Bojim se te pauze do finala. Mislim da u ovom stanju i ovom nizu pobjeda u prvenstvu i preokreta u LP gdje je zapravo svaka utakmica bila neke vrste finala, umor ne igra toliko bitnu ulogu. Da, vjerojatno će svi osim Keite sanirati ozlijede, ali u tom čekanju, osobito ako Birghton ne uspije iznenaditi u nedjelju, pojačavat će se i pritisak osvajanja trofeja, a smanjivati ovaj dobar tonus u kojemu se nalazimo.
Daleko od toga da i Spursi neće biti pod pritiskom, osobito kiksaju li opet u nedjelju pa padnu na peto mjesto, ali obzirom na njihovu promjenjivu formu zadnjih tjedana, mislim da će taj odmor - čak i bez činjenice da im se možda vrate ozlijeđeni igrači - bolje doći njima baš da se malo psihički srede.
Da igramo idući tjedan - sve da mi budemo bez Salaha i Firmina, a njima se vrate Kane i ostatak, pomeli bismo ih s barem 3:0 jer im je i jučer Ajax mogao uvaliti još barem 2 gola. Favoriti smo i ovako, ali njihove šanse rastu zbog te pauze.
Kako je čudna ova sezona, ne bi me iznenadilo da mi u nedjelju dignemo jednu kantu, a u Madridu ostanemo bez druge...