Anketa

Njegova godina u klubu je bila za

1
5 (19.2%)
2
5 (19.2%)
3
3 (11.5%)
4
0 (0%)
5
0 (0%)
Njegova budućnost
0 (0%)
Prodaja
8 (30.8%)
Ostanak
3 (11.5%)
Nisam siguran
2 (7.7%)

Ukupno Glasova: 13

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:54

Autor Tema: Adam Lallana #20  (Posjeta: 106391 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
Odg: Adam Lallana #20
« Odgovori #825 : Srpanj 25, 2020, 23:56 »
Gerrard ima 8 golova lijevom nogom, 134 desnom

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #826 : Srpanj 25, 2020, 23:57 »
Računa se ako su jednako dobri s obje noge.

Znači prijatelju ova dvojica du zabijala sa lijevom izvan 16m,  jbt blasfemija ih je uspoređivati s Lallanom. Šta znači jednako dobar, svi imaju dominantniju nogu. Ono nezz jel me trolaš..

Pogledaj ova dva videa, nezz ih stavit adekvatno bez youtube opcije..

1:14 prevrti

0:32  prevrti

Mislim to su samo dvojica od možda najkompletnijih veznjaka svog desetljeća, di bi bili da kopamo dublje.. stvarno ne kužim o čemu ptičamo?!
YNWA!!

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #827 : Srpanj 25, 2020, 23:59 »
Gogec, mislim da jednostavno ti ne kuzis o cemu ovdje pricamo. Ja se isto mogu slozit s gentom oko ovoga. Nitko uopce ne usporeduje Gerrarda i Lallanu, jednostavno Lallana je jedan od rijetkih igraca koji u igri podjednako aktivno koristi obje noge. Cak ni na jebenom transfermarktu nema postavljenu dominantnu nogu, ako cemo ic do takvih banalnosti.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #828 : Srpanj 26, 2020, 00:04 »
Gogec, mislim da jednostavno ti ne kuzis o cemu ovdje pricamo. Ja se isto mogu slozit s gentom oko ovoga. Nitko uopce ne usporeduje Gerrarda i Lallanu, jednostavno Lallana je jedan od rijetkih igraca koji u igri podjednako aktivno koristi obje noge. Cak ni na jebenom transfermarktu nema postavljenu dominantnu nogu, ako cemo ic do takvih banalnosti.

:amen
Never miss a good chance to shut up.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #829 : Srpanj 26, 2020, 00:08 »

Razumijem. Jel se slažeš da je potrebna jebena vještina da bi mogo zabiti s obje noge izvan 16m? Jel lallana tu bolji. Lallana mođe biti eventualno jednako loš s obje noge..

Tehnički solidan, s glavom koja gleda u pod dok vodi loptu.. dugi pas slabašan.. koji k jbt.. odjava programa..
YNWA!!

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #830 : Srpanj 26, 2020, 00:12 »
 :D :D :D

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #831 : Srpanj 26, 2020, 00:19 »
Razumijem. Jel se slažeš da je potrebna jebena vještina da bi mogo zabiti s obje noge izvan 16m? Jel lallana tu bolji. Lallana mođe biti eventualno jednako loš s obje noge..

Tehnički solidan, s glavom koja gleda u pod dok vodi loptu.. dugi pas slabašan.. koji k jbt.. odjava programa..
ok
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #832 : Srpanj 27, 2020, 21:50 »
Eto i zvanično je u Brightonu, ne stoji mu plava boja : /

Još jednom hvala za sve i sretno Adame ! Drago mi je što imam tvoj dres. YNWA
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline stolic

• Sr. Member
« Odgovori #833 : Srpanj 29, 2020, 16:48 »
Jako mi je drago da je dobia dosta paznje pri odlasku, jedan od ključnih igraca kloppove prve faze u liverpoolu

Benayoun je bio još jedan od onih koje sam obožavao. :sram
+1, mislim da bi osvijili 2008/09 da je vise igra