Liverpool > Igrači

Mohamed Salah #11

<< < (208/214) > >>

Raptor:

--- Citat: Luis Garcai - Siječanj 15, 2020, 12:46 ---Prodas svu trojicu i miran si  :kuler

--- Kraj citata ---
Morat će sancho i mbappe malo stisnuti u napadu  :p

stolic:
cijenim sve šta je napravia za liverpool i poštujem ga kao igrača, ali izluđuje me činjenica da svaki put kad ima prostora zabije glavu u pod i dribla do iznemoglosti. danas je po meni bia najgori u jakoj konkurenciji.

Comanche:

--- Citat: stolic - Siječanj 23, 2020, 23:03 ---cijenim sve šta je napravia za liverpool i poštujem ga kao igrača, ali izluđuje me činjenica da svaki put kad ima prostora zabije glavu u pod i dribla do iznemoglosti. danas je po meni bia najgori u jakoj konkurenciji.

--- Kraj citata ---

Meni je bas to prosto nevjerovatno, da igrac s tolko losom tehnikom i pogledom u pod zabija 20+ golova u najjacoj ligi na svijetu. Ne znam dal je ikad prije postojao neki slican igrac s takvim ucinkom.

Skipper:
analizirat će se ova utakmica kao i svaka dosad, ne vjerujem da će proći salah bez kritike i neke sugestije. ajde, razumijem onu priliku u prvom dijelu, nanizao je dvojicu i nitko se ne bi čudio da je lopta prošla ispod dohertyja, ali je maloumno nastaviti po istom kad postoje lakša i efektnija rješenja, a iz jednog smo i trijumfovali. kloppova kritika-dvije uz salahovu "yes, yes, i know" rječitost trebala bi nas lišiti nepotrebnog drkanja po lopti, naročito kad se nađemo u izglednijim prilikama.

stolic:
prošle sezone je ima loš niz utakmica i onda smo igrali protiv chelsea di se očito vidila želja da manje solira, tu je stvarno izgleda ko svjetska klasa i na koncu je i zabia golčinu. živcira me što se ne mogu otet dojmu da bira utakmice di će se podredit ekipi i one u kojima hvata individualne rekorde.

vjerojatno ga je pametnije zadrzat, al ako neko pondi basoslovne novce sumnjam da ga nebi uspili adekvatno nadomjestit pogotovo sa reputacijom koju imamo u nogometnom svijetu trenutno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju