Liverpool > Ostalo

Dr. Strangelove ili: Kako sam naučio ne brinuti i zavolio Kariusa

(1/3) > >>

Kop Ruler:
Dakle, kako sam i najavio u jednom postu čini mi se tijekom tekme s Chelsea, kad završi sezona, napravit ću kompilaciju svih primljenih pogodaka u 2017/2018 za koje potencijalno možemo okriviti naša dva do tri ljepotana na golu.
Namjena ovog posla nije srati po vratarima i zazivati Allisone ili Oblake, nego analizirati njihove greške koje su (in)direktno vodile do gola, ispitati zašto se to dogodilo (brainfart, nedostatak kvalitete, nešto treće?) te, da ne bi sve bilo na dojmu koji često vara, imati sve na jednom mjestu.
PAR NAPOMENA:
1) sve procjene su subjektivne
2) u obzir ne dolaze obrane ni overall performans tijekom utakmice, samo greške koje vode do gola
3) na kraju svake tekme, golmani dobijaju ocjenu od 0 do 3 za svoje "bravure", po principu MANJE JE BOLJE. 1 je utjecanje na rezultat koje je moguće opravdati, 2 obilno ali uvjetovano, 3 katastrofalno.
Pa, počnimo.

Watford 3:3 Liverpool; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:0 Okaka - sve čisto, krivicu za gol snose općenito abysmal marking u šesnaestercu, Matip i Firmino kao najbliži lopti. Mignolet, generalno gledano, nije mogao puno - svako branjenje bližeg kuta tijekom kornera je generalno gledano suicid jer se vratar ne stigne vratiti.

2:1 Doucoure - opet vrlo loša obrana ali malo toga snosi vratar. Malo nesreće pri odbijanju, Moreno ispada, Mane/Can ne prate i jbg. Što se Migsa tiče, u pitanju je jedino zašto onako rano pada i može li čuvati bliži kut a da ostane bliže golu. Ipak, teško da bi imalo ikakvog utjecaja na pogodak.

3:3 Britos - ignorirajući zaleđe, Mignolet je potencijalno fauliran kod gola. Nije imao dovoljno prostora za braniti što je dovelo do jako loše reakcije i odbijanja lopte u prečku (što je i dalje tehnički vrlo loša intervencija), a kasnije loptu ne uspijeva izvaditi van, opet zbog Britosa i njegova guranja.

Konačna ocjena: 1/3. Sudjelovanje pri golovima minimalno, gol za 3:3 je najveći problem.
Hoffenheim 1:2 Liverpool; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:2 Uth - opet relativno kontroverzna situacija. Pravilo je da golmani ovo ne brane jer ih udarac (a Uth je stvarno dobro plasirao loptu) hvata na krivoj nozi, te se vratar mora svojski ispružiti (vidi se na snimci iz drugog kuta) da to pokupi. Gol je svakako krivica Lovrena koji ujebava zaleđe a pogotovo Trenta koji ne igra do zvižduka.

Konačna ocjena: 0/3. Gotovo neobranjiv udarac.
Liverpool 1:0 Crystal Palace; vratar - Simon Mignolet

Liverpool 4:2 Hoffenheim; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)3:1 Uth - Opet jako lijepo plasirana lopta. Ignorirajući defenzivne pogreške, Mignolet je ovo potencijalno mogao obraniti na isti način kako je Ederson mogao obraniti Oxov udarac u PL na Anfieldu. Ostaje kratak, prespor, štoliveć, no dojam je da se bolje - moglo. S druge strane, dobro (ili jednako loše :D) pokriva oba kuta, možda je zbog svojeg solidnog pozicioniranja bio bliže lopti no što je trebao biti da je više čuvao bliži kut pa gol izgleda gore no što jest.

4:2 Wagner - Dobar skok, fin udarac. E sad, da je Mignolet bolje postavljen na nogama (nešto što je recimo forte Neueru), bio bi spreman na skok i potencijalno branjenje ovog šuta koji ne odlazi predaleko od golmana. Znači, Mignolet je kriv za to što si ne daje šansu da se uopće uspije baciti, teško bi obranio loptu da ide bilo gdje osim u njega samog.

Konačna ocjena - 1/3. Nije ništa previše usrao, ali neke stvari se mogu i bolje odraditi.

Liverpool 4:0 Arsenal; vratar - Loris Karius

Manchester City 5:0 Liverpool; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:0 Aguero - Vrlo ran izlazak u svrhu skraćivanja kuta, igračina kakva je Aguero to rutinski koristi i zaobilazi ga "with room to spare". Ne može se tu puno kad si na vjetrometini.

2:0 Jesus - Preblizu golmanu za bolju reakciju IAKO lopta ide praktički po sredini. Opet katastrofalno pozicioniranje nogu odnosno skakutanje koje mu ne dozvoljava bacanje.

3:0 Jesus - Sve čisto, vjetrometina.

4:0 Sane - Ne brani prvi kut, Sane to smješta u malu mrežicu ali moralo je doći do refleksne reakcije, ovaj puta su mu i noge bile dobro postavljene ali...

5:0 Sane - jebiga :D

Konačna ocjena 1/3 - 2. i 4. gol diskutabilni, ostalo čisto. Očituje se određeni uzorak - diskutabilni golovi koje prima su blizu granice pogreške ali su većinom vrlo uspješno plasirane lopte što smanjuje njegovu "upletenost" u sam gol.

Liverpool 2:2 Sevilla; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)0:1 Ben Yedder - Lovren................

2:2 Correa - sve korektno, opet obrana jede govna

Konačna ocjena 0/3 - nije imao ništa s golovima
Liverpool 1:1 Burnley; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)0:1 Arfield - ništa specijalno, dobar gol iako opet skakuće na nogama. Ovaj eksperiment do sada nije ništa dokazao osim da nam je obrana (bila) sranje.

Konačna ocjena 0/3 - gotovo neobranjiv šut
Leicester 2:0 Liverpool; vratar - Danny Ward
(click to show/hide)1:0 Okazaki - odbijanac od Robertsona, predaleko za ikakvu bolju reakciju Warda.

2:0 Slimani - hahaha...hahah...ha....

Konačna ocjena 0/3 - nesreća kod prvog, luđački gol kod drugog
Leicester 2:3 Liverpool; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:2 Okazaki - Ignoriramo li prekršaj Okazakija (a ne možemo jer je nemoguće znati koliko brzo bi istrčao na loptu) onda je ovaj pogodak dijelom na dušu Mignoleta jer fula boksanje lopte, i to dobrano. 

2:3 Vardy - solidna obrana ali loše odbijanje lopte. OPET je u silaznoj putanji zbog skakutanja kad Gray puca, ali srećom ovaj puta zbog blizine udarca i dobrih refleksa nema većih problema s Grayevim udarcem, ali jbg. Drito na glavu Vardya. To se moglo skrenuti preko gola. 

Konačna ocjena 2/3 - imao prste kod oba gola iako nije isključiv krivac/ima određena opravdanja. Još jednom se vide problemi kod pripreme za udarac, skakutanje mu nimalo ne pomaže.

Spartak 1:1 Liverpool; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)1:0 Fernando - kad sam prvi put vidio gol, nisam bio zadovoljan Kariusovom reakcijom jer lopta nije daleko od sredine pa se čini relativno lako branjivom. Iz drugih kuteva, sjajno ju je pogodio, lopta je bila brza te nije imao mnogo vremna za reakciju. Ipak, zid je poprilično loše namješten te prema Kariusovoj lijevoj strani postoji prevelika rupa.

Konačna ocjena 1,5/3 - loš zid, (razumlijivo) spora reakcija, ali i sjajan gol pa ipak nije 2/3.
Newcastle 1:1 Liverpool; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:1 Joselu - jbg, čista nesreća, za pretpostaviti je da Mignolet za reakciju čeka udarac koji nikad zapravo nije ni došao.

Konačna ocjena 0/3.
Liverpool 0:0 Manchester United; vratar - Simon Mignolet

Maribor 0:7 Liverpool; vratar - Loris Karius

Tottenham 4:1 Liverpool; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:0 Kane - Lovren spava i baca Mignoleta u probleme, ali ovaj krivo procjenjuje brzinu lopte, potencijalno radi i penal nad Kaneom koji ostaje na nogama i loptu posprema u mrežu. Definitivno (su)krivac.

2:0 Son - vjetrometina, dobar šut iz prve. Možda se mogao refleksno baciti u jednu stranu pa se gamblati?

3:1 Delle - opet dobro pogođen šut bez pravog bloka od strane stopera. Ne krivim ga.

4:1 Kane - katastrofalno boksanje, direktan krivac.

Konačna ocjena 3/3 - gora predstava nego protiv Leicestera, gora ocjena.
Liverpool 3:0 Huddersfield; vratar - Simon Mignolet

Liverpool 3:0 Maribor; vratar - Loris Karius

West Ham United 1:4 Liverpool; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:2 Lanzini - katastrofalna reakcija Gomeza (po tko zna koji put već?) vodi Mignoleta u probleme, Lanzini lijepo pogađa nakon što se Migs (krivo) kladio da će pucati nisko. Ne krivim ga.

Konačna ocjena 0/3 - did his best, gol je krivica Gomeza.
Liverpool 3:0 Southampton; vratar - Simon Mignolet

Sevilla 3:3 Liverpool; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)1:3 Ben Yedder - the Moreno show. Neobranjivo.

2:3 Ben Yedder - the Moreno show, vol. 2.

3:3 Pizzaro - jbg, izgledalo je smotano ali kroz šumu nogu se ne očekuje da golman to pokupi (osim nekom ludom srećom).

Konačna ocjena 0/3 - 3 primljena gola a ni za jedan nije nimalo kriv. Jbg.

Liverpool 1:1 Chelsea; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:1 Willian - ovo bi mogao biti kontroverzan gol, a ako se dobro sjećam teme za utakmicu - i bio je. Po meni Migs solidno brani prostor od ubačaja, ovaj gol je plod slučajnosti i sreće. Moguće da, da je brži na nogama, može trčati još prema nazad umjesto da se tako rano baca, ali to je teško procijeniti i više naginjem tome da ga nimalo ne krivim.

Konačna ocjena 0,5/3 - ovakav gol zabija se iz 1 u tisuću pokušaja.
Stoke City 0:3 Liverpool; vratar - Simon Mignolet

Brighton 1:5 Liverpool; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:3 Murray - penal.

Konačna ocjena 0/3.
Liverpool 7:0 Spartak Moscow; vratar - Loris Karius

Liverpool 1:1 Everton; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:1 Rooney - penal

Konačna ocjena 0/3

Liverpool 0:0 West Brom; vratar - Loris Karius

Bournemouth 0:4 Liverpool; vratar - Simon Mignolet

Arsenal 3:3 Liverpool; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:2 Alexis - Gomez sjebao po 241235. put, teško da Migs može išta.

2:2 Xhaka - jedna ruka, prerani skok......... katastrofalna reakcija na šut po sredini gola.

3:2 Ozil - obrana je zajebala, ali Migs slabo prati igru i predugo ostaje na sredini gola. Ovaj put se unaprijed baca na (dobro) očekivan udarac dolje nisko u bliži kut, ali Ozil je prekvalitetan i lijepo pogađa.

Konačna ocjena 3/3 - za prvi gol nije kriv, drugi je katastrofalno odradio, treći se dao obraniti ali da je bilo više pažnje.

Liverpool 5:0 Swansea; vratar - Simon Mignolet

Liverpool 2:1 Leicester; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)0:1 Vardy - sve čisto, još jedna obrambena greška

Konačna ocjena 0/3

Burnley 1:2 Liverpool; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:1 Gudmundsson na 4:11 - opet Gomez zaboravlja igrača, lopta dosta pleše po kaznenom pa je dojam da je možda i mogao napasti loptu ali vratari tu očekuju pomoć svog obrambenog (za to je zadužen Gomez). Po meni, nije kriv.

Konačna ocjena 0,5/3
Liverpool 2:1 Everton; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)Sigurdsson - loša reakcija obrane vodi do toga da je Karius uhvaćen na krivoj nozi a Gylfi to vrlo lijepo posprema u sam kut. Jedina rasprava se može voditi oko toga je li trebao očekivati šut u tu stranu. U svakom slučaju, teško bi to obranio, lopta je bila jako precizna čak i ako nije bila prebrza.

