Anketa

Njegova druga godina je na kraju završila za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
1 (2.6%)
4
4 (10.5%)
5
14 (36.8%)
Ako sam pošten
0 (0%)
- očekivao sam ovo
4 (10.5%)
- potpuno me iznenadio
14 (36.8%)
- nisam siguran da je za nas
1 (2.6%)

Ukupno Glasova: 19

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:57

Autor Tema: Andrew Robertson #26  (Posjeta: 61106 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Andrew Robertson #26
« : Srpanj 19, 2017, 13:05 »

Full name: Andrew Robertson
Date of birth: 11 March 1994
Place of birth: Glasgow, Scotland
Height: 1.78 m
Playing position: Left back
Former clubs: QPR, Dundee United, Hull City

Video materijali:
(click to show/hide)
« Zadnja izmjena: Srpanj 21, 2017, 21:54 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Skipper

• Hero Member
Odg: Andrew Robertson #
« Odgovori #1 : Srpanj 19, 2017, 13:17 »
Podsjeća malo na ovog talenta. Nadajmo se da neće biti njegove sreće. :D
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #2 : Srpanj 19, 2017, 13:25 »
Ne znam što da mislim o ovom transferu. Nadao sam se beku koji će odmah zauzeti poziciju u momčadi, a ovako smo dobili konkurenciju Milneru. Mogla bi ta pozicija patiti i narednih godina, no vidjet ćemo.

Offline tomo7

• Sr. Member
« Odgovori #3 : Srpanj 19, 2017, 13:27 »
Barem necemo vise gledati ovu sliku  :D

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #4 : Srpanj 19, 2017, 13:58 »
malo sam pogledao kad smo se poceli povezivat s njim, nisam odusevljen al nisam ni bijesan

izgleda mi tehnicki okej, defenzivno solidan i dosta igracki inteligentan
i da, duel u zraku ne bi dobio ni protiv mene

sretno mali, nitko previse ni ne ocekuje
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #5 : Srpanj 19, 2017, 13:59 »
malo sam pogledao kad smo se poceli povezivat s njim, nisam odusevljen al nisam ni bijesan

izgleda mi tehnicki okej, defenzivno solidan i dosta igracki inteligentan

sretno mali, nitko previse ni ne ocekuje

Siguran sam da nitko nema ništa protiv Robertsona kao rezervnog beka. Isto tako, vjerujem da nitko nije zadovoljan što će opet gledati Milnera kao glavnog LB. :neznam

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #6 : Srpanj 19, 2017, 14:04 »
Nije mnogo novca i kao rezervna opcija nije lose,
samo sam ocekivao da ovaj transfer rok direktno pojacamo prvih 11 a mi se zabavili rezervnim opcijama. :ceka
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7 : Srpanj 19, 2017, 14:54 »
Deal for Andy Robertson ends a frustrating search at left-back for #LFC. Roma's Emerson was wanted before his injury
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2017/07/19/37174572/robertson-set-for-liverpool-medical-as-10m-fee-is-agreed

Offline STO%

• Sr. Member
« Odgovori #8 : Srpanj 19, 2017, 15:25 »
Kao i vecina ocekival sam pojacanje za prvih 11.. ovak ke i moreno dovolja po meni ko back up.. Decec puno  srece
mrkdokic, treiler, El Rey, Magic Rat

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #9 : Srpanj 19, 2017, 19:17 »
Evidentno kupljen kao backup opcija i kao takav je ok izbor. S obzirim da Moreno nije igrao ni u pripremnim utakmicama, a Milner izgleda ostaje prvi pick - ovo je ok izbor. Imamo cover, prve pickove očito kupujemo za druge pozicije.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #10 : Srpanj 20, 2017, 16:46 »
Andrew Robertson has arrived in Liverpool to undergo his medical. https://t.co/psX0uKXyWK

Slikica.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #11 : Srpanj 21, 2017, 10:15 »
nemam ništa protiv momka osobno, ali mi je nevjerovatno da nismo u stanju dovesti boljeg beka..  ono ajde da imamo neku zvijer pa nam treba backup, al mi imamo Milnera i otpisanog morena.. ugl malo sam razočaran ovim odabirom..  :(

njemu neka je sa srećom, ono malo po klipovima što mogu vidjeti ničim ne odskače, teško je reći.. djeluje ko da mu lopta nije baš 'najbolji prijatelj' no vidjet ćemo uskoro..
YNWA!!

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #12 : Srpanj 21, 2017, 11:17 »
nemam ništa protiv momka osobno, ali mi je nevjerovatno da nismo u stanju dovesti boljeg beka..  ono ajde da imamo neku zvijer pa nam treba backup, al mi imamo Milnera i otpisanog morena.. ugl malo sam razočaran ovim odabirom..  :(

njemu neka je sa srećom, ono malo po klipovima što mogu vidjeti ničim ne odskače, teško je reći.. djeluje ko da mu lopta nije baš 'najbolji prijatelj' no vidjet ćemo uskoro..

Slazem se da momak nije zasluzio da ga se podcjenjuje jer jos nije ni stigao al gledajuc ga na klipovima pitam se  sta ne valja sa Morenom kao rezervnom opcijom?
nisam protiv ovog transfera al ga ne razumijem,korak naprjed pa korak nazad pa sve tako u krug
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #13 : Srpanj 21, 2017, 11:31 »
Slazem se da momak nije zasluzio da ga se podcjenjuje jer jos nije ni stigao al gledajuc ga na klipovima pitam se  sta ne valja sa Morenom kao rezervnom opcijom?
Vec sam napisao kako mislim da Moreno ima veci potencijal od Robertsona, ali lako je moguce da je Klopp odustao od njega i da je odlucio raditi s nekim za kog misli da ce mozda lakse doc do svog maksimuma (makar on bio nizi od Morenovog). Takoder je poprilicno lako moguce da je i Moreno lagano odustao od borbe uopce nakon sto je vidio prosle godine da ne uspijeva dobit priliku.

Online Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #14 : Srpanj 21, 2017, 11:43 »
Ne znam Robertsona, nisam ga gledao. Gledao sam ga protiv nas, ili u sažecima premierlige, nigdje ga ničim nisam zapamtio, valjda ničim ne odskače, pretpostavljam klasični prosječni bek, i vjerujem bolji defanzivno nego ofenzivno.
Ono što bi ja pitao za Morena i njegov potencijal bi bilo: U kojem(barem jednom segmentu igre) je to dijelu igre on dobar, bas dobar?
Makar da i ima neki jebeni napadački aspekt u svojoj igri, a nema, ne bi uspio pokriti svoje defanzivne mane. Jer one situacije, kojih je bilo više, nije se potkralo jednom, kako on naivno ispada graniči sa postavljanjima u ranijim školskim uzrastima.

Ne znam kazem kakav je Robinson, možda je manje razvikan od Morena, no nadam se i da je bolji defanzivno i da stožer puca tu isključivo na krpanje rupa u obrani.
Isto tako, iako ne znamo ništa praktički o njemu, makar igra u našoj ligi, da smo doveli "Robertinha iz Palmeirasa" sad bi svi redom svršavali u gaće jer bi doveli nekog brazilca, koji mora da je jeben, iako ga nisi bas nijednom vidio, ali jbg robertinho je.

Momku  zelim srece, trebat ce je svakako.