Ne znam iz kog razloga ovaj post nema vise komentara, vi znate, jbg.. ali koliko vidim, nije naisao na previse pozitivno razmisljanje.. Osim Maria, molio bih i Zorana da se oglasi na ovu temu kad stigne.. Ako smo vec usli u ovu ideju SVI zajedno u regionu, i ako je jedan mali dio ekipe iz Hrvatske bio u Sarajevu, i pricali smo zajednicki na ove teme, bio bi red da se adekvatno razmisli o ovome.. Naravno, vremena ima dovoljno te cemo se shodno tome i dogovarati..
Molba: Ne znam ko su administratori vase LFC CRO stranice na Facebook-u, mozda i nemaju bas previse veze sa nekim ljudima ovdje ali ne bi bilo lose da se eventi poput regionalnih okupljanja malo vise reklamiraju i tamo. Dobio sam molbu (konkretno od Makedonaca) da vas kontaktiram po tom pitanju jer kako mi oni rekose, vise puta su kontaktirali admine sa stranice i niko im nije odgovorio.. svoj komentar na to ovdje ipak ne bih iznosio, samo smatram da je to jako neprofesionalno..
I jos nesto.. U Sarajevu ce se, akobogda bude sve u redu u nearednih 1-2 tekme, praviti BiH drzavno okupljanje, pa eto, ako je kome usput ili bi volio doci, neka se javi Mariu ovdje.. YNWA