O svemu > Ostali sportovi

Rukomet

<< < (47/52) > >>

Mastodont:
Ovo mi je najveći propust na utakmici uzevši u obzir odluku,vrijeme i rezultat.
Veći i od onog opjevanog probijanja.

Shankly1913:
IHF pokrenuo postupak protiv naših, zbog izjava i videa o greškama sudaca.
Apsolutno mi je ok da su izašli ovako sa izjavama i svime, pa i po cijenu bilo kakve kazne, nema mi to smisla da suci pogriješe u par navrata i onda to sve pripisuju tome "tko radi taj i griješi", e pa onaj tko pogriješi taj svoju grešku i plati, ja kad sam počeo radit plaćao sam svoje greške, dok nisam naučio sve šta sam pogriješio mi se skidalo sa plaće pa se ti jebi, slijedeći puta ćeš 2 puta razmislit, od velikih grešaka do jebene kazne za parkiranje za službeni auto.

Još u rukometu možeš otić pogledat snimku, to traje ravno 20 sekundi, ne znam sad toliko pravila ali ovaj video pokazuje 10 grešaka, pa i ako nije greška onda je dvojbeno a on ne znam da li je jednom išao gledat snimku tijekom utakmice, pogotovo za one situacije u zadnjih 10 min, utakmica koja toliko toga donosi/odnosi, ako se naša klupa toliko digla, ako ti je sumnjivo pa pogledaj snimku jebemu mater a ne da poslije izađeš u medije da si pogriješio, šta sad to kome znači ?

grbi:
Na početku, prije nego nastavim, samo da naglasim kako se slažem da su to greške!
Ipak za jednu širu sliku bi kao prvo bilo fer i korektno pogledati i drugu stranu, znači pogreške na štetu protivnika. Ovako, jedan prosječni gledatelj, može pomisliti kako su nas pošteno oštetili dok je za njih sve bilo pošteno.
Bez ove kompilacije teško da bi svi mi na forumu nabrojali te greške. Koliko njih je u onom trenutku, kod situacije br.6, vidjelo nogu u prostoru koja se na snimci jasno vidi? ili situacija br.8 di je faul u napadu, tamo se vidi kako je i naš igrač očito potezao Nijemca za dres. Teško da bi i naši igrači nakon utakmice nabrojali sve to.

Jedino da uz taj VAR odrede još to da svaka ekipa ima, slično kao u odbojci, po jedno 3-5 challenge na poluvrijeme uz neku kaznu ako ti je npr jedno 3 za redom greška.
Za ove fizičke kontakte jedino da od rukometa naprave nešto kao NBA od onoga što se igralo prije 20 godine do ovoga što se igra danas kada, ne dodir, nego svaki krivi pogled je prekršaj di bi jedna ekipa kao 'loši dečki' iz Detroita teško dočekala kraj utakmice na terenu.

El Rey:
Iskreno mislim da smo se posteno ocrnili s onim videom sta je hrk savez stavio.

Mastodont:
Popravili se suci naglo za
Hrvatsku nakon što se Lino izvika?
Ili se sve sudi na mlin Nijemcima?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju