Autor Tema: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi  (Posjeta: 78849 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi
« Odgovori #780 : Travanj 29, 2025, 13:14 »
Josep Pedrerol: "if an offer comes in, Rodrygo will not stay at Real Madrid . He will be sold."

He also said that " Vinicius will stay and Mbappé has just arrived. Rodrygo 's case is obvious. He already suggested leaving in the summer if he didn't play. He's played a lot this year and hasn't performed as expected. He's left Real Madrid fans cold. You want to play, you demand to play, you threaten to leave, and then he hasn't shown that he's the player for Madrid. I see Rodrygo out of Real Madrid next season. Warning. If an offer comes in, it will be listened to carefully and he won't be held back if he wants to leave."

Never miss a good chance to shut up.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #781 : Travanj 29, 2025, 13:20 »
nadam se da će otić u Arsenal i pojačat nas
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #782 : Travanj 29, 2025, 13:28 »
Rodrygo: “I almost joined Liverpool in 2017, the deal was done for €3m”.

“It collapsed because I said no as I wanted to stay at Santos, make history, finish my studies and then leave… even though the offer from #LFC was very good”

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #783 : Travanj 29, 2025, 13:30 »
Josep Pedrerol: "if an offer comes in, Rodrygo will not stay at Real Madrid . He will be sold."

He also said that " Vinicius will stay and Mbappé has just arrived. Rodrygo 's case is obvious. He already suggested leaving in the summer if he didn't play. He's played a lot this year and hasn't performed as expected. He's left Real Madrid fans cold. You want to play, you demand to play, you threaten to leave, and then he hasn't shown that he's the player for Madrid. I see Rodrygo out of Real Madrid next season. Warning. If an offer comes in, it will be listened to carefully and he won't be held back if he wants to leave."
To je ono sto smo mi bili komentirali, on je karika koja bi uvijek mogla izvisit u tom Realu iako ne znam ni kog bi doveli umjesto njega tko bi bio spreman toliko se zrtvovat. Opet bit ce zanimljivo vidjet i kako ce Xabi pristupit tom balansu u ekipi i oce ga kroz promjenu formacije nekako drukcije trazit ali bi definitivno volio da budemo spremni uskocit ukoliko se pojavi na trzistu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #784 : Travanj 29, 2025, 13:41 »
S obzirom da smo prošlog ljeta ponudili 100 milijuna eura za Kvaratskheliu i da ga ostavimo Napoliju još godinu dana, a ovi su to odbili i onda smo odlučili ne aktivirati naše zanimanje kad je odlazio na zimu (što je po meni bila velika greška), to mi ipak govori da smo već imali više-manje sve dogovoreno s nekim drugim top talentom koji može igrati tu poziciju (pogotovo kada se zna da se za takve transfere sve priprema 6-9 mjeseci unaprijed). Nema puno takvih. Npr. Simons definitivno ima već dogovoren transfer kad ga je Leipzig kupio u januaru i dao mu ugovor na 2 godine što znači da su oni tu kao preprodavači i da imaju dogovoreno s nekim uz neku zaradu. Ipak, volio bih i nadam se nekom većem jer mi je Simons ipak dosta daleko od Kvaradone. Wirtz će pretpostavljam ili u Real ili u City iako bi mi on naravno bio top opcija. Sljedeći koji mi pada na pamet je Rodrygo kad može igrati sve 3 pozicije tako da će do odlaska Salaha biti lijevo, a nakon njegovog odlaska vjerojatno desno.

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #785 : Travanj 29, 2025, 13:42 »
Odmah bi ga uzeo i nadam se da ima barem 1% naše zainteresiranosti za njega.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #786 : Travanj 29, 2025, 14:12 »
S obzirom da smo prošlog ljeta ponudili 100 milijuna eura za Kvaratskheliu i da ga ostavimo Napoliju još godinu dana, a ovi su to odbili i onda smo odlučili ne aktivirati naše zanimanje kad je odlazio na zimu (što je po meni bila velika greška), to mi ipak govori da smo već imali više-manje sve dogovoreno s nekim drugim top talentom koji može igrati tu poziciju (pogotovo kada se zna da se za takve transfere sve priprema 6-9 mjeseci unaprijed). Nema puno takvih. Npr. Simons definitivno ima već dogovoren transfer kad ga je Leipzig kupio u januaru i dao mu ugovor na 2 godine što znači da su oni tu kao preprodavači i da imaju dogovoreno s nekim uz neku zaradu. Ipak, volio bih i nadam se nekom većem jer mi je Simons ipak dosta daleko od Kvaradone. Wirtz će pretpostavljam ili u Real ili u City iako bi mi on naravno bio top opcija. Sljedeći koji mi pada na pamet je Rodrygo kad može igrati sve 3 pozicije tako da će do odlaska Salaha biti lijevo, a nakon njegovog odlaska vjerojatno desno.
Nije mi jasno kako ti vjeruješ u to? Misliš da bi stvarno kupili igrača za 100m i ostavili ga na posudbi  :lol :lol

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #787 : Travanj 29, 2025, 14:14 »
Nije mi jasno kako ti vjeruješ u to? Misliš da bi stvarno kupili igrača za 100m i ostavili ga na posudbi  :lol :lol

Pa napravili smo slično s Keitom koji je koštao 55 milijuna funti. Oke, ovaj je u funtama 85 što je ipak razlika, ali opet tu je inflacija + pozicija koja obično više košta + puno veći talent. Ako je to jedini način da ga dobiješ, onda mislim da bi. A s obzirom da je izvor top za talijansko tržište, onda da, vjerujem u to.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #788 : Travanj 29, 2025, 14:16 »
Pa napravili smo slično s Keitom koji je koštao 55 milijuna funti. Oke, ovaj je u funtama 85 što je ipak razlika, ali opet tu je inflacija + pozicija koja obično više košta + puno veći talent. Ako je to jedini način da ga dobiješ, onda mislim da bi. A s obzirom da je izvor top za talijansko tržište, onda da, vjerujem u to.
Možeš vjerovati onda i da je Zemlja ravna ploca :lol

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #789 : Travanj 29, 2025, 14:19 »
Pusti genta, placaju ga iz kluba da siri propagandu

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #791 : Svibanj 08, 2025, 08:22 »
Zaljubio sam se. :love

https://x.com/04gully/status/1920085591854567431

Da nije spomenula Salibu na početku, potpisao bi sve od riječi do riječi. Ako postoji pozicija lažne 9-ke, Bastoni je izmislio poziciju lažnog stopera (i ne kao neki "libero"). Eh kad bi želio napustiti Italiju da mu damo full slobodu na LB.
« Zadnja izmjena: Svibanj 08, 2025, 08:28 gento »