Liverpool > Utakmice

Atletico Madrid - Liverpool, Liga prvaka 1/8 finala

(1/42) > >>

adn4n:

  vs

Atletico Madrid                    Liverpool

18.02.2020 KO: 21:00 Liverpool kreće u knock out fazu Lige Prvaka kao branilac titule, prva prepreka ka uzastopnim osvajanjem biće madridski Atletico, našim Redsima želimo puno sreće, hrabre igre i što više pogodataka u protivničkoj mreži. YNWA
Liverpoolov predviđeni sastav za utakmicu (bude ažuriran pred utakmicu ako dođe do neke povrede i sličnog):
(click to show/hide)

Skipper:
poznate su moje simpatije spram chola i njegova (anti)nogometa (ove godine su nadmašili sami sebe po realizaciji, jedino je 10. bilbao zabio manje golova od colchonerosa od prvih deset ekipa), promijenio se kostur ekipe, dosta novaka je podbacilo, nema više tko povući i zabiti kad ama baš nikako ne ide. šteta, simpa ekipa, bilo je lijepo dok je trajalo i dok su na sve sportske i nesportske načine trljali nos realu i barci (posebno potonjima), ali su vrijeme i smjena generacije učinili svoje.

bez obzira na lošiju godinu i trenutnu formu, trebamo biti oprezni i ne gubiti glavu, jasno je kako će oni igrati i koje su im mane i vrline. cyganluk od početka, dupliranje bekova i pressing na golmana... nema tu nekih novina.

gento:
Baš me zanima kako će rotirati u narednom periodu. Volio bih da sada FA kup shvatimo ozbiljno i da rotiramo u ligi. Atl. Madrid i WHU neka igra prvih 11, protiv Watforda miješani sastav, protiv Chelsea prvi sastav, Bournemouth miješani i onda opet Atl. Madrid prvih 11. Ovi rekordi koje možemo oboriti mi fakat nisu važni. Radije bih uz ligu uzeo još i LP (ili FA kup) nego oborio neki rekord. :)

Skipper:

--- Citat: gento - Veljača 17, 2020, 08:03 ---Baš me zanima kako će rotirati u narednom periodu. Volio bih da sada FA kup shvatimo ozbiljno i da rotiramo u ligi. Atl. Madrid i WHU neka igra prvih 11, protiv Watforda miješani sastav, protiv Chelsea prvi sastav, Bournemouth miješani i onda opet Atl. Madrid prvih 11. Ovi rekordi koje možemo oboriti mi fakat nisu važni. Radije bih uz ligu uzeo još i LP (ili FA kup) nego oborio neki rekord. :)

--- Kraj citata ---

ne znam šta bih rekao oko toga. pehar je pehar u svakom slučaju (naročito ako se nađemo u povoljnoj situaciji da obranimo ligu prvaka), ali nas toliko malo dijeli od arsenalova rekorda i stvarno bi mi žao bilo da ne izjednačimo ili ne postavimo novi. vjerojatno će opet proći dosta vremena prije nego što netko bude imao sezonu kakvu mi igramo. a što se tiče pehara, imamo stabilne temelje na svim poljima i vjerojatno ćemo i sljedeće sezone biti u borbi za dosta toga. ovakva se prilika događa jednom u generaciji (što ne znači da ćemo žrtvovati kupove radi rekorda, ipak se ne pita samo nas za konačni rasplet).

gento:

--- Citat: Skipper - Veljača 17, 2020, 08:17 ---ne znam šta bih rekao oko toga. pehar je pehar u svakom slučaju (naročito ako se nađemo u povoljnoj situaciji da obranimo ligu prvaka), ali nas toliko malo dijeli od arsenalova rekorda i stvarno bi mi žao bilo da ne izjednačimo ili ne postavimo novi. vjerojatno će opet proći dosta vremena prije nego što netko bude imao sezonu kakvu mi igramo. a što se tiče pehara, imamo stabilne temelje na svim poljima i vjerojatno ćemo i sljedeće sezone biti u borbi za dosta toga. ovakva se prilika događa jednom u generaciji (što ne znači da ćemo žrtvovati kupove radi rekorda, ipak se ne pita samo nas za konačni rasplet).

--- Kraj citata ---

Ma ja vjerujem da i naši rotirani sastavi imaju itekako veliku šansu da dobiju Watford i Bournemouth.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju