Nekako bih ga vise volio vidjeti u konacnici u veznom redu. Kroz par godina ga polako poceti "instalirati" na veznog. Steta da ovakva vizija koju ima kopni na beku, a uz sve to ne cini mi se kao obrambeno maksimalno odgovoran i dobro pozicioniran bek.
Neka, hvala.
Imamo potencijalno najboljeg desnog bočnog na svijetu koji nam daje fantastičnu širinu (zajedno s Robertsonom s druge strane) u trenutku kada i nema previše ofanzivno kvalitetnih desnih bočnih. I što bi mi napravili s njim? Mijenjali mu poziciju i prebacivali ga u vezu.
Imamo fantastičan sustav. Golman koji vrhunski igra s nogama, stopere koji su jaki na lopti, odličnog zadnjeg veznog, vezne koji daju trku i dinamiku, bočne koji su nam i playmakeri i krila, napadača koji je vezni i 2 krila koja su ustvari napadači. S tim sustavom smo postali prvaci Europe, imamo samo 1 kiks u ligi ove sezone i sad bi mi sjebavali taj sustav. Micali bi "bočne playmakere/krila" da igraju u sredini gdje fizički potencijalno nisu dorasli. Na krilu Trent ima puno više vremena za fantastične ubačaje i paseve, nema toliko fizičkih duela (u napadačkom smislu) i jednostavno će frajer kroz godinu-dvije biti najbolji desni bočni svijeta, a već je sad u top 5. Osim ako nam se ne otvori super šansa za nekog vrhunskog desnog bočnog ili se netko probije kroz omladinsku školu i bude jednako kvalitetan kao Trent, ne bih ga micao.