Anketa

Stup obrane nakon prve pune sezone je za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
0 (0%)
5
15 (48.4%)
VVD je odigrao kao najbolji svijetki igrač u protekloj godini
4 (12.9%)
DA dobiti će nagradu
7 (22.6%)
NE bilo je puno boljih
2 (6.5%)
DA ali neće biti najbolji
3 (9.7%)

Ukupno Glasova: 16

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:54

Autor Tema: Virgil van Dijk #4  (Posjeta: 84060 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Coutinho#10

• Hero Member
Virgil van Dijk #4
« : Prosinac 27, 2017, 19:11 »

Born:8 July 1991 (age 26), Breda, Netherlands
Height: 1.93 m
Nationality: Dutch
Weight: 92kg

Liverpool Football Club can confirm they have reached an agreement with Southampton for the transfer of Virgil van Dijk.

Full story: http://lfc.tv/Afxj

Dobrodosao igracino.  :super

Offline Zlopasha

• Hero Member
Odg: Virgil van Dijk #4
« Odgovori #1 : Prosinac 27, 2017, 19:15 »
Buy Southampton!!!
Napokon.

Jel igra protiv Evertona?

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #2 : Prosinac 27, 2017, 19:17 »
Dobro došao. Htio sam da nam baš on dođe, ali možda ne za tako veliku cijenu. Nadam se da će opravdat uloženo i da mu ta cifra neće biti teret u Liverpool-ovoj karijeri.

Sretno ti bilo.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #3 : Prosinac 27, 2017, 19:25 »
75 milijuna funti. Majke ti mile.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #4 : Prosinac 27, 2017, 19:29 »
No pressure son...
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Dermonis

• Hero Member
« Odgovori #5 : Prosinac 27, 2017, 19:29 »
Kako neki forumaši kažu: "Baš me briga, nije iz mog džepa".
Al ono, dosad (Kloop-ova era) potrošiš nešto manje od 20M na CIJELU OBRANU i sad pljuneš ovolku cifru na jednog igrača.
Čini se da naša updava ide ALL IN sa Klopinjom i njegovim željama.

Offline tomoo

• Full Member
« Odgovori #6 : Prosinac 27, 2017, 19:29 »
75 milijuna funti. Majke ti mile.
Vratit ce Coutinho duplo na ljeto  :D

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #7 : Prosinac 27, 2017, 19:32 »
Doduše, samo ako nam pomogne uhvatiti top 4 i ove sezone isplatit će tu premiju koju smo platili radi siječnja.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #8 : Prosinac 27, 2017, 19:39 »
Napokon je i to gotovo, nadam se njegovom pozitivnom utjecaju na našu igru (ne samo na obranu). Vjerujem da nas je izabrao zato što želi i hoće biti baš tu pa očekujem da to pokaže na terenu.
Znači plaćen je nekih 70mil? Hm...visina te odštete me ruku na srce baš i ne brine, nisu moje pare
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #9 : Prosinac 27, 2017, 19:42 »
Zanimljivo, ovim si Klopp vjerojatno piše smrtnu presudu bude li ovo katastrofalan transfer u idućih godinu i pol dana te ako rezultati ne budu bar top 4 (navijačima vjerojatno ni to neće biti dosta, klubu vjerujem da hoće) obzirom na dolazak Keite i još nekog u cijeni koju smo nudili za Lemara.

Sretno Virdžile.

Offline lfc_anfield

• Hero Member
« Odgovori #10 : Prosinac 27, 2017, 19:48 »
Baš me obradova maloprije kad sam vidio !
Odličan transfer , jeste skup , ali kao što sam rekao u temi transferi , ovo je igrač kakav nam treba koji odiše lakoćom , sigurnošću , inteligencijom , rutinom .... Uz to je i odličan sa loptom u nogama , donijeće diimenziju više Liverpoolu u oba pravca , također i prekidi , veliki transfer , velika pobjeda Liverpoola , velika psihološka pobjeda u odnosu na direktne konkurente, rastemo konstantno !
Doveo je Manea i Salaha za tolike novce , takve igrače danas da dovedeš treba ti 150 milijuna minimalno , on ih je doveo za novce koje je dao za Van Dijka , treba mu dati oduška , vjerujem i ubijeđen sam da će Van Dijk biti pogodak koji će podići klub na još jednu višu razinu , još riješiti problem golmana pa da budemo i u gostima beton kao kući  :kuler
Ako Liverpool postane prvak  wewonit5times odlazi sa foruma , ako ne postane prvak ja odlazim sa istog !

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #11 : Prosinac 27, 2017, 19:48 »
Kako neki forumaši kažu: "Baš me briga, nije iz mog džepa".
Al ono, dosad (Kloop-ova era) potrošiš nešto manje od 20M na CIJELU OBRANU i sad pljuneš ovolku cifru na jednog igrača.
Čini se da naša updava ide ALL IN sa Klopinjom i njegovim željama.

pa govorili su o tome ovo ljeto da ce ga podrzati i da ce ovo biti godina s najvecim budzetom. Kamo srece da jos mozemo dovesti i Keitu sad na zimu.

Jos bi htio sam jednog napadaca, da zaokruzimo pricu. 
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Dermonis

• Hero Member
« Odgovori #12 : Prosinac 27, 2017, 19:50 »
pa govorili su o tome ovo ljeto da ce ga podrzati i da ce ovo biti godina s najvecim budzetom. Kamo srece da jos mozemo dovesti i Keitu sad na zimu.

Ja bi rađe golmana il DM.

Offline LUDI-OS™

• Hero Member
« Odgovori #13 : Prosinac 27, 2017, 19:53 »
To je to!

Ajmo dalje jako!

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #14 : Prosinac 27, 2017, 19:55 »

kada bi birao prvo bi gledao golmana. Napadač bi došao u obzir kada bi se napokon riješili Stua a Ingsa poslali na posudbu
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!