Autor Tema: Formula 1  (Posjeta: 130866 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Carra#23

• Hero Member
Formula 1
« : Ožujak 17, 2008, 20:02 »
evo mene zanima koga vi podržavate u F1. ja podržavan od uvik ferrari :D
"I want to build a team that's invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us."- Bill Shankly

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
Odg: Formula 1
« Odgovori #1 : Ožujak 17, 2008, 20:04 »
Ferrari  :super, inače pratim F1 negdje dok je Jean Alesi bio u Ferrariju. Sada sam ostao budan da pogledam VN Australije... i na kraju požalio...  :lose

Offline Tony14ZD

• Hero Member
  • Grad u moru Grad u kamenu
    • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !
« Odgovori #2 : Ožujak 17, 2008, 20:09 »
hamilton odnosno mclaren opcenito

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #3 : Ožujak 17, 2008, 21:04 »
od mansela sam za mclarn! a ferrari je ista prica kao u nogometu juve, milan ili inter... taljani kao taljani  :bljak
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #4 : Ožujak 17, 2008, 22:33 »
Ja osobno spadam u vjerojatno mali dio muškog spola koji ne ferma tu formulu niti 1%...
Čak ne razumijem po kojim to kriterijima spada u sport.. :?
Ali eto, fino je da se puno raje loži na nju, znači da ima svoju draž, a mene zanima jednako ko meksičke sapunice ili curling.. :D

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #5 : Ožujak 17, 2008, 22:35 »
Za MercedesMclaren, odnosno za Hamiltona, jer imo je težak put do formule, a počeo sam zbog Hakinena
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #6 : Ožujak 17, 2008, 23:15 »
McLaren Mercedes. također sam počeo za njih navijat od Hakkinena (navijao sam poslije za Raikkonena ali otkako je prešao u Ferrari ne mogu ga očima gledat  :srednji )

Ja osobno spadam u vjerojatno mali dio muškog spola koji ne ferma tu formulu niti 1%...
Čak ne razumijem po kojim to kriterijima spada u sport.. :?
Ali eto, fino je da se puno raje loži na nju, znači da ima svoju draž, a mene zanima jednako ko meksičke sapunice ili curling.. :D

čovječe, a ja navio sat u noći sa subote na nedjelju u 5 i 20 (možda sam ja posebni luđak :D )
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #7 : Ožujak 17, 2008, 23:49 »
čovječe, a ja navio sat u noći sa subote na nedjelju u 5 i 20 (možda sam ja posebni luđak :D )

Ja sam ostao budan skroz do utrke  :kuler

Inače sam počeo navijat za Ferrari i prije nego sam shvatio kakav su talijani narod... da, ne volim ih, i to je vrlo blaga riječ, no Ferrari je eto ostao. A počeo sam za njih navijat jer me ko klinca fascinirao susjedov Ferrari, u to doba nije baš bilo Ferrarija (mislim da ga je on jedini tada imao u ZG županiji) i možete mislit kak je gledat fićeke, jugiće, golfove... i Ferrari :D

Offline KENNY

• Hero Member
« Odgovori #8 : Ožujak 18, 2008, 10:05 »
Ferrari oduvijek...!!! :D
Above Us Only Sky!!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #9 : Ožujak 18, 2008, 22:52 »
Ni meni nije nešto, ali kad bi morao birat, Ferrari. Zbog Schumija. A Mclaren ne podnosim zbog onog pedera Alonsa, doduše sad je u Renaultu, ali čovjek je bahati kreten. A ni Hammilton mi nije nešto drag.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline night_crawler

• Newbie
« Odgovori #10 : Ožujak 19, 2008, 00:31 »
Ni meni nije nešto, ali kad bi morao birat, Ferrari. Zbog Schumija. A Mclaren ne podnosim zbog onog pedera Alonsa, doduše sad je u Renaultu, ali čovjek je bahati kreten. A ni Hammilton mi nije nešto drag.

Potpisujem od rijeci do rijeci  :D
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more than that" Bill Shankly

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #11 : Ožujak 19, 2008, 11:09 »
a Schumaher je kao fin i dobar...  :D :D :D pogotovo kada je u zadnjim utrkama gubio prvenstva pa pokusavo 'ubiti' protivnika a osim toga kako mozes voliti nekoga koji je u imenu schum  :lol
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #12 : Ožujak 20, 2008, 12:41 »
a Schumaher je kao fin i dobar...  :D :D :D pogotovo kada je u zadnjim utrkama gubio prvenstva pa pokusavo 'ubiti' protivnika

istina. čovjek bi bio fin kad bi pobjeđivao, a kad bi se pojavio neko bolji ovaj bi postao kreten
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #13 : Ožujak 20, 2008, 12:45 »
istina. čovjek bi bio fin kad bi pobjeđivao, a kad bi se pojavio neko bolji ovaj bi postao kreten

Teško...
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #14 : Ožujak 20, 2008, 12:48 »
hmm...
Hill jedne sezone, pa ga je Schumacher izbacio bodycheckom i postao prvak
Villeneuve jedne sezone, gubaš ga je išao izbacit ali je sam završio u travi
Kad je Hakkinen bio prvak Schumi je fizički napao Coultharda
jedino su Alonsove 2 titule bile bez incidenata