Anketa

Njegova druga godina je na kraju završila za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
1 (2.6%)
4
4 (10.5%)
5
14 (36.8%)
Ako sam pošten
0 (0%)
- očekivao sam ovo
4 (10.5%)
- potpuno me iznenadio
14 (36.8%)
- nisam siguran da je za nas
1 (2.6%)

Ukupno Glasova: 19

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:57

Autor Tema: Andrew Robertson #26  (Posjeta: 56991 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Skipper

• Hero Member
Odg: Andrew Robertson #26
« Odgovori #420 : Studeni 07, 2021, 20:08 »
ja sam danas očekivao tsimikasa. jako je dobro odigrao u srijedu, a robbi bi godilo da tekmu-dvije dođe do sebe. koliko god zna biti dobar, toliko je loš kad ga ne ide.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #421 : Studeni 08, 2021, 18:17 »
Mene brine to što Klopp na konferenciji kaže da je Tsimikas odigrao odlično, ali je za njega Robertson najbolji lijevi bek na svijetu... Što očito znači da će mu on startati kakav god da bio, a kakav god da bio Tsimikas. To je  jako loš odnos prema Tsimikasu i kad se tako nepošteno odnosiš prema igračima ne zaslužuješ ništa sem blamaže koju smo jučer doživjeli, jer to nije ljudski.
Isto kao što je Robertson došao kao druga opcija na lijevom beku i svojim igrama se nametnuo kao prva i kao jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu što je bio tokom one 2 sezone, tako i Tsimikas treba imati šansu da se nametne i ako igra bolje da postane prva opcija. Nikome mjesto ne smije biti zacementirano, svako treba da se za to izbori i ako pokaže da je bolji od neog drugog onda treba da igra.
Ovu jučerašnju utakmicu Robertson nije zaslužio da starta ispred Tsimikasa i to nije bilo fer prema Kostasu. Treba igrati onaj koji može više pružiti u ovom momentu, a ne onaj koji je prije 2 godine bio bolji. Svi oni su igrači Liverpoola i trebaju imati isti tretman kako god da se zovu.
To je zdrava konkurencija, pa će onda i Robertson zapeti malo više i na treningu i na utakmicama koje igre. Pogotovo mi je muka od njegovih kornera, vidjeli smo jučer šta rade opasni ubačaji iz kornera, dva gola, pogođen okvir gola.... Tsimikasov svaki korner imaš osjećaj da se nešto može izroditi, Robertsonovi korneri meni ne ulijevaju odavno nikakvo povjerenje.

Robo je previše u zoni komfora i zbog toga mu je i manja koncentracija pa smo 3 gola primili zbog njegovog ne držanja linije ofsajda i to po 2 metra, isto tako zbog toga je ispaštao i napad.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #422 : Studeni 08, 2021, 18:40 »
Uvijek sam govorio da ima očajan centaršut kad lopta miruje.

• Hero Member
« Odgovori #423 : Studeni 08, 2021, 19:24 »
Ne znam da li se sjećaš ali to su govorili i igrači tokom prethodnih sezona kako im je nevjerojatno da igrač koji ima tako loš centaršut kad lopta miruje može imati tako dobar kad se lopta kreće... Zato smo i jedan period kod kornera koristili kratak pas za njega da bi ubacio loptu u pokretu...

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #424 : Studeni 08, 2021, 19:27 »
Nemam pojma, ali to sam primjetio ima sigurno 2 sezone. Slabo ima kad opasan centaršut iz prekida, za razliku od Arnolda. Milner/Salah ih izvode bolje od njega.

• Hero Member
« Odgovori #425 : Studeni 08, 2021, 19:46 »
Jeste istina je i svaka čast Gigi na zapažanju, vidi se da poznaješ dobro nogomet  :super :love
A Robertson je igrač energije i da bi bio na vrhunskom nivou mora igrati sa vrhunskom energijom, čim tu krene doziranje automatski i njegova igra ispašta.. Zato je potrebna zdrava konkurencija, pritiskanje suigrača, stavljanje na klupu kad nije dobar pa će onda kad se vrati na teren preorati isti kao onda onaj trk u prvoj utakmici protiv City-a!

Online mashaka

• Hero Member
« Odgovori #426 : Prosinac 02, 2021, 12:16 »
 Asist protiv Sotona, dva asista sinoć protiv Evertona. 3 asista u 2 tekme. Čim je malo predahnuo, vidi se bolja izvedba. Čini se da se vraća na radnu temperaturu na kojoj smo ga navikli.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #427 : Svibanj 18, 2023, 15:35 »
On how the team’s recent system tweak has altered his own position…

Yeah, it’s different, maybe a little bit more conservative. Obviously previously maybe we’re used to being more high and wide and offering runs in behind and kind of things like that, but we have obviously tweaked the system a little bit and sometimes you have to make sacrifices and you have to adapt your role a little bit, and I think I’ve managed to do that. It’s been a kind of back three as such and then Trent going in next to Fabinho. As long as the team is winning then everything is fine – that’s the most important thing.

Of course, I still try to get involved in attacks, I still want to overlap my winger and things like that but I just need to pick and choose my moments. I think as the games have gone on I’ve got better at picking and choosing the moments, I’ve adapted to the role a lot better. It’s just trying to use that and whatever system we play next season or if we have a couple of systems we can play then it’s about finding yourself within that and bringing the best out of you. There’s probably two different sides of my game depending on what formation we play. But I feel as if I have adapted well to it and, like I said, as long as we keep on winning and we keep progressing as a team then I’ll happily be doing that job.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #428 : Svibanj 25, 2023, 18:15 »
Nesto se pise da je Real zagrizao za Andya. Neverujem da bi ga klub pustio osim ukoliko sam ne odluci da ide.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #429 : Svibanj 25, 2023, 21:29 »
Nesto se pise da je Real zagrizao za Andya. Neverujem da bi ga klub pustio osim ukoliko sam ne odluci da ide.
Zar nije sam Robbo rekao da bi se volio umirovit kod nas
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #430 : Svibanj 25, 2023, 21:40 »
Zar nije sam Robbo rekao da bi se volio umirovit kod nas

Nisam naisao na quote. Ne vjerujem da ce se ostvariti, previse bitan kotacic u ovom timu.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #431 : Svibanj 25, 2023, 22:22 »
Nisam naisao na quote. Ne vjerujem da ce se ostvariti, previse bitan kotacic u ovom timu.
evo ovo, znam da sam nekad pročitao

I ja sumnjam da bi on bilo gdje išao a pogotovo ne u španjolsku a uz to i mi bi bili ludi da ga pustimo za 40mil jer za te pare teško da možemo dovesti jednako kvalitetnu zamjenu a kvalitetniju da ne govorim.
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #432 : Svibanj 25, 2023, 22:31 »
Nadam se da ovo nije istina, ali na više mjesta sam naišao i ja na tu informaciju.

https://www.thisisanfield.com/2023/05/andy-robertson-to-real-madrid-rumour-adds-surprise-twist-but-exit-unlikely/

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #433 : Svibanj 27, 2023, 12:11 »
nadam se da ovo nije prodaja da bi se nasli novci za argentinca, mislim ako zaista prodaju robertsona onda je ovo ocigledan raspad sistema i trebamo ocajno vlasnike sa zivim novcima,
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #434 : Svibanj 27, 2023, 14:00 »
Imalo bi smisla da ga prodamo jedino ako prelazimo u igru sa 3 stopera,recimo kad bi isli po Inacia iz Sportinga ili Gvardiola.