a čuj ako put ne bi bio nešto previše skup onda bi bio vrlo vjerojatno za...puno je tu upitnika nažalost 
Ti moras doc'

Eh ovako, dugo se nisam javio na forumu, milion nekih obaveza sa svih strana imam tako da jedva ispratim tekme, a kamo li nesto vise (@LiverpoolkaReds je upucena) al' evo da i ja napisem koju .
Okupljanje je 20.04., kao sto je ona navela - sasvim dovoljno vremena imate da se organizujete i dodjete . Na organizovanje tu mislim i logisticko i finansijsko .
Nas iz BiH na okupljanjima bude 100njak, a kako ce ovo biti regionalno onda ocekujem jos vise ljudi iz BiH da dodje na ovo .
U toku su pregovori sa ostalim ex-yu zemljama(izuzev slovenaca) i ocekuje se jedno-dva auta iz makedonija, dok ce iz CG i Srbije brojka biti sigurno dvocifrena .
Sto se organizacije tice, lokal u kojem moze bez vecih problema stati 150-200 ljudi ce biti rezervisan samo za nas, vjerujem da cemo srediti i promotivne cijene pice da bi ugodjaj bio potpuniji

Mi svakako imamo odlicne odnose s vecinom bh. medija, tako da bi ovo okupljanje bilo medijski pokriveno strasno .
Ubjedjen sam da ce taj 20-21.04. biti jedan genijalan vikend, a vjerovatno cemo gledat' da i za navecer kakav lokal rezervisem i tu proslavimo pobjedu nad CSKA Londonom i upotpunimo druzenje .
Za sva pitanja smo nas troje tu na raspolaganju

P.S. Na nasim okupljanima uvijek bude dosta pripadnica ljepseg spola