da, samo jugonostalgičari pate za vremenom bratstva i jedinstva s drugim južnoslavenskim narodima, a ne zajedništa s npr. Mađarima ili Česima.
Uostalom, čitav taj poriv jugonostalgije nije nužno orijentiran na Jugoslaviju kao državu nego za nekim prošlim, vjerojatno zdravijim i sigurnijim vremenima, ne samo u Jugi nego u cijelom svijetu. Uostalom, ljudi koji se danas može nazvati jugonostalgičarima su ljudi od nekih 60+ godina i sigurno je da pate za vremenima kad su imali 18/20/25 godina.
što se tiče same Mađarske, sve to što ti govoriš je istina, ali ja sam stava da se nijedna država ne treba petljati u unutarnja ustrojstva i događanja u drugoj državi, a pogotovo ne "izvoziti demokraciju".
Izvezla se demokracija u Irak...kaos
izvezla se demokracija u Libiju...kaos
izvezla se demokracija u Siriju...kaos
s druge strane, ima li demokracije u Bahreinu, Saudi Arabiji, Kataru,...? e da, to su saveznici Amerike i zapada pa njih ne diramo.
i to je to licemjerje koje me smeta, a u kojem nažalost sudjeluje i jako veliki broj nominalno lijevih stranaka
ali da, moj politički stav je nekako najsličniji latinoameričkim socijalistima. Socijalist, domoljub, vjernik.
i da, ljubitelj sam nekakvog panslavizma. znači ne Jugonostalgija, ali smatram da bi se slavenski narod trebali više držati skupa