Iz vremena Kroacije sjecam se svega par utakmica i to kroz maglu.
Ne razumijem tvoj stav "Mamica ne treba maknuti jer ce doci isti ili jos gori". Je li to znaci da niti izbore ne treba raspisivati? Uvijek ce doci netko isti ili gori (barem iz iskustva).
To o (ne)micanju Mamića smo mislim riješili. Nisam nigdje napisao da ga ne treba mijenjati, nego samo da se njegovim smjenjivanjem neće stvari promijeniti u tolikoj mjeri u kojoj svi najavljuju.
O rezultatima mi se ne da, svi znamo kakve je Dinamo imao rezultate, a kakve ima danas.
Ali to me baš zanima. Dakle, ne s ciljem da opravdam rezultate kakve Dinamo danas postiže, nego te dične rezultate iz prošlosti - kada nije bilo ne samo stranaca u smislu neHrvata, nego i "dotepenaca" u vidu Hercegovaca, Dalmatinaca, Slavonaca i svih ostali "kaj pojma nemaju kaj je to purgerski i gospodski duh belog Zagreba grada".
Dakle, kako su to Europu pokorili Zajec, Kranjčar i Cerin?
--------------------
A što se "Kroacije" tiče ne zanima me je li Goran Jurić bio bolji od Joe Šimunića, Cvitanović od Čopa, a Mikulenas od Henriqueza, nego me zanima kakve je to dugove Račanova (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) vlada dozvolila Mamiću da prebriše, ako je "Kroacija" raspolagala državnom blagajnom kako je htjela i trošila na "uništavanje hrvatskog nogometa", "brisanje gospodskog imidža svetog kluba" i "preplaćivanje p****a sumnjive kvalitete koji nisu ginuli za sveti dres"? [I ne, ne citiram tebe - jer to nisi direktno napisao. Citiram ono što sam tada - jer se dobro sjećam - slušao, pa tada i sam naivno vjerovao.]