Autor Tema: Okupljanje navijača (regija)  (Posjeta: 19701 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
Okupljanje navijača (regija)
« : Veljača 05, 2013, 14:33 »
Kontaktirali su me iz BIH sa upitom da li bi kod nas bilo zainteresiranih za organiziranje većeg okupljanja navijača iz regije (tu bi došli vjerojatno i navijači iz BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije...).

Iduće okupljanje bi bilo u Sarajevu. Neki forumaši iz HR su bili već u BiH na okupljanju sa dobrim sjećanjima, oni bi trebali biti kolovođe po pitanju ovakvih okupljanja.

Ako bi se išlo u većem broju, uvijek možemo organizirati nekakav autobus.

Dakle, pitanje je, da li uopće ima zainteresiranih?

Offline StevieG

• Hero Member
Odg: Okupljanje navijača (regija)
« Odgovori #1 : Veljača 05, 2013, 14:53 »
Definitivno sam zainteresiran, jedino moram znat termin da vidim hoću li biti u mogućnosti
Leif Sundell
Aleksandar Đorđević
Temuri Ketsbaia
Lillian Thuram
Siniša Mihajlović
Aleš Pajovič
Fritz Stuchlik
Luigi Lamonica
Terje Hauge
Semih Senturk
Dušan Kecman
Ricardo Quaresma...

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2 : Veljača 05, 2013, 14:57 »
a čuj ako put ne bi bio nešto previše skup onda bi bio vrlo vjerojatno za...puno je tu upitnika nažalost  :(
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline LiverpoolkaREDS

• Sr. Member
  • The Blood Is RED for a reason...
« Odgovori #3 : Veljača 05, 2013, 15:01 »
Evo da se i ja uključim. U organizaciji sam, zajedno sa kolegama iz BiH, (na forumu su reds i robijas još tu, pa se za bilo kakva pitanja možete nama obratiti) , termin je 20.4, Chelsea na Anfieldu, subota, 16:00 sati.

Ovo bi stvarno mogli biti dobro, ako se uspije(te) organizirati, nas iz BiH će vjerojatno biti u velikom broju, prošle godine su na okupljanju u Mostaru bili margita, king kenny i Crna guja, nadam se da ih i sad možemo očekivati :)
« Zadnja izmjena: Veljača 05, 2013, 15:08 LiverpoolkaREDS »
.."Želio sam od LIVERPOOLA stvoriti neosvojivi bastion..,Poput Napoleona želio sam pokoriti cijeli prokleti svijet.. Želio sam da LIVERPOOL postane nedodirljiv, razvijati ga dok mu se cijeli nogometni svijet ne nađe pod nogama..."  -- Bill Shankly

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #4 : Veljača 05, 2013, 21:57 »
Ako dobijem slobodan dan (ne vidim razlog zašto bi bio problem dobit slobodan dan, ako ga odradim ranije) računajte na mene. Stvarno bi se volio družit s ekipom od dole, vjerujem da bi neki kombi napunili.

Iako je problem što nas iz Slavonije ima jako malo na forumu, u Udine sam skoro išao sam da mi se -marko- nije javio dan ranije da ide i on. To mi se nebi isplatilo, ić sam do Zagreba pa iz Zagreba u Sarajevo. Isplativije bi mi bilo sjest u auto i u Sarajevo doć sam.

No, ajd vi to prvo organizirajte pa javite ovdje sve :D
19 + 6 + 7 + 9 + 3 + 4 + 1

Offline Josipsb

• Sr. Member
« Odgovori #5 : Veljača 05, 2013, 22:04 »
Massone sve si ljepo rekao.Najisplativije je autom. Ako imas kakav dobar auto mogli bi zapalit za Sarajevo. Ovako gledajući datum i dan mi odgovaraju. Mislim da bi ja mogao ići. Treba vidjet

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #6 : Veljača 05, 2013, 22:55 »
a čuj ako put ne bi bio nešto previše skup onda bi bio vrlo vjerojatno za...puno je tu upitnika nažalost  :(

Ti moras doc'  :p

Eh ovako, dugo se nisam javio na forumu, milion nekih obaveza sa svih strana imam tako da jedva ispratim tekme, a kamo li nesto vise (@LiverpoolkaReds je upucena) al' evo da i ja napisem koju .

Okupljanje je 20.04., kao sto je ona navela - sasvim dovoljno vremena imate da se organizujete i dodjete . Na organizovanje tu mislim i logisticko i finansijsko .

Nas iz BiH na okupljanjima bude 100njak, a kako ce ovo biti regionalno onda ocekujem jos vise ljudi iz BiH da dodje na ovo .