Konačna ocjena 0/3.
Liverpool 4:3 Manchester City; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)1:1 Sane - Griješi Gomez, a Sane snažnim udarcem pogađa bliži Kariusov gol. Ovo se MORA braniti, vrlo loša reakcija koja vodi do toga da primi gol u bliži kut usprkos jačini udarca.

4:2 Bernardo - sve čisto, jako lijepo pogođeno, Karius solidno brani kuteve koliko god može.

4:3 Gundogan - sličan gol kakav je Mignolet primio od Sancheza u Londonu i od Wagnera na Anfieldu, preblizu je to za neku ozbiljnu reakciju. Ipak, udarac nije prebrz pa ono, nije ni preludo vjerovati da bi ju uspio dotaknuti da je refleksno pokušao.

Konačna ocjena 2/3 - sjebao je samo prvi gol, ali to je sjebao na udžbenički način što će ga moriti kroz ostatak sezone.
Swansea 1:0 Liverpool; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)1:0 Mawson - sve čisto, dobro plasirana lopta nakon još jedne pomutnje u obrani.

Konačna ocjena 0/3.
Liverpool 2:3 WBA; vratar - Simon Mignolet
(click to show/hide)1:1 Rodriguez - bomba u rašlje koja bježi od golmana, jbg.

1:2 Rodriguez - još jednom blizu vrataru koji ipak ostaje na vjetrometini, no dojam je da se opet možda moglo bolje reagirati, počevši s boljim pozicioniranjem jer Migs ostaje preeedugo braniti bliži kut umjesto da ode bliže sredini gola. Tada bi lopta bila vrlo obranjiva nekakvim refleksnim sejvom kojim se Mignolet (jedino i može) diči.

1:3 Matip OG - Mignolet točno brani bliži kut i to mu ne dopušta da dođe do lopte koja nije udarac nego neki poluubačaj. Opet je u polusilaznoj putanji što ne dopušta velik odskok.

Konačna ocjena 1/3 - jebiga, nije kriv ni za što ali si nimalo ne pomaže lošim pozicioniranjem i glupim doskakanjem.

Huddersfield 0:3 Liverpool; vratar - Loris Karius

Liverpool 2:2 Tottenham; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)1:1 Wanyama - Karius je samo upleten u boksanje prije no što Kenijac zabija golčinu, po meni je boksanje bilo u redu. Jedino što me živcira je koliko sporo ustaje s poda, kao stari djedica, ali u ovom slučaju ne bi imalo utjecaja ni da nije upao.

2:2 Kane - penal

Konačna ocjena 0/3. Za penal golman nikad nije kriv osim ako ga sam skrivi, Wanyamin udarac 3 golmana ne bi obranila.
Southampton 0:2 Liverpool; vratar - Loris Karius

Porto 0:5 Liverpool; vratar - Loris Karius

Liverpool 4:1 West Ham; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)3:1 Antonio - lijepo plasirana lopta, vjerojatno neobranjivo, ali Kariusu se može zamjeriti što se čak ni ne baca nego samo upada, dakle nije spreman za bacanje i potencijalno lošije plasiranu loptu. Ipak, nedovoljno za krivicu.

Konačna ocjena 0/3

Liverpool 2:0 Newcastle; vratar - Loris Karius

Liverpool 0:0 Porto; vratar - Loris Karius

Manchester United 2:1 Liverpool; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)1:0 Rashford - golčina, ne može se tu ništa. Dobro postavljanje, fino se i bacio jer ima dobar odskok.

2:0 Rashford - teško je isčitati što mu je prošlo kroz glavu da tu ide istrčavati, obzirom na kretanje Van Dijka. Puno je vjerojatnije da će Mata pucati iz prve u Kariusovu stranu, što isprva i pokriva, ali onda previše odlazi na Matu kao da Virgila tu i nema. Slijedi pokušaj povratka i ispravljanja, ali Rashford sretno i spretno pogađa. Za mene djelomično kriv jer nije bilo potrebe za izlaskom.

