Liverpool > Transferi

Zimski transferi 2019/20 - spammara

<< < (58/73) > >>

grbi:

--- Citat: AS88 - Siječanj 22, 2020, 13:32 ---Čitao danas za sastanak Reala sa Tottenhamom, Levy gura Kanea i hoće brdo eura + Balea. Ovo mi se čini kao win win za Real, ako prođe pitanje je dal će imat love još i za Mbappea.

--- Kraj citata ---
nažalost oni uvijek imaju love, za njih vrijede neka druga pravila fairplaya i poreza  :roll

mashaka:
Meni jedina opcija koja mi pada napamet za alternaciju Robertsonu je Ryan Bertrand iz Sotona. Solidan i iskusan bek za male pare i ne vjerujem da bi mu bilo mrsko sjest na klupu.

Comanche:

--- Citat: mashaka - Siječanj 22, 2020, 16:11 ---Meni jedina opcija koja mi pada napamet za alternaciju Robertsonu je Ryan Bertrand iz Sotona. Solidan i iskusan bek za male pare i ne vjerujem da bi mu bilo mrsko sjest na klupu.

--- Kraj citata ---

On se takoder i meni namece kao neka logicna opcija, on ili Cresswell

markoj:
Ne znam koliko bi se creswellu svidjela klupa kao i baldocku

markoj:

--- Citat: marko211 - Siječanj 22, 2020, 07:33 ---Ali kako ne razumiješ da ta kreacija preko bekova nije slučajna i nije zbog nedostatka kreativnih veznjaka, već taktička zamisao, koja uz to jako dobro funkcionira? Možda u početku i je bilo djelomično zbog toga, ali u ovom trenutku mislim da bi Klopp prije tražio igrače koji se mogu uklopiti u ovakav sistem nego ga mijenjao.

Recimo jedan Hakimi bi nam sjeo ko budali šamar  ]:)

--- Kraj citata ---

Kužim da je Kloppova zamisao samo bi htio ponuditi i drugu opciju..npr kad bi se probijao bunker Maddison bi odlično došao..
Ne bi volio da se stalno oslanjamo na Taaove asiste već da imamo raznolike igrače koji mogu doprinijeti kreaciji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju