Anketa

Ukoliko Hendo ode, tko bi trebao biti novi kapetan?

Salah
VvD
Trent
Robbo
Alisson

Autor Tema: Jordan Henderson #14  (Posjeta: 267159 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kiky97

• Hero Member
  • You'll Never Walk Alone
Odg: Jordan Henderson
« Odgovori #15 : Lipanj 08, 2011, 12:42 »
Očekujem mnogo stvari od njega, mlad je, perspektivan i ima ogroman potencijal i prostor za napredak..Kroz nekoliko godina trebao bi postati nosilac naše igre, u Sunderlandu je tako mlad to i bio..Pred njime je velika karijera koju će u većem dijelu nadam se provesti kod nas

Pod Kennyem će procvjetati

Good luck  :super

Offline Daja

• Newbie
« Odgovori #16 : Lipanj 08, 2011, 12:47 »
Vidis od tih 7 nabrojanih igraca, ja iskreno ocekujem da:

1. Spearing - bude ili prodan ili poslan na posudbu, jer u nacelu se nece bas naigrati ukoliko ostane u klubu, al opet ko zna...

2. Shealvy - dolaskom Hendersona, vrlo lako moguce da ce biti poslan na posudbu u neki drugoligaski klub, gde ce imati vise vremena za rad i usavrsavanje svoje igre.

3. Poulsen da bude prodat.

4. Da nam sredinu cine Meireles, Gerrard, Lucas, Henderson i mozda Adam (koji je za sada samo nagadjanje). Jer Meireles se pokazao kao mnogo bolji igrac u napadackom smislu, ima odlican udarac, dobro cita igru i odlicno se ubacuje iz drugog plana. Lucas i Adam bi navodno trebali drzati sredinu, a Gerrard i Meireles da rotiraju napred. U proteklih par nedelja videli smo da mozemo i bez Gerrarda da igramo i da ne ovisimo iskljucivo o njemu. A i sam je izjavio da ce igrati do svoje 33 godine, znaci u vrh glave jos sledecu sezonu. Meireles je mladji i nebi ga bilo pametno prodavati, dodatni plus je taj sto se odlicno uklopio u sistem.

Ja ostajem pri svome sto sam rekao za Jordana, kupnja igraca od 20 godina ne znaci i nuzno da ce i provesti svaki minut na terenu i da ce biti pokretacka snaga ekipe, ne jos dok su u timu Gerrard i Meireles. U napadackom kreativnom smislu, Gerrard i Meireles nam trebaju, u nekoliko utakmica ove sezone posebno nakon utakmica EL, vidjelo se da nam treba svezine i da nam se sredina muci. Tako da ukoliko i zadrzimo 7 centralnih veznih na okupu, to nevidim kao manu, vec kao prednost.

:super
you never walk alone

Offline koob

• Hero Member
« Odgovori #17 : Lipanj 08, 2011, 12:52 »
Mješate kruške i jabuke. Henderson je desno krilo (može odigrati i sredinu )  koje bi u budućnosti trebao zauzeti mjesto Kuyta.
S pravom je podijelio mišljenja i na ovom forumu i ostalim forumima.
Odvratno je gledati kako cifre oko engleskih igrača skaču, kao da su bogom dani.

Sve u svemu...Sretno Henderson

Pustimo Mascherana sa lanca..

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #18 : Lipanj 08, 2011, 12:56 »
Ma cifra je takva kakva je, nebitna stavka potpuno.
Meni izgleda da 'transfer budžeta' o kakvom se obično govori, ovaj put nema. Postoje samo igrači koje Kenny želi i to je sve.
Uopće ne sumnjam da u narednu sezonu ulazimo dupke puni kvalitetnih igrača s odličnim pokrivanjem svih pozicija.

Cijena?
Šta god košta, jer kupujemo šta nam treba i kupujemo za budućnost.

Offline Dante

• Hero Member
  • Acta non verba.
« Odgovori #19 : Lipanj 08, 2011, 13:16 »
Mješate kruške i jabuke. Henderson je desno krilo (može odigrati i sredinu )  koje bi u budućnosti trebao zauzeti mjesto Kuyta.
S pravom je podijelio mišljenja i na ovom forumu i ostalim forumima.
Odvratno je gledati kako cifre oko engleskih igrača skaču, kao da su bogom dani.

