ajme meni, tu knjigu langolijeri sam davno čitao al je bila predosadna. i ja isto volim više psihološke horore, ono, gdje se boji nečega, a uopće nemam pojma čega se bojim. slažem se sa već napisanim da je Blair witch projekt genijalan horor, baš odličan, dok je drugi dio totalno sranje, jedan od najgorih filmova koji sam ikad gledao. od ostalih horora, KRUG je zaheban film, baš je strava, SAW mi je katastrofa, mrzim takvu vrstu horora, samo gadarije, krv, krv, krv, stari prvi dio Petka 13. mi je odličan, Isijavanje također. ma zapravo, svaki horor gdje nema puno krvi a ima previše napetosti i takve atmosfere mi je odličan.
ako volite istinite priče o serijskim ubojicama, čitajte malo na internetu o Zodiac-u. serijski ubojica iz 60./70. iz okolica San Francisca. slao je policiji pisma u kojima je detaljno opisivao mjesta ubojstava i položaj žrtava i neke zagonetke, šifre. nije nikad uhvaćen, niti se zna ko je ubojica. dugo vremena prvoosumnjičeni je 1991. oslobođen sumnji nakon što mu se DNA razlikovao od DNA sa pisma koje je ubojica poslao, iako, pitanje je koliko je taj DNA sa pisma upotrebljiv, jer u ono vrijeme kad su pisma došla, nitko nije znao za otisak prsta i DNA tako da su svi pisma dirali bez rukavica
isto tako, pogledajte filmove o ubojici BTK i o Tedu Bundyju