Arhiva > Arhiva

Ádám Bogdán #34

<< < (3/13) > >>

Mastodont:
Svi pljujete po čovjeku.
A da ste gledali svoj klub kao što to radi transfer commitee znali bi da se radi o klasi, kao što naravno i oni to znaju. Bezuvjetno im vjerujem jer su ga gledali.
Zadnju našu utakmicu protiv nas je briljirao, sjećam se da je dobro branio, vidio ga je TC, i već smo mislim pisali po forumu, naravno posprdno, a sad se to ostvarilo, da ga kupujemo. Uostalom nije nam prvi put da te stvari radimo, ili se bar automatski povezujemo s igračima koji protiv nas odigranu dobro. A takvih škart igrača ima gomila koji samo protiv Liverpoola izgledaju odlično, e sad zapitajmo se...

Ne znam, vrijeme će pokazati, ali sumnjam da smo puno napredovali u odnosu na Jonesa, a na prvom izboru smo ostalu gdje smo bili(u problemima).
Još jedan posao nedorastao imenu kluba svakako.

mihovil:
Kad se znalo da ne idemo po prvog golmana nadao sam se da cemo napraviti ovako nesto. Realno pitanje je jel covjek ista bolji od Jonesa, tako da smo mogli i ovog komotno ostavit, ali popizdio bi da smo nakon 5+ milja za 4. spicu, sad jos isli placat tako nesto 2. golmana. Za mene je uvijek bilo jasno ili prvi golman ili besplatno.

U glavnom oko kvalitete se slazem s ovim...


--- Citat: wewonit5times - Lipanj 12, 2015, 09:22 ---u 3 godine odigrat ce 7 utakmica, pritom nesto zajebat u 5

--- Kraj citata ---

grbi:
Da vidimo mišljenje foruma... opet anketa :)))

Kruno™:
Jel se mi to pocimamo furati na Milan, pa dovodimo sve to je đabe.

devil2:

--- Citat: mihovil - Lipanj 12, 2015, 12:48 ---Kad se znalo da ne idemo po prvog golmana nadao sam se da cemo napraviti ovako nesto. Realno pitanje je jel covjek ista bolji od Jonesa, tako da smo mogli i ovog komotno ostavit, ali popizdio bi da smo nakon 5+ milja za 4. spicu, sad jos isli placat tako nesto 2. golmana. Za mene je uvijek bilo jasno ili prvi golman ili besplatno.

U glavnom oko kvalitete se slazem s ovim...


--- Kraj citata ---

Nije isto dovesti besplatno dobrog 36-godisnjeg golmana koji iza sebe ima respektabilnu karijeru i nekakvo 25-godisnje smece koje je cijelu karijeru skupilo 12 nastupa po posudbama u sedmoj ligi.
Bilo bi veselo kada bi se Mignolet ozljedio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju