A jučer smo čak otvorili u 4-2-3-1 s Oxom desno, ali smo relativno brzo vratili na 4-3-3. Ironično je to što kad je došao i kroz prve dvije sezone smo se nadali samo da ne igra krilo (s razlogom) a sad nam je cak i draze da je tamo, a nije da je postao ista bolji na krilu. 
Da, i to mi se učinilo zanimljivim, tj. solidnom opcijom, ali mislim da onda Hendo mora biti u vezi uz Thiaga, Mane desno, a Jota lijevo. Isto tako, nije mi baš bila utakmica za tako nešto s obzirom da je s druge strane ipak Soton i njihov pressing. I dalje mi je fascinantno da su njihova dva veznjaka doslovce pojela našu vezu u prvom poluvremenu.
Osobno bih prodao Ox-a, i kao što se zna, pustio bih Ginija da ode. Jbg, kad ti je najveća kvaliteta to što se ne ozljeđuješ i što se pojaviš u velikim tekmama, onda znaš na čemu si. I da se razumijemo, to stvarno je kvaliteta i to velika, ali više za nekvu 4. ili 5. opciju, a ne za nekoga tko želi 150k tjedno i biti starter kod nas.
Isto tako mi je zanimljivo što se Ox-a nikad ne navodi kao faila kad su u pitanju transferi. Npr. puno radije gledam Keitu nego njega, oba su stakleni i cijena nije toliko različita (Ox čak ima i veću plaću), a uvijek se samo Keita spominje kao taj "promašeni" transfer.