U toku su pregovori sa ostalim ex-yu zemljama(izuzev slovenaca) i ocekuje se jedno-dva auta iz makedonija, dok ce iz CG i Srbije brojka biti sigurno dvocifrena .

Sto se organizacije tice, lokal u kojem moze bez vecih problema stati 150-200 ljudi ce biti rezervisan samo za nas, vjerujem da cemo srediti i promotivne cijene pice da bi ugodjaj bio potpuniji  B-)

Mi svakako imamo odlicne odnose s vecinom bh. medija, tako da bi ovo okupljanje bilo medijski pokriveno strasno .

Ubjedjen sam da ce taj 20-21.04. biti jedan genijalan vikend, a vjerovatno cemo gledat' da i za navecer kakav lokal rezervisem i tu proslavimo pobjedu nad CSKA Londonom i upotpunimo druzenje .

Za sva pitanja smo nas troje tu na raspolaganju  :)

P.S. Na nasim okupljanima uvijek bude dosta pripadnica ljepseg spola  :D

Offline reds

• Hero Member
« Odgovori #7 : Veljača 05, 2013, 23:13 »
Evo i od mene par rijeci, iako ste glavno procitali.

Znaci u dogovoru s ostalim fan club grupama,skupinama s ovih prostora a i sire, i naravno raji s ovog foruma koji su bili u Mostaru, imam duznost da vas u svoje licno ime i ime grupe LFC FAN CLUB BIH pozovem na ovo jedno prije svega lijepo druzenje pa onda sve ostalo sto ide, ako nista da se bar na ovaj nacin povezemo.

Svi vi koji ste u nedoumici oko dolaska, dodjite kako mozete a ostalo je nasa briga, sve ce bit odradjeno i ne brinite ako i smjestaj bude trebao i ostalo samo se javite.

Ne treba ni govorit koliko bi lakse a i ljepse bilo da se pored ovih username-a na forumu svih nas,  upoznaju prava lica, da se ispricamo i dogovorimo nekom odlasku na neku tekmu Liverpoola, sto nam je svima cilj da odemo.

Mi eto vec tradicionalno okupljamo velik broj navijaca na utakmicama Lfc-a i nastavljamo dalje, a ovo ce bit veliki korak za sve nas.

Eto toliko za sad, za bilo kakva pitanja me slobodno kontaktiraj te.

" Nikad ne podcijeni srce šampiona ".

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #8 : Veljača 06, 2013, 08:39 »
Evo vidim da je tema već otvorena, Zoky me preduhitrio :) A baš redsu pišem poruku da ću je otvoriti kada sve bude potvrđeno!

Naravno da se dolazi :D

PS. Hajde nek se i vi sa sjevera morate malo namučiti, zadnji put smo mi puno jahali ;)

« Zadnja izmjena: Veljača 06, 2013, 08:48 margita »
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #9 : Veljača 06, 2013, 09:32 »
Zoky, zovi Šoleta pa rezerviraj bus. :D

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #10 : Veljača 06, 2013, 11:53 »
Zoky, zovi Šoleta pa rezerviraj bus. :D

:D

Pretpostavljam da ćemo ovo ipak autima ići :)

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #11 : Veljača 06, 2013, 12:05 »

Kupite li prvo Riječane na Vratima Jadrana? :D

Iskreno se nadam da će na ovo okupljanje doći i on, Dobra Babel :)
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #12 : Veljača 06, 2013, 13:10 »

A kako ćemo onda odlučiti tko će voziti, a tko piti.
Kod mene nakon turnira uvijek ista priča, i na krjau završi da svi piju i onda drama.  :D

Offline reds

• Hero Member
« Odgovori #13 : Veljača 06, 2013, 16:50 »
Zoky nas preduhitrio :D

Eto dogovoreno da dolazite,Mario al bez Winxa i DOBRE nema price :D

Lijepo bi bilo kad bi mogli da dodju s ovog foruma naravno ovi koji su standarni clanovi, iskreno bih volio da se upoznamo, gento,liverbird,luis,paulinjo,john sad vise ne znam, i ima jos momaka dobrih(ne mislim tijelom)nego djelom :D ajde skontaj te se da se druzimo, pijuckamo i tako to, naravno i mi cemo gledat da dodjemo, ja sam blize jugu :)
" Nikad ne podcijeni srce šampiona ".

Offline Gambith

• Sr. Member
« Odgovori #14 : Veljača 06, 2013, 17:38 »
Eto ako bude išao tko iz Osijeka rado bi se povezo s njima,naravno ako ima mjesta...  :)