Pravo kazes
stizao je ono sto je izgubio i da je realno sviran crveni kompaniju il onih par milimetara uslo odljepili bi smo se i sad bi i slavili.(samo pricam o utakmici sa njima u kojoj se sve poklopilo kako bi placko dobio utakmicu)
Nasa slaba klupa odnosno povrede kljucnih igraca u sezoni su izbacile i vratile city i pepa koji je vec bio na konopcima a razlika od jednog boda je toliko minimalna da mi nije jasno da se o njemu pise kao da je Liverpool ostavio 30 bodova iza.
Hocu da ostane i da bude rame, da tjesi Sterlinga sljedece sezone 
Imas pravo, da je u toj utakmici Stones losije reagirao mozda bi mi uzeli naslov, da je u prvoj utakmici Mahrez zabio penal u 90. mozda mu nikad nebi dosli ni blizu, mislim da nema smisla previse voditi te “sto bi bilo kad bi bilo” rasprave jer ne vode nikuda.
Ne prica se o Pepu kao da je ostavio Liverpool 30 bodova nego kao o nekome tko je u zadnje dvije sezone u ligi uzeo 198 bodova, ako to nije impresivno onda ne znam sto je i mislim da se svi (osim tebe ocito) mozemo sloziti da bi City bio losiji bez njega i da bi nam bilo lakse.
Ne kazem da ne mozemo uzet naslov dok je on tu, mozemo, malo nam je falilo da ga ove sezone uzmemo (ne, nisu ozljede jer su ozljede imali i Cityevi igraci i cak bi se usudio rec da su oni imali vise problema s ozljedama ove sezone od nas). Sigurno da postoji sansa da ga uzmemo iduce ili neke od iducih godina, ali ono sto smo svi svjesni je da bi to bilo lakse uz City koji osvaja 80 bodova umjesto 100 bodova.
I moguce da ce City iduce godine i s Pepom past na 80 bodova, uzasno je tesko drzat ovakvu nenormalnu razinu 3 godine (ali isto tako sam mislio da nece ove godine moc bit na razini prosle pa sam se zajebao), samo eto, rade bi ikog drugog na njihovoj klupi od njega. On je dokazao da je sposoban osvajati 100 bodova, nitko drugi do njega to nije uspio tamo.