Ne znam Robertsona, nisam ga gledao. Gledao sam ga protiv nas, ili u sažecima premierlige, nigdje ga ničim nisam zapamtio, valjda ničim ne odskače, pretpostavljam klasični prosječni bek, i vjerujem bolji defanzivno nego ofenzivno.
Ono što bi ja pitao za Morena i njegov potencijal bi bilo: U kojem(barem jednom segmentu igre) je to dijelu igre on dobar, bas dobar?
Makar da i ima neki jebeni napadački aspekt u svojoj igri, a nema, ne bi uspio pokriti svoje defanzivne mane. Jer one situacije, kojih je bilo više, nije se potkralo jednom, kako on naivno ispada graniči sa postavljanjima u ranijim školskim uzrastima.
Ne znam kazem kakav je Robinson, možda je manje razvikan od Morena, no nadam se i da je bolji defanzivno i da stožer puca tu isključivo na krpanje rupa u obrani.
Isto tako, iako ne znamo ništa praktički o njemu, makar igra u našoj ligi, da smo doveli "Robertinha iz Palmeirasa" sad bi svi redom svršavali u gaće jer bi doveli nekog brazilca, koji mora da je jeben, iako ga nisi bas nijednom vidio, ali jbg robertinho je.
Momku zelim srece, trebat ce je svakako.