Autor Tema: Fustal + mali nogomet  (Posjeta: 9155 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
Fustal + mali nogomet
« : Prosinac 09, 2014, 13:32 »
S obzirom da nema teme, ovim sportom se svi više manje bavimo..
naša repka je u zadnje vrijeme dosta dobra

a u glavnom gradu Hrvatske, Medveščak trenutno nije glavna priča,barem dok traje ovaj bunt navijača...fino  fino

znao sam otići na Alumnusove tekme,izgubili par igrača,ali svejedno, čestitke Dinamu i atmosferi

Offline d18K

• Hero Member
Odg: Fustal + mali nogomet
« Odgovori #1 : Prosinac 09, 2014, 14:37 »
bio jucer, odlicna i napeta tekma do samog kraja. atmosfera vrhunska, na tribinama obitelji s djecom, igraci slave pobjedu s navijacima na tribini

uglavnim nakon ovog mi se jos vise gadi onaj drugi kraj grada, a nisam mislio da je to moguce
nkdz

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #2 : Prosinac 09, 2014, 14:49 »
Ovo je lijepo, i atmosfera i sve. Ali koliko god ono na maksimiru više nije dinamo, nije ni ovo. Samo kao hobi, popunjavanje vremena dok se situacija na maksimiru ne popravi. Da se razumijemo, podupirem ovo radi grupe ljudi kojima to nešto znači, ali meni koji navijam za dinamo od malih nogu to i ne znači baš puno.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #3 : Prosinac 09, 2014, 16:53 »
Ovo je lijepo, i atmosfera i sve. Ali koliko god ono na maksimiru više nije dinamo, nije ni ovo. Samo kao hobi, popunjavanje vremena dok se situacija na maksimiru ne popravi. Da se razumijemo, podupirem ovo radi grupe ljudi kojima to nešto znači, ali meni koji navijam za dinamo od malih nogu to i ne znači baš puno.

Ovo je samo pokazatelj kako bi Dinamo mogao i trebao izgledati.
Da se ne lazemo, i kada bi otisao Mamic ne bi Maksimir bio pun protiv Osijeka oli Istre, ali sam siguran da bi bilo 20k + u svakoj ozbiljnijoj utakmici, a na takvima kada su gosti neke neatraktivne ekipe barem 7-8k.
Nije stvar samo u Mamicu kao osobi, s njegovim odlaskom otislo bi jos milijun negativnosti koje su sada prisutne a na koje je on samo mozda indirektno odgovoran. Takodjer mislim da je sramota da je u Dinamu od 25 igraca vise od 15 stranci i to mahom 16. liga igraca. Sramotno je da su jedan Tomecak i Kramaric protjerani zbog Pinta, Beqiraja i slicnih. Normalno da treba pokoji stranac, recimo neka to budu Eduardo (kakav god da je bolji je od Zelenike i Kelave), Fernandes i Henriquez. Kada budu igrali igraci kojima Dinamo nesto znaci (a koji nisu balvani nego mahom bolji od preplacenih stranih pizda) onda ce i Dinamo u Europi igrati s mudima i nece izgledati kao hrpa invalida.

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #4 : Prosinac 10, 2014, 10:14 »
@ devil2

Kakvo je tvoje mišljenje o Canjugi i tom periodu Dinamove prošlosti?
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #5 : Prosinac 10, 2014, 10:20 »
@ devil2

Kakvo je tvoje mišljenje o Canjugi i tom periodu Dinamove prošlosti?

sta ti to vrijedi? premlad je (i ja sam a stariji sam od njega) za takva pitanja
ne mozes dobit dojam tog vremena iz internet kolumni i prica krezubih susjeda
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #6 : Prosinac 10, 2014, 10:24 »
Pa svi se pozivaju na "slavnu" prošlost, pa zbog toga. (A i postoji jedna caka, dakako,  :D).

Eto, koliko je Dinamo prošao kola euro-natjecanja dok su u njemu igrali Cerin, Zajec, Kranjčar st., Mlinarić i ostali purgeri kojima je "Dinamo bil svrha postojanja, suština njihove biti", a "jedina i najizraženija ambicija je bila igrati na svetoj maksimirskoj travi u svetom modrom dresu pred svetom šmekerskom zagrebačkom publikom"?

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #7 : Prosinac 10, 2014, 10:37 »
Iz vremena Kroacije sjecam se svega par utakmica i to kroz maglu.
Ne razumijem tvoj stav "Mamica ne treba maknuti jer ce doci isti ili jos gori". Je li to znaci da niti izbore ne treba raspisivati? Uvijek ce doci netko isti ili gori (barem iz iskustva).
Nisam nigdje niti jednim slovom spomenuo nikakva zlatna vremena. Znam da je Dinamo prije 32 godine bio drugi u Europi (poslije Barce) po broju clanova. Znam da (kako god nekada losi bili) nikad nije bio vreca za napucavanje i klub kojeg cijeli svijet ismijava. O rezultatima mi se ne da, svi znamo kakve je Dinamo imao rezultate, a kakve ima danas.

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #8 : Prosinac 10, 2014, 11:11 »
Iz vremena Kroacije sjecam se svega par utakmica i to kroz maglu.
Ne razumijem tvoj stav "Mamica ne treba maknuti jer ce doci isti ili jos gori". Je li to znaci da niti izbore ne treba raspisivati? Uvijek ce doci netko isti ili gori (barem iz iskustva).

To o (ne)micanju Mamića smo mislim riješili. Nisam nigdje napisao da ga ne treba mijenjati, nego samo da se njegovim smjenjivanjem neće stvari promijeniti u tolikoj mjeri u kojoj svi najavljuju.

Citat:
O rezultatima mi se ne da, svi znamo kakve je Dinamo imao rezultate, a kakve ima danas.

Ali to me baš zanima. Dakle, ne s ciljem da opravdam rezultate kakve Dinamo danas postiže, nego te dične rezultate iz prošlosti - kada nije bilo ne samo stranaca u smislu neHrvata, nego i "dotepenaca" u vidu Hercegovaca, Dalmatinaca, Slavonaca i svih ostali "kaj pojma nemaju kaj je to purgerski i gospodski duh belog Zagreba grada".

Dakle, kako su to Europu pokorili Zajec, Kranjčar i Cerin?

--------------------

A što se "Kroacije" tiče ne zanima me je li Goran Jurić bio bolji od Joe Šimunića, Cvitanović od Čopa, a Mikulenas od Henriqueza, nego me zanima kakve je to dugove Račanova (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) vlada dozvolila Mamiću da prebriše, ako je "Kroacija" raspolagala državnom blagajnom kako je htjela i trošila na "uništavanje hrvatskog nogometa", "brisanje gospodskog imidža svetog kluba" i "preplaćivanje p****a sumnjive kvalitete koji nisu ginuli za sveti dres"? [I ne, ne citiram tebe - jer to nisi direktno napisao. Citiram ono što sam tada - jer se dobro sjećam - slušao, pa tada i sam naivno vjerovao.]

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #9 : Prosinac 10, 2014, 12:13 »
Znaci za tebe je isto drugo mjesto u skupini LP 98/99 i ovo sramocenje zadnjih par godina sa samo jednom jedinom pobjedom protiv raspale Astre ciji igraci nisu mjesecima primili placu? Gol razlika -100 i nesto?

Nisam netko tko brani Canjugu i Tudjmanov odnos prema klubu tako da ti ne mogu odgovoriti na ta pitanja. Ali ako je netko protiv Mamica, onda ne znaci da je SDP-ovac ili da je za Canjugu. To je Mamiceva retorika koja vise ne prolazi.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #10 : Prosinac 10, 2014, 12:20 »
Ali ako je netko protiv Mamica, onda ne znaci da je SDP-ovac ili da je za Canjugu. To je Mamiceva retorika koja vise ne prolazi.
Zanimljivo da to kazes, a upravo ti sve koji nisu zakleti antimamicevci nazivas Mamicevcima, placenicima itd. Ista retorika i dapace puno sam se cesce susretao s njom od strane Boysa, zzdovaca i tih nego od mamicevaca.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #11 : Prosinac 10, 2014, 12:22 »
Zanimljivo da to kazes, a upravo ti sve koji nisu zakleti antimamicevci nazivas Mamicevcima, placenicima itd. Ista retorika i dapace puno sam se cesce susretao s njom od strane Boysa, zzdovaca i tih nego od mamicevaca.

