Ma diskutirali smo o Interu na početku sezone, ja sam puno očekivao od njih i i dalje stojim iza toga da imaju baš jaku ekipu.
Ono gledam rezultate i ne vjerujem kako su loše otvorili sezonu, onda vrhunac dođe poraz kući od Izraelaca prije 3 dana i reko da pogledam danas utakmicu da vidim koji im je k***c, kad oni odigraju i više nego dobro, dobiju Juventusa apsolutno zasluženo. Mislim nije da navijam za njih nego kad im gledam roster vidim ih gore na vrhu sa Juveom i Napoliem i mislim da im je mjesto u LP u ovakvoj Serie A.
Što se tiće talijana ja sam za Napoli jedno duže vrijeme, dragi su mi, igraju napadački. Imaju zanimljivu ekipu ove sezone, Milik im ispada kao pun pogodak, već je zabio dosta golova, Gabbiadini također jako dobar napadač. Insigne, Callejon i Mertens kao jako dobra napadačka krila, tu je sad i Giaccheeini sa puno iskustva na kojega se uvijek možeš osloniti. Veza mi se strašno sviđa kod njih, Hamsik, Jorginho i Allan su odlični i onda još ta trojica mladih Zielinski, Diawara i Rog. Iza Koulibaly, Ghoulam i Hysaj to mogu dobro zatvoriti. Meni strašno interesantna ekipa sa dosta kvalitete i potencijala i trenerom koji radi jako dobar posao, samo da hoće osvojit Serie A ove sezone ...