Sve u svemu...Sretno Henderson

Ti ovdje miješaš kruške i jabuke. Ako je Henderson desno krilo, Carragher je napadač. ;)

Henderson je klasični veznjak, nešto ofanzivniji, i tu igra kada su normalne okolnosti. Recimo, sad u nedjelju je igrao za U-21 Englesku, i igrao je jednog od tri veznjaka u 4-3-3 formaciji. Naravno, nešto ofanzivnijeg. On može po potrebi igrati na desnoj strani, ali više od Meirelesa na toj strani tokom ove sezone, sigurno nećeš dobiti.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #20 : Lipanj 08, 2011, 13:50 »
malo o statistici...
Jordan Henderson je napravio više šansi u 2010/11 od: Young, Bale, Nani, Silva, Kuyt, Jarvis, Downing, Johnson, Zog & Lennon.

... da i "igrao je u Barceloni"!.... te statistike su OK, ali znamo gdje i s kime je igrao, pa ne čudi da se toliko nadodavao.  :super
Baš me zanima koliko bi imao asista u Cityu. Mislim da bi imao manje startnih nastupa nego asista. :ne

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #21 : Lipanj 08, 2011, 13:53 »
... da i "igrao je u Barceloni"!.... te statistike su OK, ali znamo gdje i s kime je igrao, pa ne čudi da se toliko nadodavao.  :super
Baš me zanima koliko bi imao asista u Cityu. Mislim da bi imao manje startnih nastupa nego asista. :ne

želiš reći da ovi igrači od kojih je bolji, da su oni zapravo cijele sezone sijedili na klupi?
kolko ja znam svi su prvotimci u svojim klubovima i lakše im je stvoriti šansu za gol nego nekome iz sunderlanda...
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #22 : Lipanj 08, 2011, 13:56 »
želiš reći da ovi igrači od kojih je bolji, da su oni zapravo cijele sezone sijedili na klupi?
kolko ja znam svi su prvotimci u svojim klubovima i lakše im je stvoriti šansu za gol nego nekome iz sunderlanda...

Pa u načelu nisma baš to tako mislio kako si ti to doslovce i shvatio, ali te statistike varaju. Pa nećeš valjda reći da je Bale igrao isto cijelu sezonu isto kao i Lennon, Nani ili Johnson?
ostali su skupili gotovo sve tekme OK, ali ovi gore nabrojani baš i ne.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #23 : Lipanj 08, 2011, 13:58 »
Pa u načelu nisma baš to tako mislio kako si ti to doslovce i shvatio, ali te statistike varaju. Pa nećeš valjda reći da je Bale igrao isto cijelu sezonu isto kao i Lennon, Nani ili Johnson?
ostali su skupili gotovo sve tekme OK, ali ovi gore nabrojani baš i ne.

Young, Bale, Nani, Silva, Kuyt, Jarvis, Downing, Johnson, Zog & Lennon.

izuzev balea i johnsona, koji od njih nije?

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #24 : Lipanj 08, 2011, 14:33 »
Young, Bale, Nani, Silva, Kuyt, Jarvis, Downing, Johnson, Zog & Lennon.

izuzev balea i johnsona, koji od njih nije?

Lennon, Johnosn, Nani. Dakle pola popisa ti ne pije vodu!  :lol
Oš još neke argumente.
Ma vidi, statistika je točan skup netočnih podataka jednom netko reče. A budući da sam godinama radio u jednoj fimri koja se bavi statistikom znam o čemu pričam. Što su mi sve ljudi dostavljali, to nije nromalno, a na kraju bude otklon od stvarnog stanja do 1% pa nemreš bilivit!  ;)
« Zadnja izmjena: Lipanj 08, 2011, 15:10 Winx »

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
« Odgovori #25 : Lipanj 08, 2011, 19:58 »
wow, sad mi je jasno zašto ga neki nazivaju novim Alonsom.

:D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #26 : Lipanj 09, 2011, 00:09 »
Henderson completed his switch to Anfield after undergoing a medical in Liverpool before flying to Denmark to rejoin the England squad for the European Under-21 Championship.The 20-year-old signed a four-year contract that will see his wages quadruple to £60,000 a week.

i to mo svrsili :D

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
« Odgovori #27 : Lipanj 09, 2011, 07:42 »
Henderson completed his switch to Anfield after undergoing a medical in Liverpool before flying to Denmark to rejoin the England squad for the European Under-21 Championship.The 20-year-old signed a four-year contract that will see his wages quadruple to £60,000 a week.

i to mo svrsili :D

dakle imao je 15000 tjedno u Sunderlandu.
i ja bih pobjegao iz takvog kluba da mi nude takav kikiriki od plaće... :ne

Offline KENNY

• Hero Member
« Odgovori #28 : Lipanj 09, 2011, 11:46 »
Hoce li i on dobit transparent bez da odigra ijednu tekmu.. :D  :lol 
Above Us Only Sky!!

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #29 : Lipanj 09, 2011, 11:58 »
I pjesmu bome.