Anketa

Njegova godina u klubu je bila za

1
5 (19.2%)
2
5 (19.2%)
3
3 (11.5%)
4
0 (0%)
5
0 (0%)
Njegova budućnost
0 (0%)
Prodaja
8 (30.8%)
Ostanak
3 (11.5%)
Nisam siguran
2 (7.7%)

Ukupno Glasova: 13

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:54

Autor Tema: Adam Lallana #20  (Posjeta: 108971 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gogec

• Hero Member
Odg: Adam Lallana #20
« Odgovori #780 : Srpanj 17, 2019, 23:02 »
https://twitter.com/AnfieldHQ/status/1151586649400315906

koji qrac jbt?!

uz živog Fabinha, Hendu i Ginija, lallana bi mogo biti 4.ta opcija za tu poziciju a meni osbno ni to.. koji će nam to hebeni qrac? daj Kloppo probudi se i nađi svježe krvi, molim te, jebeš ovo.
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #781 : Srpanj 17, 2019, 23:11 »
koji qrac jbt?!

uz živog Fabinha, Hendu i Ginija, lallana bi mogo biti 4.ta opcija za tu poziciju a meni osbno ni to.. koji će nam to hebeni qrac? daj Kloppo probudi se i nađi svježe krvi, molim te, jebeš ovo.

Ovako gledajući tekme, intervjue, treninge... mislim da će Fabinho/Lallana na DM, a ispred njih Hendo/Gini/OX/Milner. Zanimljivo mi je to da MIlner nije odradio nijednu minutu kao LB što bi moglo značiti da ćemo ipak nekoga kupiti (ako ova dva malca ne zadovolje).

Realno, DM je pozicija u kojoj ima najmanje kontakta u 80% naših tekmi. Tehniku i motoriku ima tako da bi mogao biti oke backup još tih godinu dana dok se ne vrati Grujić.

Ja bi ipak doveo nekog ofanzivnog playa i zato nemam ništa protiv Coua. Neka igra u vezi kad ćemo igrati protiv bunkeraša (Fabinho i Hendo/Gini su nam tu dovoljni defanzivno), a isto tako može na lijevo krilo pa da Mane, Salah i Firmino dobe malo rotacije.
Never miss a good chance to shut up.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #782 : Srpanj 17, 2019, 23:17 »
Ovako gledajući tekme, intervjue, treninge... mislim da će Fabinho/Lallana na DM, a ispred njih Hendo/Gini/OX/Milner. Zanimljivo mi je to da MIlner nije odradio nijednu minutu kao LB što bi moglo značiti da ćemo ipak nekoga kupiti (ako ova dva malca ne zadovolje).

Realno, DM je pozicija u kojoj ima najmanje kontakta u 80% naših tekmi. Tehniku i motoriku ima tako da bi mogao biti oke backup još tih godinu dana dok se ne vrati Grujić.

gento možeš ga simpatizirati, ali lik je igrao ofenzivno krilo i ofenzivnog veznjaka i sad će takav omalen odjednom igrati zadnjeg igrača u vezi?

ako pak pričamo u nekom PM-u iz dubine, to nije nikad uspio ni u ofenzivnijoj roli sa svojom glavom koja gleda loptu pod nogama. njegov forte u onoj najboljoj svojoj polusezoni kod nas bio je presing, dakle totalno sad nešto deseto pokušava, oživit igrača na nečemu što mu nije priroda dala, čemu?
prodaj dok još neki qrac vredi..
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #783 : Srpanj 17, 2019, 23:23 »
gento možeš ga simpatizirati, ali lik je igrao ofenzivno krilo i ofenzivnog veznjaka i sad će takav omalen odjednom igrati zadnjeg igrača u vezi?

ako pak pričamo u nekom PM-u iz dubine, to nije nikad uspio ni u ofenzivnijoj roli sa svojom glavom koja gleda loptu pod nogama. njegov forte u onoj najboljoj svojoj polusezoni kod nas bio je presing, dakle totalno sad nešto deseto pokušava, oživit igrača na nečemu što mu nije priroda dala, čemu?
prodaj dok još neki qrac vredi..

