Autor Tema: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi  (Posjeta: 127905 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline boo razzer

• Hero Member
Odg: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi
« Odgovori #795 : Srpanj 01, 2025, 08:43 »
Dobro izgledno je da će sa obzirom na interes, Doak biti prodan za 25 - 30 M...
Kakva je situacija sa Bajceticem, hoće li mu Slot dati priliku na pripremama da se nametne?

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #796 : Srpanj 01, 2025, 11:08 »
Mislim da je Bajcetic ozljedjeni.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.

Offline scouser68

• Hero Member

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #800 : Kolovoz 29, 2025, 12:25 »
Pod pretpostavkom da dovodimo Isaka, sta mislite kako ce nam izgledati postavka na terenu?
Meni djeluje da se spremamo za zivot nakon Salaha, i mozda da se okrecemo nekoj 4-1-2-1-2 formaciji (na koju sam slab  :D )
Doduse ne znam u tom slucaju moze li nam Frimpong odigrati desnog beka, a i obzirom da je Slot spominjao da Frimponga smatra i ofanzivnijom opcijom, mozda i ne zelimo odustati totalno od krila.
Mozda neki 4-4-2 sa wide veznjacima, ali opet onda zrtvujemo Wirtza donekle IMO. Iako bi desno to potencijalno fino izgledalo sa Salahom koji moze igrati neku polu-Trent rolu gdje gleda odigrati killer pass dok se Frimpong ubacuje iza njega.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #801 : Rujan 01, 2025, 00:05 »
3-4-1-2 ako zelimo izvuci iz Wirtza maximum.

Alisson; Guehi-VvD-Konate; Kerkez-Szobo-Graven-Frimpong; Wirtz; Isak-Salah

Macca je tu naravno u rotaciji, Szobo moze desno, Ekitike u rotaciji

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #802 : Rujan 01, 2025, 00:57 »
U toj postavci tesko da bi do centra doveli loptu. Pogotovo s Frimpongom pored ovog veznog dvojca.

Mislim da je realnije da se Darwin vrati nego da igramo s tri stopera. Ne, hvala.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #803 : Rujan 01, 2025, 01:03 »
U toj postavci tesko da bi do centra doveli loptu. Pogotovo s Frimpongom pored ovog veznog dvojca.

Mislim da je realnije da se Darwin vrati nego da igramo s tri stopera. Ne, hvala.

4-3-1-2 onda?

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #804 : Rujan 01, 2025, 08:19 »
4-3-1-2 onda?
4-3-2-1, Salah i Wirtz na pozicijama desetki, ali u ulozi nešto kao što je Ozil igrao u Realu, tzv. central winger.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #805 : Rujan 02, 2025, 10:57 »
Napokon je gotovo. Ovom roku bi dao ocjenu 9/10, u novijoj povijesti sigurno nismo imali ovako bitan turnover.

Došli su:

Frimpong, Wirtz, Kerkez, Ekitike, Leoni, Isak za kombirano cca 420m funti.

Otišli su:

Kelleher, Trent, Phillips, Quansah, Nunez, Diaz, Morton, Doak za kombinirano cca 200m funti.

Za 10/10 mi fali naravno transfer Guehija, i idealno bi riješili statuse Tsimikasa i Elliotta trajno, umjesto posudbi. Iako je u Elliottovom slučaju loan obligation od 35m funti s buyback i sell-on klauzulom što je u rangu onog što smo očekivali.

U svakom slučaju vrhunski je ovo odrađeno, ostaje naravno slabost u obrani jer imamo 4 stopera od kojih su dvojica podložni ozljedama, a Leoni je tinejdžer bez iskustva u Premiershipu.

GK: Alisson, Mamardashvili
LB: Kerkez, Robertson
RB: Bradley, Frimpong
LCB: Van Dijk, Leoni
RCB: Konate, Gomez
LCM: Mac Allister, Endo
RCM: Gravenberch, Jones
AM: Wirtz, Szoboszlai
LW: Gakpo, Ngumoha
RW: Salah, Chiesa
CF: Isak, Ekitike

+ nekolicina mladih igrača koji su dobili pokoju priliku u prvoj momčadi kao što su Bajčetić, Nyoni, Danns, Ramsay, Chambers, Williams.

Mislim da Arsenal ima jaču širinu, ali mi imamo više "x" factor igrača. Pitanje je tko će više rasti kroz sezonu i naravno za nas je ključno držati igrače zdravima, pogotovo stopere. Vidjet ćemo i kao ćemo Salaha zamijeniti na AFCON-u, mislim da će ove godine utrka biti zbilja u par bodova.

« Zadnja izmjena: Rujan 02, 2025, 11:31 Lasko »
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #806 : Rujan 02, 2025, 11:20 »
a ne znam više ni što bi mislio o toj Arsenalovoj širini.

gledam nekidan Gyokeresa i Zubimendija, dva najgora igrača na terenu. Ok, tek su došli, za očekivati je da će se prilagoditi, ali to je nešto što se i ne mora dogoditi.

ja sam prezadovoljan ovim transfer rokom, jedino mi je žao zbog odlaska Elliotta jer je ipak davao nekakvu širinu toj vezi.
Guehi? jebiga, to je bilo izvan naše moći
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #807 : Rujan 02, 2025, 11:32 »
Meni Gyokeres izgleda tako šlempavo i sporo na terenu, kao da je falio sport i da bi mu bolje bilo da je igrao tipa ragbi.

Jako me zanima kakav je Leoni. Morat ćemo se pouzdat u njega malo, i u Gomeza.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #808 : Rujan 02, 2025, 12:17 »
Arsenal ima veću širinu definitivno, i imaju dvije prednosti u odnosu na nas a to je da im je obrana granitna i prekvalitetna, ja ne vjerujem da će oni primat vise od gola po utakmici u velikoj većini slučajeva, a bit će i clean sheetova koliko hoćeš. Druga prednost su im napadacki prekidi koje su doveli do savršenstva. Minus im je šta im je ekipa jako podložna ozljedama i to ce bit praksa i ove sezone za njih. Naša prednost je šta po meni mi imamo bolji napad, jer kad imaš Salaha I Isaka dvije dokazane klase u premierligi i uz to Ekitikea i Gakpa, po meni smo jači tu. Vezni red mi također mogao otic na našu stranu ako Wirtz uskoro proigra šta svi očekujemo. Šta se tiče trenera, mislim da je tu Slot u prednosti jer je miran, trezven, staložen, i ima već iskustvo osvajanja dva puta lige dok je Arteta nervozan i kmeči i nema iskustvo osvajanja lige. Ova pobjeda nad njima nam je boost samo takav. Kad se sve oduzme i zbroji rekao bi da ako ćemo gledat nas I njih, šanse su 60 - 40 na našoj strani za osvajanje lige.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #809 : Rujan 02, 2025, 13:06 »
a ne znam više ni što bi mislio o toj Arsenalovoj širini.

gledam nekidan Gyokeresa i Zubimendija, dva najgora igrača na terenu. Ok, tek su došli, za očekivati je da će se prilagoditi, ali to je nešto što se i ne mora dogoditi.

ja sam prezadovoljan ovim transfer rokom, jedino mi je žao zbog odlaska Elliotta jer je ipak davao nekakvu širinu toj vezi.
Guehi? jebiga, to je bilo izvan naše moći
Da nije bilo perfektnog slobodnjaka Szoboszlaia, komotno si mogao reći za svih 22 igrača koja su startala u nedjelju da su najgori na terenu bili.  :D