Autor Tema: 3. regionalno okupljanje navijača Liverpoola - Skopje 27.04.2014.  (Posjeta: 3390 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
Dacho vas je već pozvao na 9. okupljanje BIH navijača Liverpoola za narednu utakmicu s Unitedom, a sad me obavijestio o održavanju 3. regionalnog okupljanja.

Prvo je bilo u travnju 2013. (Sarajevo), drugo je uslijedilo početkom rujna u Zrenjaninu, a sada je na red došlo Skopje.
Uglavnom, datum okupljanja predviđen je za 27.04., a utakmica je s Chelseajem (odluka o naslovu prvaka, valjda) :)

Nije baš s ruke, ali eto, nek se nađe.

Uglavnom, Bosna, Srbija i sada Makedonija odradili su svoje, Crnogorac Branko isto je obećao nešto za Podgoricu, pa bi bio red da se i mi isprsimo. Kao najlogičnije rješenje nameće se Zagreb, no čisto me zanima, koliko bi vas došlo u Ploče da se malo pozabavim oko toga (početak sljedeće sezone bio bi idealan termin)? :)

PS. Nek ekipa s fejsa malo oglasi ovo za Skopje.
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
Ja ako e subota,a u CT sam do 11.mjeseca..al ljudima je atraktivniji ZG od Ploča (no offense) :D

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
Ja ako e subota,a u CT sam do 11.mjeseca..al ljudima je atraktivniji ZG od Ploča (no offense) :D

Ma da :)
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
nije problem, kod robija nas stane koliko god treba :D
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Robert

• BlockAvatar
  • Hero Member
  • *
  • You`ll Never Walk Alone
nije problem, kod robija nas stane koliko god treba :D

Termitu!!
Bill Shankly: If I had a job to do, even if it was scrubbing the floor, I wanted my floor to be cleaner than yours!

Offline dacho

• Newbie
U Skopju se ocekuje vise od 200 ljudi, samo da znate. Ovo sto ja znam i kakve informacije imam do sada, potuci ce se svi rekordi dosadasnji, sto u brojkama sto u samom nacinu organizacije. Ja ne znam da li ima ovdje na forumu ekipe iz juznog dijela Hrvatske, osim Maria, ali bilo bi super kad biste dosli da se pridruzite ekipi u Skopju.
Da, u Kotoru 90% ili Podgorici, Crna Gora, ce biti 4. po redu u 9.mjesecu 2014. Onda stvarno mislim da bi bio red da ekipa iz Hrvatske napravi 5.  :) Gdje god da bude, obecavam sigurno 15-ak raje iz BiH. !
Buduci da sam ja uvijek prisutan nekako u vezi tih dogovaranja oko organizacije sa ekipama iz regije, a Zoky i Mario su bili u Sarajevu te znaju kako je bilo  :) bas bi bilo super da se tradicija nastavi i kod vas, te uvijek mogu pomoci oko dogovora.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
U Skopju se ocekuje vise od 200 ljudi, samo da znate. Ovo sto ja znam i kakve informacije imam do sada, potuci ce se svi rekordi dosadasnji, sto u brojkama sto u samom nacinu organizacije. Ja ne znam da li ima ovdje na forumu ekipe iz juznog dijela Hrvatske, osim Maria, ali bilo bi super kad biste dosli da se pridruzite ekipi u Skopju.
Da, u Kotoru 90% ili Podgorici, Crna Gora, ce biti 4. po redu u 9.mjesecu 2014. Onda stvarno mislim da bi bio red da ekipa iz Hrvatske napravi 5.  :) Gdje god da bude, obecavam sigurno 15-ak raje iz BiH. !
Buduci da sam ja uvijek prisutan nekako u vezi tih dogovaranja oko organizacije sa ekipama iz regije, a Zoky i Mario su bili u Sarajevu te znaju kako je bilo  :) bas bi bilo super da se tradicija nastavi i kod vas, te uvijek mogu pomoci oko dogovora.

Iskreno, Skopje mi je malo predaleko, za Kotor/Podgoricu garantiram 90% da stižem, a ionako se vidimo sljedeću nedjelju u Mostaru, pa se sve dogovorimo.