Ma i ja bi najradije da ga prodamo i dovedemo Eriksena. Samo pišem što vidim po treninzima, intervjuima, tekmama... Klopp je spominjao Jorginhovu ulogu.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #784 : Srpanj 17, 2019, 23:33 »
Isto sam za coutinha, ukoliko bi dosao igrati naprijed lijevo. Tj, ako bi bio primarno doveden za tu opciju. Onda bi imali opcije mane (cou) - firmino - salah (mane). Ako se sjecamo njegove zadnje polusezone, u kojima je igrao lijevo krilo, iako ga se vise forsiralo u sredini, to je dobro izgledalo. Pamtim utakmicu s bournemouthom vani di su igrali naprijed cou firmino salah, u vezi gini hendo ox. Jedna od boljih ligaskih utakmica te sezone.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #785 : Studeni 30, 2019, 18:08 »
nimalo vezano za nastup protiv brightona, ali nikako ga ne vidim u prvih 11, a ni među zamjenama. vjerujem (i nadam se) da će na kraju sezone otići dalje. ni po čemu on ne djeluje kao materijal za ovaj liverpool, mrcvari loptu, nejak je, spor, jedino se katkad tehnikom izdigne iz sivila svoje igre. sad je situacija takva da će nastupiti u par susreta, ali stvarno mi nije jasno šta toliko klopp vidi u njemu pa ga već odavno nije otpisao... :ceka
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Online Raptor

• Hero Member
« Odgovori #786 : Studeni 30, 2019, 18:10 »
nimalo vezano za nastup protiv brightona, ali nikako ga ne vidim u prvih 11, a ni među zamjenama. vjerujem (i nadam se) da će na kraju sezone otići dalje. ni po čemu on ne djeluje kao materijal za ovaj liverpool, mrcvari loptu, nejak je, spor, jedino se katkad tehnikom izdigne iz sivila svoje igre. sad je situacija takva da će nastupiti u par susreta, ali stvarno mi nije jasno šta toliko klopp vidi u njemu pa ga već odavno nije otpisao... :ceka
Uveo ga prije Keite, pa ti vidi

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #787 : Studeni 30, 2019, 18:14 »
Uveo ga prije Keite, pa ti vidi

ma da ga jebeš keita nije lošiji od lallane. ne znam, možda klopp smatra da keita nije dovoljno spreman ili da pozicijski ne odgovara današnjoj utakmici, ali kad bi se mene pitalo, radije da još malo vidimo keitu, s lallanom znamo šta imamo. vjerojatno ni keita nije značajan porast u kvaliteti, ali eto, čisto da znamo trebamo li se obojice riješiti što prije. :D
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #788 : Studeni 30, 2019, 18:19 »
Koliko je imao dodira s loptom danas?
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #789 : Studeni 30, 2019, 18:20 »
Dovoljno da pobijedimo. :D

Offline treiler

• Hero Member

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #791 : Prosinac 13, 2019, 22:31 »
https://twitter.com/LFCTransferRoom/status/1205561952463929345

Nije neocekivano. Dobio je jednu sezonu da pokusa stati na noge, nesto kao Sturridge. Steta povreda, jer moglo je ispasti sasvim drugacije.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #792 : Prosinac 13, 2019, 23:16 »
Hvala Bogu.

Dao je doprinos klubu u rangu Riere (jesam li pretjerao?)...samo on zna sto ga je drzalo dosad u ovoj sjajnoj momcadi.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #794 : Prosinac 14, 2019, 11:35 »
Hvala Bogu.

Dao je doprinos klubu u rangu Riere (jesam li pretjerao?)...samo on zna sto ga je drzalo dosad u ovoj sjajnoj momcadi.

tu negdje.. ok momak, ali realno u tih cca 5g nije donio ništa.. jedna vrhunska polusezona, zašto sam jedno odlično proljeće,  vjerojatno je nešto do ozljeda a dobar dio i do njega. najviše ću ga pamtiti po drkanju s loptom i glavom koja gleda tu loptu, umjesto suigrača..

vozi i sretno ti bilo.
kad se samo sjetim da je istog prijalznog roka AM potpisao Griezmana, za par milijona više, ali BR i comitee su odlučili drugačije..
YNWA!!