Viđao sam i viđam redovno puno duža namještanja živog zida, a pogotovo ovo gdje je golman tek ušao nakon crvenog kartona je po meni očajan potez Atkinsona da da znak dok je Adrian stajao na stativi i namiještao zid... Neću reći da ima nešto protiv Liverpoola, ali onaj Leicester prošlu sezonu ne mogu tako lako ni zaboraviti niti preboliti, ono čito isključenje Maguireu koje nije sudio i onaj čisti penal na Keiti. Onda bio je VAR sudac protiv Aston Ville kad je poništio onaj regularan gol Firmina gdje je bio klip i na forumu objavljen čini mi se gdje analitičar sa neke TV ismijava to što je pomjerio liniju od Firminovog ramena do linije ofsajda i da je ta linija bila neravna , onda nije sugerirao čist penal nakon toga ... Danas je jedva dočekao da uhvati Adriana nespremnog dok još uvijek namješta živi zid...
Ali i pored svega toga jači smo od svih nedaća, rušimo negativne rekorde po broju utakmica u nizu bez CS, ali šta je tu je bitni su rezultati

Imam osjećaj da oni igraju onoliko koliko je dovoljno za pobjedu, ne naprežemo se previše da jurimo neke velike pobjede, već smo na 2-0 krenuli rutinski održavati to, iako bih ja više volio da smo i tad napadali i dali još koji gol, ali to je to ogromno samopouzdanje koje imamo, a ajde samo još da prođemo tu grupu pa da Van Dijk dobije zlatnu loptu da se još više napunimo samopouzdanjem.
Ovo je ogromna prednost, mislim da ovaj put nema šanse da je prokockamo!