celticsi da nadju malo bolju ispomoc iduce sezone, klupa da bude sira i opet da se napadne titula.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #110 : Lipanj 17, 2022, 11:44 »
Mislim da je Celticse jako dotukla i izmorila ona serija protiv Heata, zadnje dvije utakmice su baš djelovali ispuhano.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #111 : Lipanj 17, 2022, 12:42 »
Ajde lijepo je vidjeti da su osvojili jos jednu titulu bez zmijetine

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #112 : Lipanj 17, 2022, 16:48 »
Zasluženo su prvaci, predobro su posloženi i nisu imali većih problema sa ozljedama u doigravanju. Napadački Thompson nije bio loš ali nije niti bio na nekadašnjoj razini, kao što ni Poole nije bio na razini regularne sezone ali zato je tu bio Wiggins, baš je rasturio u PO, dok o kvaliteti Currya nije potrebno pisati, sve se zna.
Celticsi su jedno lijepo iznenađenje, pogotovo na prognoze prije početka sezone i na ono što su pokazali do Nove godine. U finalu su obrambeno bili jako dobri ali u napadu su imali brdo izgubljenih lopti i loših odluka. Tatum mi je ostao malo dužan, daleko da je bio loš ali za nešto više mora biti konkretni ji u napadu.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Online gogec

• Hero Member
« Odgovori #113 : Lipanj 19, 2022, 21:13 »
Zasluženo su prvaci, predobro su posloženi i nisu imali većih problema sa ozljedama u doigravanju. Napadački Thompson nije bio loš ali nije niti bio na nekadašnjoj razini, kao što ni Poole nije bio na razini regularne sezone ali zato je tu bio Wiggins, baš je rasturio u PO, dok o kvaliteti Currya nije potrebno pisati, sve se zna.
Celticsi su jedno lijepo iznenađenje, pogotovo na prognoze prije početka sezone i na ono što su pokazali do Nove godine. U finalu su obrambeno bili jako dobri ali u napadu su imali brdo izgubljenih lopti i loših odluka. Tatum mi je ostao malo dužan, daleko da je bio loš ali za nešto više mora biti konkretni ji u napadu.

Dobro finale, ali vidi se da su Celticsi 'zeleniji', pukli nakon 5te tekme.. Tatum previše izgubljenih lopti, puno šuteva preko ruke, kao da su bili pročitani nakon tri tekme, previše ulaženja na silu a onda ni te povratne lopte na tricu nisu prolazile.. Brown toplo hladno, ali ova serija bi mogla koristiti u budućnosti, imao sjajnih rola.. Smart malo odličan, malonevidljiv, očekujem napredak i R i G Williamsa, jedan stvarno fino skače i blokira, drugi je morao više dati u finalu, imao otvorenih šuteva koje je promašio pa je i minutaža pala.. Solidne i role D. Whitea..

Celticsi bi mogli imati lijepu budućnost ako ovo opkemene, ali nezz koliko Horford može igrati koš na ovoj razini..

O GSW se sve zna, osobno ne volim prenemaganja Currya ali vjerojatno boljeg šutera nisam gledao.. čini mi se da Green više nije na toj razini, upitan je i Klay, koliko može ,ali Poole, Wiggins i Looney će vj biti i bolji..
YNWA!!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #114 : Lipanj 23, 2022, 23:08 »
https://twitter.com/ESPNNBA/status/1539739618890981377?t=OU0vEZB1zUG9wIrQJrN5hA&s=19

Netsi nikako da nauce. Opet ce da budu na dnu lige kao kad su tradali pickove za Garnetta, Pierca i Terrya.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #115 : Srpanj 02, 2022, 00:44 »
Wolvesi prvo daju max ugovor KAT-u, i sad mjenjaju pickove i igrace sa klupe za Gobera. Ili je KAT-u odzvonilo, ili u modu vracaju twin torte koji nisu vodjeni od 80-ih i Rocketsa sa Hakimom i Ralph Sampsonom. Treca opcija je da su i dalje jedna od najgore vodjenih fransiza, gdje nemaju pojma sta rade.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #116 : Srpanj 02, 2022, 18:24 »
Wolvesi prvo daju max ugovor KAT-u, i sad mjenjaju pickove i igrace sa klupe za Gobera. Ili je KAT-u odzvonilo, ili u modu vracaju twin torte koji nisu vodjeni od 80-ih i Rocketsa sa Hakimom i Ralph Sampsonom. Treca opcija je da su i dalje jedna od najgore vodjenih fransiza, gdje nemaju pojma sta rade.

Zaboravio si eksperiment Pelicansa sa Davisom i Cousinsom.  :D

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #117 : Srpanj 02, 2022, 20:47 »
Zaboravio si eksperiment Pelicansa sa Davisom i Cousinsom.  :D

Jesu usli te sezone u PO? I onda je Boogie imao povredu, ili je napustio tim... koliko su trajali i zaboravio sam na tu epizodu.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #118 : Studeni 06, 2022, 23:48 »
Lakersi dotaknuli teško dno
Zbilja treba znat okupit ovako limitiranu i istrošenu ekipu, play off je SCI FI za njih

Cavsi sa druge strane jako sexy ekipa, bitne igrače su vezali dugoročnim ugovorima
Mitchell, Garland i Mobley novi Big 3, makar bi na tu dodao i Jarretta Allena, hajde da ne pretjeram i da ne kažem da su to budući prvaci, ali svakako jedni od največih contendera u narednim godinama, ipak je to još jako mlada ekipa ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Online Gerro

• Hero Member
« Odgovori #119 : Veljača 04, 2023, 13:06 »
Irving zatrazio trade, ako ga ne trejdaju, ide poslje kao free agent, bit ce zanimljivo sljedecih par dana. Dallas, Lakers i Sunsi su zainteresirani
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!