Evo sam nešto razmišljao, pa da s vama podijelim!
Prošle su već više od dvije godine otkad smo imali akciju s LFCCRO majicama. Oni koji su i tada bili aktivni znaju o čemu se radi, a za one koji su „novi“ čisto da ih podsjetim.
Zoky je tada pokrenuo inicijativu koja je rezultirala izradom običnih (t-shirt) i polo majica (kratkih rukava) za ekipu s foruma po pristupačnim cijenama. Obična je bila cca 100 kn (nešto malo manje), polo nešto skuplja, mislim 150 (ispravite me ako griješim). Osobno sam uzeo ovu običnu, a kako se otada dobilo koje kilo, treba mi veća he he!
Ako netko ima slike, neka ih slobodno objavi, da svi vide o čemu se radi!
Pa sam, eto, razmišljao da bi možda bilo dobro da se ponovi nešto slično, ali da ovaj put nitko ne bude na gubitku. Dakle, da se sve lijepo iskalkulira, tko može neka vidi za nekakve ponude. Ja se osobno mogu raspitati da vidim koliko bi to došlo u mom gradu, a u nekim većim sredinama gdje cvate konkurencija, prošlo bi se i jeftinije. Unaprijed se skupi lova u nekakav zajednički fond (račun), pa se krene u realizaciju ideje, ako bude dovoljan broj zainteresiranih!
Zoky je rekao da još uvijek ima dizajn starih majica, što se mene tiče možemo krenuti i s nekakvih drugačijim, tako da je svaka ideja dobrodošla, prednost imaju ovi majstori što rade čuda u raznoraznim programima, ja sam za to tele!
Nadalje, molio bih odgovore na sljedeća pitanja:
1. Koju biste boju htjeli (ozbiljno, roza ne igra!)?
2. Polo ili t-shirt?
3. Kratki ili dugi rukavi?
Vjerujem da će i Zoky s nama podijeliti pozitivna i negativna iskustva iz već spomenute akcije!
Eto toliko za početak…
PS. Napominjem da od ovoga ne mora biti ništa, ali tek da se vidi ima li onih koji bi htjeli da se krene u nekakvu akciju (budući je već bilo upita)!