Autor Tema: 2. okupljanje navijača (regija)  (Posjeta: 6130 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
2. okupljanje navijača (regija)
« : Srpanj 09, 2013, 12:47 »
Neki od nas bili su nazočni na 1. regionalnom okupljanju navijača Liverpoola održanom u Sarajevu 07.04.2013. u organizaciji LFC BIH branše. Dojmove s tog događaja imali ste prilike pratiti ovdje:

http://www.lfccro.com/forum/index.php?topic=5104.0

Već tada bilo je najavljeno i 2. okupljanje, a za organizaciju su se ponudili susjedi iz Srbije (LFC Serbia).

Dacho, jedan od organizatora okupljanja u Sarajevu, me upravo obavijestio da je dogovoren termin tog događaja.

Dakle, datum je za sada 31.08.2013. (subota) utakmica na Anfieldu protiv Manchester Uniteda (postoji mogućnost pomicanja termina za jedan dan ukoliko se utakmica premjesti na nedjelju). Mjesto okupljanja je Zrenjanin.

Uglavnom, to je za sada to, tema je tu, zainteresirani se mogu dogovarati za eventualni odlazak, a o svim novostima biti ćete pravovremeno obavješteni, bilo od nas, bilo izravno od organizatora ili njihove produžene ruke, tj. Dache :)
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline dacho

• Newbie
Odg: 2. okupljanje navijača (regija)
« Odgovori #1 : Srpanj 10, 2013, 20:07 »
..ja cu vas samo pozdraviti za sad.. samo da kazem da sam ja u kontaktu sa LFC Srbija i da cu vas ili ovdje ili putem e-maila (Mario i Zoky) da obavijestavam o svim promjenama i desavanjima po ovom pitanju.. Pozdrav iz Sarajeva.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #2 : Srpanj 10, 2013, 20:43 »
Moram napomenuti odmah samo da ja dolazim sa relativno dalekog puta 29.8. i mala je vjerojatnost da ću moći vremenski samo dan dva kasnije za Srbiju. No, za sada neću otkazati.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #3 : Srpanj 11, 2013, 00:02 »
31.8. sam jos na plazi :p
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #4 : Srpanj 11, 2013, 07:47 »
Ni ja nisam siguran da će se moći, tj. šanse su vrlo male.
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #5 : Srpanj 11, 2013, 09:25 »
Ako netko ipak bude za, bit će slobodnog mjesta kod mene u autu. Nekadašnji cimer s faksa i odličan prijatelj i danas, uz to gorljivi navijač scuma, mi je iz Zrenjanina. Tako da to vjerojatno neću propustiti.
Say what again!

Offline dacho

• Newbie
« Odgovori #6 : Srpanj 16, 2013, 09:03 »
..termin je ipak pomjeren na 01.09. kao sto sam i mislio.. dakle, nedelja je ipak i to u terminu od 14:30 sto je odlicno.. stvarno bi bilo super kad bi vas doslo nekoliko (koliko god).. Zoky je probio led sa svojom ekipom, dolaskom u Sarajevo.. Maria necu ni da spominjem, on je u BiH vec odavno aktivan na nekim druzenjima :) Vjerujem da ce ljudi koji geografski zive ''blizu'' ipak da se odluce za dolazak i potegnu do Zrenjanina.. Ako nista, i kako god da bude, razmisljajte o organizaciji 3. regionalnog kod vas.. :)

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #7 : Srpanj 16, 2013, 09:21 »
..termin je ipak pomjeren na 01.09. kao sto sam i mislio.. dakle, nedelja je ipak i to u terminu od 14:30 sto je odlicno.. stvarno bi bilo super kad bi vas doslo nekoliko (koliko god).. Zoky je probio led sa svojom ekipom, dolaskom u Sarajevo.. Maria necu ni da spominjem, on je u BiH vec odavno aktivan na nekim druzenjima :) Vjerujem da ce ljudi koji geografski zive ''blizu'' ipak da se odluce za dolazak i potegnu do Zrenjanina.. Ako nista, i kako god da bude, razmisljajte o organizaciji 3. regionalnog kod vas.. :)

Pa nekako bi i bio red na nas :)
Ili možda Branko, kao jedini predstavnik CG na okupljanju u Sarajevu, preuzme sljedeću rundu na sebe :D

Offline KENNY

• Hero Member
« Odgovori #8 : Srpanj 16, 2013, 14:57 »
Bilo je u CG okupljanje 2010. godine u Baru koje je Chris organizirao. Nije bilo baš toliko furano kroz fejs ili forum, pa i nije bio neki preveliki odaziv. Nadam se da će dole biti opet nešto slično, možda u Budvi li nekome većem mjestu.

Above Us Only Sky!!

Offline dacho

• Newbie
« Odgovori #9 : Srpanj 24, 2013, 09:44 »
..koliko ja znam Crnogorci su veoma zainteresovani za organizaciju.. Branko, koji je bio i u Sarajevu, ce biti i u Zrenjaninu.. s tim da ce ih sad doci jos nekoliko pa cemo pricati o tome.. znam preko nekih ostalih da su se vec ponudili da organizuju.. u Podgorici, najvjerovatnije.. o tom potom..

Offline dacho

• Newbie
« Odgovori #10 : Srpanj 24, 2013, 09:47 »
Mario.. ako nista, mi se mozda vidimo u Plocama za tekmu protiv A.Ville.. tad bih trebao biti u Podaci za taj vikend, pa se mozemo organizovati kao i prosli put.. ti, Davor i ja.. a ako jos nekoga ima iz blizine, zasto ne bismo i njih zvali.. ti znas bolje ekipu sa srednjeg dijela Jadrana  :)

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #11 : Srpanj 24, 2013, 15:19 »
Mario.. ako nista, mi se mozda vidimo u Plocama za tekmu protiv A.Ville.. tad bih trebao biti u Podaci za taj vikend, pa se mozemo organizovati kao i prosli put.. ti, Davor i ja.. a ako jos nekoga ima iz blizine, zasto ne bismo i njih zvali.. ti znas bolje ekipu sa srednjeg dijela Jadrana  :)

Mislim da sam taj tjedan na GO (van Ploča), ali čut ćemo se svakako!

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #12 : Srpanj 26, 2013, 11:10 »
3.8. Sam u zg, netko za cugu?

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #13 : Srpanj 26, 2013, 11:31 »
3.8. Sam u zg, netko za cugu?

Taman da uzmeš one majice koje te čekaju :D

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #14 : Rujan 01, 2013, 16:54 »
Ne znam da li je netko iz HR otišao u Zrenjanin, ali ekipa gore sigurno je uživala!

Ako je netko gore, svakako se očekuju slike i izvještaj :ceka