Kuznetsova - Kerber 22.5 više, koef. 1.95 (Premier)
Kladionice su Kuznetsovu postavili za blagog favorita, ali ja mislim da će dalje ići Kerber, no mislim da je još bolje odigrati više gemova. Igrale su šest puta međusobno i svaka ima po tri pobjede. Od tih šest puta samo jednom nisu prešle ovu granicu, bilo je to u Sydneyu 2013. kada su došle do 21 gema. Ostalih pet puta je bilo 31, 31, 29, 27 i 23. Podloga je spora što Kerber odgovara, igrala je ovdje prošle godine četvrtfinale, ali opet očekujem dobar otpor Kuznetsove, barem dovoljan da odu do 23 gema.
Tomić uzima set, koef. 2.00 (Premier)
Tomić ove godine igra neočekivano dobro, barem za mene. S obzirom na talent, bilo je i vrijeme. Berdych je standardno dobar, no ne toliko uvjerljiv jer je gubio setove Seppija, Bollelija, Stakhovskog, Rosola, a i ovdje je imao problema protiv Chunga iako je na kraju to završio u dva seta. Četiri puta su igrali, 3:1 je za Berdycha, ali još dva puta je Tomić uzimao po set. Jedino je na početku ove godine u Melbourneu Čeh pobijedio s 3:0, s tim da su igrali tie break u drugom setu. Tomić se uozbiljio, podloga je spora, kvota je više nego dobra, isplati se odigrati.