Štogod uzimali, svakako prvo uzmite testni period.
IPTV zna biti zajeb*** zbog niza razloga, od verzije softwarea preko kojeg ga vrtiš, opterećenja host servera, opterećenosti mreže, veliki PING, spor interne (minimum minimuma je nekih 12-15 mbps), a često je i do samog providera preko kojeg imate internet.t,.
Savjet je da u svakom slučaju ako možete koristite spajanje UTP kabelom, a ne Wi-F-iom, a iz nekih iskustava koje sam čuo (ja nemam to) navodno najčistije i najbolje radi preko Tele 2 opreme, tj. preko onog nekog prijenosnog interneta, ljudi su i više nego zadovoljni, taj kanal za prijenos IPTV nema ograničenje na njemu, cijena je navodno povoljna, a brzina je oko 60 mbps isl.
Također u zadnje vrijeme sam čuo da svi koji imaju preko T-coma imaju određene probleme s IPTV-om. naime, navodno da oni "skuže" što imaš i onda ti namjerno poremeneno usporavaju vezu što dovodi do zatrzavanja, prekida i ponavljanja nekih sekvenci, što ljude izludi i onda počnu odustajati, a u biti nije do lika koji ti daje IPTV. Ja sam osobno prije nekih 2 godine imao isti slučaj, tek sam slučajno preko poznanika čuo do čega je i igrom slučaja, kada su migrirali opremu na nove servere, problem je nestao....