Autor Tema: Serie A  (Posjeta: 67526 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
Serie A
« : Rujan 06, 2016, 11:49 »

Country                       Italy
Confederation              UEFA
Founded                      1898 officially / 1929 as round-robin tournament
Number of teams         20
Relegation to               Serie B
Domestic cup(s)         Coppa Italia
                                        Supercoppa Italiana
International cup(s)    UEFA Champions League
                                        UEFA Europa League
Current champions      Juventus (32nd title) (2015–16)
Most championships   Juventus (32 titles)
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline The Lord

• Sr. Member
Odg: Serie A
« Odgovori #1 : Rujan 10, 2016, 18:15 »
 Higuain je nastavio tamo gdje je stao..2 gola u 5 minuta..  :super

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #2 : Rujan 10, 2016, 19:38 »
Mandzo u Galatasaray u sjecanju. Ajde barem ce (valjda) i u reprezentaciji biti na klupi. NAPOKON.

Offline SteveHeighway

• Hero Member
« Odgovori #3 : Rujan 10, 2016, 21:02 »
Dominacija Pjanketa. Najbolji CM na svijetu.
Modric i Iniesta poslije njega.
Hejteri na aparatima !

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #4 : Rujan 11, 2016, 01:54 »
http://www.fullmatchesandshows.com/2016/09/10/palermo-vs-ssc-napoli-highlights-full-match-2/

1:57, treci gol Napolia, greska Posavca ali asistencija je vazna. Zielinski mini Maradona  :kuler

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #5 : Rujan 18, 2016, 20:04 »
Inter apsolutno zasluženo dobio Juvea, bili su za nijansu bolji cijelu utakmicu.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #6 : Rujan 18, 2016, 23:19 »
Inter apsolutno zasluženo dobio Juvea, bili su za nijansu bolji cijelu utakmicu.

iznenadili su nakon debakla u europi, išli su se  nadigravati i isplatilo im se..

btw Brozović udaljen iz momčadi..
YNWA!!

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #7 : Rujan 19, 2016, 00:25 »
Brozović je žešča budaletina.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #8 : Rujan 19, 2016, 01:06 »
Ma diskutirali smo o Interu na početku sezone, ja sam puno očekivao od njih i i dalje stojim iza toga da imaju baš jaku ekipu.
Ono gledam rezultate i ne vjerujem kako su loše otvorili sezonu, onda vrhunac dođe poraz kući od Izraelaca prije 3 dana i reko da pogledam danas utakmicu da vidim koji im je k***c, kad oni odigraju i više nego dobro, dobiju Juventusa apsolutno zasluženo. Mislim nije da navijam za njih nego kad im gledam roster vidim ih gore na vrhu sa Juveom i Napoliem i mislim da im je mjesto u LP u ovakvoj Serie A.

Što se tiće talijana ja sam za Napoli jedno duže vrijeme, dragi su mi, igraju napadački. Imaju zanimljivu ekipu ove sezone, Milik im ispada kao pun pogodak, već je zabio dosta golova, Gabbiadini također jako dobar napadač. Insigne, Callejon i Mertens kao jako dobra napadačka krila, tu je sad i Giaccheeini sa puno iskustva na kojega se uvijek možeš osloniti. Veza mi se strašno sviđa kod njih, Hamsik, Jorginho i Allan su odlični i onda još ta trojica mladih Zielinski, Diawara i Rog. Iza Koulibaly, Ghoulam i Hysaj to mogu dobro zatvoriti. Meni strašno interesantna ekipa sa dosta kvalitete i potencijala i trenerom koji radi jako dobar posao, samo da hoće osvojit Serie A ove sezone ...
It is terribly simple.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #9 : Rujan 19, 2016, 02:03 »
A u ovakvoj ligi mogu do 3. mjesta, ali realno ekipa nije nešto posebno. Iako ajde, sad imaju tog Banegu pa će vjerojatno i igra imati više smisla od prethodnih sezona. Dosta kasno je došao De Boer, i sam je rekao da je ekipa katastrofa što se fizičke spreme tiče tako da će sigurno biti svega dok se ne posloži sve. Kako god, trebali bi se boriti s Romom za to 3. mjesto i stvarno se nadam da će ga izborit. Napoli ima lijepu ekipu, ali opet će to biti barem 10 bodova iza Juvea koji je 3 klase iznad svih trenutno.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #10 : Rujan 19, 2016, 02:36 »
Ma Juve jest iznad ostalih ali moraju i oni jednom malo stati, imaju 5 prvenstava za redom, vrijeme je da to uzme i netko drugi. Ali naravno da ako Juve odigra sezonu kako zna, ako opet budu na 90-ak bodova kao zadnjih sezona, teško da će to itko od ovih drugih moći pratiti, nada ostalima jest da Juve odigra lošiju sezonu, da se spuste na oko 80-ak bodova, e onda bi to netko mogao i ispratiti, u principu sve ovisi samo o Juveu.
It is terribly simple.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #11 : Rujan 19, 2016, 10:50 »
napoli ima sranje obranu. bas ono - sranje

hysaj mi se svidio na euru al ovo ostalo je zesci propuh
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #12 : Rujan 19, 2016, 11:03 »
niti ove sezone, barem sada na početku, ne vidim ekipu koja bi mogla skinuti staru damu. prošle godine je Juve u prvoj polusezni bacilo sve karte na Ligu prvaka te je zaostalo prilično ali kada su, na proljeće, digli u višu brzinu sve su stigli i prestigli. Jednostavno ne vidim ekipu koja bi u skupini od Fiorentine, Rome, Napolia, Intera ili recimo Milana, imala konstantu i bila nešto bolja od ostatka lige kako bi izdržala utrku do kraja
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #13 : Rujan 24, 2016, 22:43 »
napoli ima sranje obranu. bas ono - sranje

hysaj mi se svidio na euru al ovo ostalo je zesci propuh

Ono što sam ih ja gledao (nije puno), moram priznati da mi se jako sviđa  Koulibaly. Naravno da ne u toj mjeri da bih platio 50 milja koliko je Chelsea nudio, ali da, moram priznati da ga lajkam. :)
Never miss a good chance to shut up.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #14 : Rujan 24, 2016, 23:04 »
Ono što sam ih ja gledao (nije puno), moram priznati da mi se jako sviđa  Koulibaly. Naravno da ne u toj mjeri da bih platio 50 milja koliko je Chelsea nudio, ali da, moram priznati da ga lajkam. :)

meni ne bas, fizikalac koji igra iza cvrstog veznog bloka
vjerujem da u takvom sustavu izgleda puno bolji nego sto je

daj mu loptu u noge i molit ces boga da ju ispuca u aut
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly