Jebote kolko ste se raspisali o Sterlingu, meni je on ono, nit smrdi nit miriši.
Istina jest da ako usporediš onog Sterlinga prije 4 godine u Liverpoolu i ovoga sad, nema tu prevelike razlike i po meni nije napredovao onako kako bi se očekivalo, i dalje su mu agresivnost i brzina najveće oružje a u ostalim stvarima nije sazrio, sad će napunit 24, očekivao sam da će do sad puno više napredovat.
Ono da mi netko ponudi da biram Jesusa, Bernarda Silvu, Sanea ili Sterlinga ja bi Sterlinga zadnjeg uzeo, svi ovi su mi bolji, korisniji i imaju aposlitno veći plafon.
Kod Guardiole mu sistem ide na ruku i to je ok, i to mu ne bi uzeo kao olakotnu okolnost da ga nemam sa čim usporedit, ali jbt onda vidiš Englesku na Svjetskom, Sterling opet ima potpunu slobodu, igrač od kojeg su ponajviše očekivali a šta je on napravio ? Imo jedan asist u 6 golova golijadi Paname, ostalo ništa, kao opasan, ubitačan napad sa Kaneom, ovo ono a realno čovjek nije apsolutno ništa napravio.
Kad igraš u ekipi koja ima 80% posjeda lopte, obranu praktički ne moraš igrat, protivnik mora čuvat još 5 opasnih igrača po svoj gol onda definitivno i njemu puno lakše.