hahahaha
rat sam vidio iz najblize moguce blizine i o tom uopce ne bih diskutirao, po ovoj osnovi dozivio i prezivio mnogo bezumlja i ispranih mozgova, tako da apsolutno znam sta pricam,
svoje volim tudje postivam i apsolutno me bas briga za tudje izbore ja samo pricam kako jeste , nekom se svidja nekom ne,
ko ima nesto za reci protiv nek se spakira sa suprugom u vitez,vares,travnik,sarajevo,zenicu pa nek onda prica ove slagere,
samo naivni ljudi koji nista u zivotu nisu dozivjeli, likovi koji su o ovim stvarima gledali te pomenute slager filmove mogu pricati ovo sto vi pojedini pricate,
decko nek radi sta misli da treba,nek zivi svoj zivot pa mozda i nauci skolu na tezi nacin, jer pametan uci iz tudjih gresaka a budala ceka svoje,
kolko vi djeco imate godina?
i ti gerro i massone jel ste ikad zivili u zemlji bosni i hercegovini?znate li vi posljedice koje sutra on i ona zajedno sa djecom mogu imat?
nemojte decku to radit jer nemate pojma o cem pricate,
skkiper buraz bjezi i ne okreci se sine , reci cu opet il pakuj kofere pa sa mladom u bijeli svijet trece ne moze i nece da moze,
a men se sere od ovih sto iz inozemstva sole pamet nekom ko treba u vitezu zivot provest,
znate vi sta je bilo u lasvanskoj dolini? u srednjoj bosni? i sta se jos desava na dnevnoj bazi?
ne budalite ljudi,