Pa da ja velicam u svakoj prilici SDP bio bi SDP-ovac.
Oni koji brane i velicaju Mamica za mene su mamicevci.

Razlika ko nebo i zemlja.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #12 : Prosinac 10, 2014, 12:28 »
Pa da ja velicam u svakoj prilici SDP bio bi SDP-ovac.
Oni koji brane i velicaju Mamica za mene su mamicevci.

Razlika ko nebo i zemlja.
Ne, ne. Ako neko ne podrzava ono sto se trenutno namece kao alternativa ne znaci automatski da podrzava trenutno stanje. Ne sjecam se ni da je Laslo igdje velicao Mamica, a ni ja ga ne velicam, ali ne podrzavam misljenje bilo sta je bolje od ovog trenutno.

Prema tome: ja se ne slazem s trenutnom alternativom=Mamicevac. Ti se ne slazes s trenutnim stanjem=SDPovac. Samo tvojom retorikom, ja do sad nisam to ni jednom rekao niti to mislim, ali idem tvojim nacinom dedukcije.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #13 : Prosinac 10, 2014, 12:32 »
Bacanje baklji = huligani, nezadovoljstvo se treba iskazati na miran nacin.
Bojkotiraju utakmicu = pa kako ih nije sram da ne odigraju utakmicu
Na koji nacin trebaju iskazati nezadovoljstvo? - Pa sta ja znam, znam samo da nista od ovog ne valja

I usporedba ti je smijesna. Ako pljujem HDZ ne znaci da sam SDPovac dok to ne kazem.
Ali recimo, ako branim Milanovica i sve njegove odluke, onda sam vrlo vjerovatno SDP-ovac.

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #14 : Prosinac 10, 2014, 12:45 »
Znaci za tebe je isto drugo mjesto u skupini LP 98/99 i ovo sramocenje zadnjih par godina sa samo jednom jedinom pobjedom protiv raspale Astre ciji igraci nisu mjesecima primili placu? Gol razlika -100 i nesto?

Gledaj - znam da je Ardilles bio smijenjen zbog toga što nije prošao skupinu s Unitedom i Marseillesom. Dakle, tada je to smatrano neuspjehom. Znam da je tada protiv Uniteda bio dobro popunjen stadion, ali jednako tako nije se tražila karta više. Je li to bolje nego ovo danas? Jest - to nitko ne spori. Ali tada to nitko nije smatrao uspjehom i tada je također atmosfera oko kluba proglašavana otužnom, žalosnom i sramotnom. Znam, napisat ćeš opet nešto u stilu da nisi bio tamo, pa te se ne tiče - ali ponavljam po n-ti put loša atmosfera oko Dinama ne vlada od jučer. Priča o Dinamovom prokletstvu i klubu "kojemu se smije cijela Europa" nije nastala prije 2, 5 ili 10 godina, nego u doba kadu tu igrali i sv. Cico, sv. Zeko i sv. Snješko.

Zazivati modele (mladi igrači, domaći igrači) koji su se već pokazali lošima i neuspješnima mi je promašeno. To nije branjenje Mamića. A o Dinamovoj "slavnoj" prošlosti svjedoči i to da se ranije kudikamo manje mogao brukati po Europi zbog toga što je u konkurenciji kojekakvih Veleža, Vardara, Sutjeski i Olimpija često nije mogao ni izboriti.

Citat:
Nisam netko tko brani Canjugu i Tudjmanov odnos prema klubu tako da ti ne mogu odgovoriti na ta pitanja.

Ma nije pitanje branjenja i nebranjenja - nego kako to da se Dinamu predbacuju dvije činjenice koje stoje u međusobnoj suprotnosti. Ako je Canjuga koristio državnu kasu za "Kroaciju" onda nisu mogli postojati dugovi. Ako su ti dugovi postojali (to što su obrisani je druga stvar), onda bi poslovanje kluba u Canjugino vrijeme trebalo preispitati i drugačije vrednovati.

Zbog čega se to ne čini? Jedno i drugo ne mogu biti istina.