Konačna ocjena 1/3 - glup izlazak doveo do drugog gola, ali s druge strane, da je Mata prošao Dijka a Karius ostao na golu, svakako bi bilo 2:0...
Liverpool 5:0 Watford; vratar - Loris Karius

Crystal Palace 1:2 Liverpool; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)1:0 Milivojević - ovdje sam pravi penal i to na vrlo glup način te ga za razliku od Kaneovog ne brani, dakle isključiv je krivac (ok, tu je i Trent kojem Zaha lako bježi itd.).

Konačna ocjena 3/3. Nepotreban penal, dosta je bilo što je samo izašao na loptu.
Liverpool 3:0 Manchester City; vratar - Loris Karius

Everton 0:0 Liverpool; vratar - Loris Karius

City 1:2 Liverpool; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)1:0 Jesus - malo ujebava Van Dijka s kasnim dodavanjem ali Virgil ima napretek vremena loptu poslati u kukuruze.

Konačna ocjena 0,5/3.
Liverpool 3:0 Bournemouth; vratar - Loris Karius

West Brom 2:2 Liverpool; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)1:2 Livermore - nažalost replay počinje prekasno za procjenu izlaska ali prema padu lopte je to bila svijeća koju nije mogao kupiti. Prva reakcija dobra, druga bi bila zaleđe da Dijk nije ostao nazad.

2:2 Rondon - grozan izlazak, ali vjerojatno ništa nije mogao kod gola.

Konačna ocjena 1/3 - samo zbog groznog izlaska, za sam gol nije kriv

Kop Ruler:
dio drugi...

Liverpool 5:2 Roma; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)5:1 Džeko - Po meni Karius radi sve kako treba, pokriva oba kuta koliko može. Bolji vratar bi se možda bolje postavljao i pročitao Džeku ali mislim da su to spekulacije i da to jednostavno nije fer pretpostavljati.

5:2 Perotti - Neobranjiv penal.

Konačna ocjena 0,5/3 - zbog diskutabilnosti kod prvog gola. Meni je reakcija bila ok.
Liverpool 0:0 Stoke City; vratar - Loris Karius

Roma 4:2 Liverpool; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)1:1 Milner OG - zapravo mi primamo dosta ovih "1 u tisuću" golova...

2:2 Džeko - precizan ali spor udarac El Shaarawya skreće u Džeku umjesto u korner, isključiv krivac za pogodak.

2:3 Radja - neobranjivo, ali u oči upada kriva procjena da lopta ide van (valjda je to mislio, nikad nisam vidio golmana da tako ispraća loptu ako nije na krivoj nozi)

2:4 Radja - "penal".

Konačna ocjena 2/3 - (uvjetovana) katastrofalna reakcija kod Džekinog gola i kriva procjena kod Radjinog ipak su prevagnuli na ocjenu 2. 3 ne dolazi u obzir jer ništa nije sam neforsirano sjebao.
Chelsea 1:0 Liverpool; vratar - Loris Karius
(click to show/hide)1:0 Grioud] - I konačno, pogodak koji je doveo do mog otvaranja ove teme i višesatnog traženja svih primljenih pogodaka ove sezone :P
Nažalost, ne mogu naći snimku iz više kutova zbog copyrighta. Za vrijeme utakmice sam napisao da je lopta bila obranjiva jer nije brza, ide po sredini gola - sad vidim da je luk bio sjeban. To ne opravdava Kariusovu reakciju koji kreće na bacanje ali se iz nekog razloga zaustavlja u zadnjem trenu, iako, kako već rekoh, teško da bi obranio pa zapravo i nije kriv.

Konačna ocjena 0,5/3 - prevelik luk lopte, Karius dobro pokriva bliži kut no možda je mogao pokušati dohvatiti loptu, kao što je prema snimci isprva i namjeravao.
Liverpool 4:0 Brighton; vratar - Loris KariusSumma summarum:
Simon Mignolet:
Primio golova (broj odigranih utakmica) [clean sheets]: 28 (22) [7]
U 15 utakmica u kojima je primio gol:
Nije kriv za golove (0-0,5/3): 8 utakmica
Imao prste u bar jednom golu (1/3): 4 utakmice
Kriv za bar jedan gol (2/3, 3/3): 1 utakmica 2/3 (Leicester vani), 2 utakmice 3/3 (Arsenal, Tottenham)

Loris Karius:
Primio golova (broj odigranih utakmica) [clean sheets]: 28 (32) [16]
U 16 utakmica u kojima je primio gol:
Nije kriv za golove: 10 utakmica
mao prste u bar jednom golu (1/3): 3 utakmice
Kriv za bar jedan gol (2/3, 3/3): 2 utakmice s ocjenom 2/3 (City doma u PL, Roma vani u CL), 1 utakmica (Crystal Palace) s ocjenom 3/3.