Znači:

1. Sarajevo proljeće 2013.
2. Zrenjanin ljeto 2013.
3. Skopje proljeće 2014.
4. Podgorica/Kotor ljeto 2014.
5. Zagreb/somwhere in Croatia proljeće 2015.?

Imamo dovoljno vremena i prostora za planiranje.

Offline dacho

• Newbie
Ne znam iz kog razloga ovaj post nema vise komentara, vi znate, jbg.. ali koliko vidim, nije naisao na previse pozitivno razmisljanje.. Osim Maria, molio bih i Zorana da se oglasi na ovu temu kad stigne.. Ako smo vec usli u ovu ideju SVI zajedno u regionu, i ako je jedan mali dio ekipe iz Hrvatske bio u Sarajevu, i pricali smo zajednicki na ove teme, bio bi red da se adekvatno razmisli o ovome.. Naravno, vremena ima dovoljno te cemo se shodno tome i dogovarati..
Molba: Ne znam ko su administratori vase LFC CRO stranice na Facebook-u, mozda i nemaju bas previse veze sa nekim ljudima ovdje ali ne bi bilo lose da se eventi poput regionalnih okupljanja malo vise reklamiraju i tamo. Dobio sam molbu (konkretno od Makedonaca) da vas kontaktiram po tom pitanju jer kako mi oni rekose, vise puta su kontaktirali admine sa stranice i niko im nije odgovorio.. svoj komentar na to ovdje ipak ne bih iznosio, samo smatram da je to jako neprofesionalno..
I jos nesto.. U Sarajevu ce se, akobogda bude sve u redu u nearednih 1-2 tekme, praviti BiH drzavno okupljanje, pa eto, ako je kome usput ili bi volio doci, neka se javi Mariu ovdje.. YNWA

Offline dacho

• Newbie
* Sarajevo, 11.05.2014. Da se titula slavi !  ;)

Online Massone

• Hero Member
Dacho, dobar dio ekipe ide gore u Englesku na zadnje kolo, tako da ne vjerujem da će netko dolaziti kod vas. Jedino možda ekipa iz BiH, Mostarci, Ploče i to.

Što se tiče stranice na fejsu, ona uopće nije službena stranica ove udruge. Aministrator je David_1991 sa ovog foruma.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
Dacho, od 11.5. gotovo sigurno nista od nas, preko 20 nas ide u Liverpool.

Ostalo odgovorim kad dodjem do kompa, da ne tipkam na mobu.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
Evo me sada, dakle, što se tiče više manje svih dogovora i događanja, znaš kako to ide, jedan mora reći "tad i tad, tu i tu", i onda se ekipa skupi. Tako da i za regionalno okupljanje, za koje bi mi bilo drago da bude i kod nas, ćemo jednostavno odrediti jednu utakmicu iduće sezone, srediti prostor, i objaviti našim ljudima i vama, nećeš sigurno tu vidjeti neke predugačke diskusije :)

Što se Facebooka tiče, ova stranica:
https://www.facebook.com/pages/Liverpool-CROATIA-fans/298641880831?fref=ts
ono što radi, radi odlično, informativna je sa događanjima vezanim uz LFC, no hrvati se ne skupljaju preko Facebooka baš (čak se niti za "ozbiljnije" stvari Facebook kod nas ne koristi za okupljanja), tako da za neke akcije u HR koristi one koje znaš, Maria i mene, a mi ćemo se potruditi da onda preko Davida i njegove facebook stranice to oglasimo navijačima koji nisu dio ovog foruma ili nisu dio službenog ogranka navijača.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
Obzirom da na moju veliku žalost (vjerojatno) neću u Liverpool 11.5., eto mene gore ;)
Makedonija otpada, ali je zato Kotor/Podgorica izgledna opcija, iako sam za rujan planirao otići u taj jebeni Liverpool (čekam polovicu lipnja i raspored za sljedeću sezonu - valjda neće potrefiti ista utakmica).

Kao što je Zoky rekao, druženje kod nas će sigurno biti. Par postova prije sam napisao, idealno bi bilo proljeće sljedeće godine, a o tome će BeHa ekipa biti pravodobno obavještena. Facebook (kao što znaš) ne koristim (škicnem tu i tamo preko ženinog), ali poslužiti će i taj kanal za bilo kakvu informaciju širim masama glede okupljanja kod nas.