Arhiva > Arhiva

AMERI PRODAJU LIVERPOOL!!?!?!!!

(1/238) > >>

biljalfc:
AMERI PRODAJU LIVERPOOL!

Slavni klub na putu da ponovo promjeni vlasnika.Prije manje od godinu dana Amerikanci Tom Hicks i George Gillett kupili su ponos engleskog nogometa Liverpool,a sada su na putu da ga preprodaju! Na to ih primorava teška financijska situacija i činjenica da ne mogu pronaći sredstva u iznosu od 300 miljuna funti, koliko je neophodno za izgradnju novog stadiona u Stanley Parku. Također, izjavili su i menadžeru Rafi Benitezu da nemaju novac kojim bi zadovoljio svoje apetite u prelaznom roku.

Sada ponovo u igru ulazi kompanija Dubai International Capital, koju su američki biznismeni pretekli u ponudi kada su kupovali Liverpool početkom godine. Engleski mediji prenose kako će Hicks i Gillette zahtjevati najmanje tri puta više od 219 milijuna funti koliko su platili klub, ali pošto nemaju odakle vratiti zajam od 298 milijuna koji su uzeli u veljaći, možda će ih nagomilane obaveze primorati da spuste cijenu.
 
23.12.2007 18:32:50     

procitah ovo na nekom sajtu...verovali ili ne a?!?!?!  Ako je istina...ko zna zasto je to dobro!!!!!!!!! :srednji

http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_3003553,00.html
              biti ili nebiti................

Zoky:
Ovoga sam se i bojao... možda je bilo i bolje da su ga arapi odma kupili, tj sigurno bi bilo bolje, ako ništa drugo, barem zbog jedne stvari - vlasnik te arapske kompanije je navijač Liverpoola!

A sada si vi postavite pitanje, ko bi prije otvorio novčanik, onaj tko navija za LFC ili onaj tko vidi samo financijsku dobit?

Hicks i Gillette, sretno u Americi.

DaPa:
Daj Bože!

Ameri f**k off odakle ste i došli! Držite se vi vašeg bejzbola i ragbija za pi*kice (NFL)!

Arapi su arapi! Oni ne štede ako nešto hoće i vole! Ova dvojica od kad su došla stalno nešto kenjkaju i zavlače! U biti do sada nisu uopće ništa para istresli. Istina, potrušili smo oko 45 milijuna, ali smo i uprihodili 30-ak, tj. veći dio troškova. Go figure...

sladjo:

--- Citat: Zoky - Prosinac 24, 2007, 01:04 ---Ovoga sam se i bojao... možda je bilo i bolje da su ga arapi odma kupili, tj sigurno bi bilo bolje, ako ništa drugo, barem zbog jedne stvari - vlasnik te arapske kompanije je navijač Liverpoola!

A sada si vi postavite pitanje, ko bi prije otvorio novčanik, onaj tko navija za LFC ili onaj tko vidi samo financijsku dobit?

Hicks i Gillette, sretno u Americi.

--- Kraj citata ---

nije vlasnik navijac Liverpoola nego direktor ili predsjednik companije koji kaze da je fan jos od djetinstva.On je nagovorio vlasnika na kupovinu

Zoky:

--- Citat: sladjo - Prosinac 24, 2007, 12:46 ---nije vlasnik navijac Liverpoola nego direktor ili predsjednik companije koji kaze da je fan jos od djetinstva.On je nagovorio vlasnika na kupovinu

--- Kraj citata ---

Hm, ja sam negdje pročitao ovo što sam napisao, no tko će ga znat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju