Autor Tema: LFCCRO majice  (Posjeta: 69004 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
LFCCRO majice
« : Prosinac 07, 2010, 17:16 »
Evo sam nešto razmišljao, pa da s vama podijelim!

Prošle su već više od dvije godine otkad smo imali akciju s LFCCRO majicama. Oni koji su i tada bili aktivni znaju o čemu se radi, a za one koji su „novi“ čisto da ih podsjetim.
Zoky je tada pokrenuo inicijativu koja je rezultirala izradom običnih (t-shirt) i polo majica (kratkih rukava) za ekipu s foruma po pristupačnim cijenama. Obična je bila cca 100 kn (nešto malo manje), polo nešto skuplja, mislim 150 (ispravite me ako griješim). Osobno sam uzeo ovu običnu, a kako se otada dobilo koje kilo, treba mi veća he he!

Ako netko ima slike, neka ih slobodno objavi, da svi vide o čemu se radi!

Pa sam, eto, razmišljao da bi možda bilo dobro da se ponovi nešto slično, ali da ovaj put nitko ne bude na gubitku. Dakle, da se sve lijepo iskalkulira, tko može neka vidi za nekakve ponude. Ja se osobno mogu raspitati da vidim koliko bi to došlo u mom gradu, a u nekim većim sredinama gdje cvate konkurencija, prošlo bi se i jeftinije. Unaprijed se skupi lova u nekakav zajednički fond (račun), pa se krene u realizaciju ideje, ako bude dovoljan broj zainteresiranih!

Zoky je rekao da još uvijek ima dizajn starih majica, što se mene tiče možemo krenuti i s nekakvih drugačijim, tako da je svaka ideja dobrodošla, prednost imaju ovi majstori što rade čuda u raznoraznim programima, ja sam za to tele!

Nadalje, molio bih odgovore na sljedeća pitanja:

1.   Koju biste boju htjeli (ozbiljno, roza ne igra!)?
2.   Polo ili t-shirt?
3.   Kratki ili dugi rukavi?

Vjerujem da će i Zoky s nama podijeliti pozitivna i negativna iskustva iz već spomenute akcije!

Eto toliko za početak…

PS. Napominjem da od ovoga ne mora biti ništa, ali tek da se vidi ima li onih koji bi htjeli da se krene u nekakvu akciju (budući je već bilo upita)!
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline hammer_of_thor

• Hero Member
  • Sto vise ljudi poznajem, to vise volim svog psa.
Odg: LFCCRO majice
« Odgovori #1 : Prosinac 07, 2010, 17:48 »
NEbi bilo loše opet pokrenuti tako nešto.
Moja prva LFCCRO majica još stoji i još ju nosim.
Nije ni izbljedila a print je odlične kvalitete :)

Što se tiće moguće nove majice, kad bi se radilo, osobno bi glasao za majicu dugačkih rukava (zimsku jel) sa kapuljačom (hoodie) i nekim jednostavnim logo-om

Velik je posao to izorganizirati, ali kad bi se radilo tako nešto, opet bi bio među prvima koji će kupiti :)
Make Us Dream!
5 stars flicker in the fermont,
and worn with deep and unconditional love,
that serves to remind us that all we need tonight,
perhaps more than ever,
is each other.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #2 : Prosinac 07, 2010, 17:51 »

Što se tiće moguće nove majice, kad bi se radilo, osobno bi glasao za majicu dugačkih rukava (zimsku jel) sa kapuljačom (hoodie) i nekim jednostavnim logo-om

Velik je posao to izorganizirati, ali kad bi se radilo tako nešto, opet bi bio među prvima koji će kupiti :)

Ovo je i meni palo na pamet, ali ne znam koliko je sve to skupa jednostavno realizirati (čitaj: koliko košta)?
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline afro420

• Hero Member
« Odgovori #3 : Prosinac 07, 2010, 17:56 »
Ovo je i meni palo na pamet, ali ne znam koliko je sve to skupa jednostavno realizirati (čitaj: koliko košta)?

puno, ja sam to htio kod ovog svog, sve skupa, hoody i print 500kn negdi.....a to je previse za moj proracun....
zat sam si napravil dvije kratkih rukava, bijelu sa crnim znakom poola i crnu sa crvenim, majice savršenstvo...
WC je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali!?!

Offline Brna

• Hero Member
« Odgovori #4 : Prosinac 07, 2010, 17:58 »
Potpisujem ovo.

mislim da bi varijanta sa dugim rukavima i kapuljacom bila malo preskupa, no treba se raspitat svakako. I kupio bi novu majicu naravno.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #5 : Prosinac 07, 2010, 18:01 »
I ja bih bio ozbiljno in. Hoodie bi bila sjajna, ali dijelim osjećaj da je preskupo to sve skupa, pa jedna obična kratka majica opet neb' bila loša. :)
Što se boje tiče, bilo što je ok, sve dok je lfccro-ovsko  :D

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #6 : Prosinac 07, 2010, 18:06 »
pridruzujem se zainteresiranima...

pasu mi sve opcije ali pretpostavljam da bi vecina voljela one kratkih rukava
e sad, organizacija svega toga je vec drugi par rukava...
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline hammer_of_thor

• Hero Member
« Odgovori #7 : Prosinac 07, 2010, 18:07 »

e sad, organizacija svega toga

Ja kažem da Bohatki to moramo uvalit.
On je student pa time ionak niš podBogom ne radi i ima vremena na bacanje :D :D :p

:lol
Make Us Dream!
perhaps more than ever,
is each other.

Offline hammer_of_thor

• Hero Member
« Odgovori #8 : Prosinac 07, 2010, 18:10 »
ali ne znam koliko je sve to skupa jednostavno realizirati (čitaj: koliko košta)?

Na našim prostorima, vjerovatno previše, nažalost

puno, ja sam to htio kod ovog svog, sve skupa, hoody i print 500kn negdi.....a to je previse za moj proracun....

To je puno previše, i večini izvan financijskog dohvata.

Ja sam sa e-baya za 200 kn (cca 100 kn svaka) sa shippingom uzeo ove dvije majice:

Make Us Dream!
perhaps more than ever,
is each other.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #9 : Prosinac 07, 2010, 18:10 »
On je student pa time ionak niš podBogom ne radi i ima vremena na bacanje :D :D :p

:lol
:O :O ček ček stani malo momče :p ,predavanja, pa kafe, pa cugice, pa putovanje vlakom  :lol
ja se mogu raspitat ovdje koliko bi koštao print, ali stvarno ne znam kakve bi kvalitete bio (u požegi i kutini) , jer ovo od zoke je provjereno, samo što onda da ne bi bilo da mu bude viška pa da mu novci odu, treba napravit detaljan spisak, i odmah uplatiti novce. i da ja sam za.
budem provjerio kolko je ovdje print, i budem isprinto jedan na majcu, pa javim kakvo je
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline hammer_of_thor

• Hero Member
« Odgovori #10 : Prosinac 07, 2010, 18:20 »
:O :O ček ček stani malo momče :p ,predavanja, pa kafe, pa cugice, pa putovanje vlakom  :lol

Da da, to svi kažu :p :lol

crap, vidi koliko je sati. Moram na posao !
Make Us Dream!
perhaps more than ever,
is each other.

Offline wewonit5times

• Hero Member
« Odgovori #11 : Prosinac 07, 2010, 18:27 »

suglasan :D
samo meni nemojte, imam zenu, dijete i posao, studiram na 2 faksa i brinem se za bolesne i nemocne
mislim, bi ja al jednostavno ne stignem...
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #12 : Prosinac 07, 2010, 18:29 »
gamad :p...nego malo OT, u čet dolazim u zg, neko za neko pićence? da konačno upoznam neke ljudove s foruma?
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline wewonit5times

• Hero Member
« Odgovori #13 : Prosinac 07, 2010, 19:07 »
gamad :p...nego malo OT, u čet dolazim u zg, neko za neko pićence? da konačno upoznam neke ljudove s foruma?

uzmi stvari za nogomet :kuler

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #14 : Prosinac 07, 2010, 19:15 »
Ja sam apsolutno za, sa tim da ja osobno više preferiram polo majice. Ne vidim razloga da neostane ovaj grb jer se već isprofilirao kao grb naše male zajednice.. ;)
Treba napomenuti da se radi o poslu koji zahtjeva puno slobodnog vremena i energije i onaj tko se za to odluči mora biti spreman na navedeno. Vjerujem da bi i Zoky bio na dispoziciji kako bi se izbjegle nekakve "fule" koje je Zoky imao u pogrešnoj kalkulaciji.

samo meni nemojte, imam zenu, dijete i posao, studiram na 2 faksa i brinem se za bolesne i nemocne
mislim, bi ja al jednostavno ne stignem...

Jel' to  opisuješ mene?... :O