Danny Ward
Primio golova (broj odigranih utakmica) [clean sheets]: 2 (1) [nula]
U 1 utakmici u kojima je primio gol:
Nije kriv za golove: 1 utakmica
mao prste u bar jednom golu (1/3): -
Kriv za bar jedan gol (2/3, 3/3): -

Dakle, što možemo zaključiti iz ovog proučavanja?
1. Dojam često vara. Naši golmani su prste imali u "samo" 13 utakmica u kojima smo primili gol, a (do Reala) smo ih odigrali 55, što je 23% odnosno svaka 5. utakmica. Od tih 13 utakmica, krivci su za bar jedan gol u ukupno 6 utakmica. To je 10% odnosno svaka 10. utakmica, što zapravo tehnički gledano i nije prestrašno, obzirom kako zovemo vratare (ja prvi :D) i koliko ih smatramo bolnom točkom
2. Kriste, koliko pogrešaka obrane. Tko želi, može proći kroz sve ove lowlighte i izbrojati samo koliko golova pada zbog pogrešaka obrane, prvenstveno s pozicije gdje igraju Trent i Gomez.
3. Vratite nam Clynea
Pa eto, raspravljajmo. Svaki komentar koji ne donosi ništa konstruktivno bit će poslan na groblje a njegov autor poslan na prisilni rad šivanja lfccro majica i šalova.

Ako primjetite neke greške, javite pa da ispravim.

DoctorEvil:
nemam vremena ni živaca gledati sve golove koje smo primili, ne želim to opet proživljavati  :lol

ako vjerujemo ovom tvojem skoru, situacija je ovakva:

mignolet: 8*0 + 4*1 + 1*2 + 2*3 = 12 u 22 utakmice
prosjek po utakmici: 12/22 = 0.55

karius: 10*0 + 3*1 + 2*2 + 1*3 = 10 u 32 utakmice
prosjek po utakmici: 0.3125

kod takvog skora bolje je imati čim manje (idealno 0) na čim većem broju nastupa. Karius ima manji prosjek po utakmici i to na većem broju utakmica, što bi značilo da nema dvojbe tko je bolji golman  :D

wewonit5times:
svaka cast na ovome, pogledao sam dio golova i muka mi je. ne mogu to prije reala al svakako cu ovo proucit na kraju - odlican osvrt i 'recap' sezone s kritickog stajalista

reci cu samo da su oba golmana i u ovo malo snimki sto sam pogledao imala katastrofalnih reakcija, ali i da se sve greske golmana ne vide samo kroz primljene golove. puno je tu jos bilo situacija za pokazat i izdvojit, pogotovo kod mignoleta

da se mene pita, ni jedan nije dovoljno dobar. karius ima vise elemenata koji su mi okej (mignolet prakticki nema ni jedan) i mozda bi ga nekako i istrpio jos polusezonu da vidimo na cemu smo, mignolet je golmanska verzija skrtela - tu je vec 5 godina previse

Kop Ruler:

--- Citat: wewonit5times - Svibanj 15, 2018, 18:42 ---reci cu samo da su oba golmana i u ovo malo snimki sto sam pogledao imala katastrofalnih reakcija, ali i da se sve greske golmana ne vide samo kroz primljene golove. puno je tu jos bilo situacija za pokazat i izdvojit, pogotovo kod mignoleta

--- Kraj citata ---
Ma naravno, ali ovo je jedino bilo realno pronaći i sastaviti u relativno kratkom roku.

Za sve greške bi se moralo pregledati sve tekme (ili bar sve highlighte) ove sezone, to je ipak malo više vremena no što sam spreman izdvojiti :D Pogotovo zbog copyrighta koji je već i sad pojeo pola klipova.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju