Anketa

1= loš odabir trenera; 5= vrhunski odabir trenera

1
2
3
4
5

Autor Tema: Arne Slot  (Posjeta: 35249 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline LessMore

• Hero Member
Odg: Arne Slot
« Odgovori #585 : Siječanj 17, 2025, 17:03 »
ovo je odličan komentar.
Vjerojatno je Kloppu bilo više pun k laži i mazanja očiju i da se doslovno umorio od svog tog sranja
A da, to je moj dojam. Teško je to, frustrirajuće, ono tu si, mrvica ti fali, jedna slagalica možda...a dobiš kurčinu i ostaneš uvijek kratak za bod dva....i onda još moraš glumatat pred novinarima i govorit da vjeruješ u momčad iz dana u dan...a u biti vidiš na treningu da su neki na maksimumu al on nažalost nije dovoljan za iskorak...
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #586 : Siječanj 17, 2025, 17:06 »
ovo je odličan komentar.
Vjerojatno je Kloppu bilo više pun k laži i mazanja očiju i da se doslovno umorio od svog tog sranja
A mozda se umorio od trenerskog posla pa se zato prebacio sad u savjetničku ulogu? Moguće da se umorio i od toga što je preuzeo puno više funkcija na sebe pa mu je to bilo previše i odlučio se maknut? Uostalom nisam vidio nijednu Kloppovu izjavu nakon odlaska protiv vlasnika ili di je barem i djelomicno kritizirao vlasnike zbog "laganja i mazanja ociju" a ne zvuci mi bas ko tip koji bi to trpio. Jebote ili su svi ti treneri potpune budale ako pristaju na to ili nije bas tako lose?

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #587 : Siječanj 17, 2025, 17:10 »
A mozda se umorio od trenerskog posla pa se zato prebacio sad u savjetničku ulogu? Moguće da se umorio i od toga što je preuzeo puno više funkcija na sebe pa mu je to bilo previše i odlučio se maknut? Uostalom nisam vidio nijednu Kloppovu izjavu nakon odlaska protiv vlasnika ili di je barem i djelomicno kritizirao vlasnike zbog "laganja i mazanja ociju" a ne zvuci mi bas ko tip koji bi to trpio. Jebote ili su svi ti treneri potpune budale ako pristaju na to ili nije bas tako lose?

u pravu si. Imamo najbolje vlasnike ikad.

jesmo našli još 20-ak igrača koje i dalje "monitoring/admiring" i onda oni idu u konkurenciju?
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #588 : Siječanj 17, 2025, 17:11 »
u pravu si. Imamo najbolje vlasnike ikad.
Ne ikad, ali trenutno jedne od najboljih.

jesmo našli još 20-ak igrača koje i dalje "monitoring/admiring" i onda oni idu u konkurenciju?
U onu konkurenciju koja je s toliko boljim vlasnicima iza nas, jelda? Na tu konkurenciju mislis? :D

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #589 : Siječanj 17, 2025, 17:25 »
Ne ikad, ali trenutno jedne od najboljih.
U onu konkurenciju koja je s toliko boljim vlasnicima iza nas, jelda? Na tu konkurenciju mislis? :D

ma naravno
Prodajemo da bi kupovali, kao da smo neka sirotinja, a pričamo o klubu koji svake godine digne ogromnu lovu od sponzora, karata, lige prvaka, domaće lige. Tu nam trojica najboljih igrača na kraju sezone odlaze besplatno, naše "mete" odlaze u druge klubove, ma idealno je stanje

ako Salah, Virgil i Trent odu na kraju sezone, oćeš i dalje branit Hughesa i vlasnike?
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #590 : Siječanj 17, 2025, 18:03 »
ma naravno
Prodajemo da bi kupovali, kao da smo neka sirotinja, a pričamo o klubu koji svake godine digne ogromnu lovu od sponzora, karata, lige prvaka, domaće lige. Tu nam trojica najboljih igrača na kraju sezone odlaze besplatno, naše "mete" odlaze u druge klubove, ma idealno je stanje

ako Salah, Virgil i Trent odu na kraju sezone, oćeš i dalje branit Hughesa i vlasnike?
Pa po meni su u top 3 vlasnika trenutno, mozes i ti navesti koje smatras boljima.

Stanje nije idealno, ali s obzirom na to da smo vodeci na tablici i da jako dobro izgledamo u LP nije bas ni stanje uzasno. Mislim stanje na tablici ko ce obavit najvise transfera koje tebe svaki transfer rok najvise brine je uzasno, al ovo na rezultatskoj je skroz solidno.

Ovisno o tome di odu i za koju cifru. Ako odu u Saudijsku igrat za 800 tisuca funti tjedno, onda nemam problema da mi ne bidamo protiv toga. Ja ne zelim ih zadrzat pod svaku cijenu. Ja ne zelim da se dovedemo u situaciju Citya ove sezone koji placa KDB-a kao najboljeg igraca lige a ovaj moze odigrat svaku 10 utakmicu tako. Ja ne zelim da se dovedemo u stanje Barcelone prije par godina koja je placala Messija toliko da nije mogla zadnjih godina oko njega poslozit smislenu ekipu a on vise nije bio tako dobar da bi ih mogao odvuc do najvisih razina kontinuirano.

Zapravo me najvise razocarala situacija sa Trentom di mislim da smo apsolutno zakasnili i lose odreagirali. To smo pokusali sad izvuc ogromnom ponudom al je vjerojatno Real tu vec napravio dovoljno posla da ga osigura. Druga dvojica? Zelim da ostanu, ali po dobrim uvjetima za nas.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #591 : Siječanj 17, 2025, 18:30 »
Pa po meni su u top 3 vlasnika trenutno, mozes i ti navesti koje smatras boljima.

Stanje nije idealno, ali s obzirom na to da smo vodeci na tablici i da jako dobro izgledamo u LP nije bas ni stanje uzasno. Mislim stanje na tablici ko ce obavit najvise transfera koje tebe svaki transfer rok najvise brine je uzasno, al ovo na rezultatskoj je skroz solidno.

Ovisno o tome di odu i za koju cifru. Ako odu u Saudijsku igrat za 800 tisuca funti tjedno, onda nemam problema da mi ne bidamo protiv toga. Ja ne zelim ih zadrzat pod svaku cijenu. Ja ne zelim da se dovedemo u situaciju Citya ove sezone koji placa KDB-a kao najboljeg igraca lige a ovaj moze odigrat svaku 10 utakmicu tako. Ja ne zelim da se dovedemo u stanje Barcelone prije par godina koja je placala Messija toliko da nije mogla zadnjih godina oko njega poslozit smislenu ekipu a on vise nije bio tako dobar da bi ih mogao odvuc do najvisih razina kontinuirano.

Zapravo me najvise razocarala situacija sa Trentom di mislim da smo apsolutno zakasnili i lose odreagirali. To smo pokusali sad izvuc ogromnom ponudom al je vjerojatno Real tu vec napravio dovoljno posla da ga osigura. Druga dvojica? Zelim da ostanu, ali po dobrim uvjetima za nas.

prvenstveno financijskim?

Npr. bi li pristao da odriješimo brutalno kesu i iduće 3 godine ih jako preplatimo ali budemo u borbi za naslov ili bi radije da ih ne preplatimo, oni odu i iduće 3 godine budemo između 4. i 7.mjesta?

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #592 : Siječanj 17, 2025, 18:34 »
prvenstveno financijskim?

Npr. bi li pristao da odriješimo brutalno kesu i iduće 3 godine ih jako preplatimo ali budemo u borbi za naslov ili bi radije da ih ne preplatimo, oni odu i iduće 3 godine budemo između 4. i 7.mjesta?
Financijskim i vremenskim (odnosno trajanjem).

Ali ja ne mislim da mozemo bit u borbi za naslov ako brutalno preplacujemo ovu trojicu. Jer ako njih brutalno preplacujes onda znaci da na nekim drugim mjestima stedis, pa ces ic sa mladim igracem ili s nedovoljno sirokim rosterom. To nije stvar zelje, zelimo trosit neograniceno pa onda to i mozemo, to je stvar mogucnosti a i pravila u krajnjem slucaju.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #593 : Siječanj 17, 2025, 18:39 »
Financijskim i vremenskim (odnosno trajanjem).

Ali ja ne mislim da mozemo bit u borbi za naslov ako brutalno preplacujemo ovu trojicu. Jer ako njih brutalno preplacujes onda znaci da na nekim drugim mjestima stedis, pa ces ic sa mladim igracem ili s nedovoljno sirokim rosterom. To nije stvar zelje, zelimo trosit neograniceno pa onda to i mozemo, to je stvar mogucnosti a i pravila u krajnjem slucaju.

da, ali su njih 3 provjerena klasa, a 5-6 drugih umjesto njih mogu bit prevara.

Činjenica je da se svake sezone LAŽE da imamo novca, ali nema dostupnih igrača. Jednom povjeruješ, drugi put već sumnjaš...deseti put si idiot ako vjeruješ u to

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #594 : Siječanj 17, 2025, 18:46 »
da, ali su njih 3 provjerena klasa, a 5-6 drugih umjesto njih mogu bit prevara.

Činjenica je da se svake sezone LAŽE da imamo novca, ali nema dostupnih igrača. Jednom povjeruješ, drugi put već sumnjaš...deseti put si idiot ako vjeruješ u to
Al nisi siguran kakvi ce bit za 2 ili 3 godine, svakom godinom raste vjerojatnost za ozljedu/pad. Al i da imaju 26 godina ne zelim da ih preplacujes. I Messi je bio najveca klasa koja moze bit, pa kad ga pocnes placat vise nego sto moze doprinosit si u problemu.

Jebemu, ko cita novinare i likove na twitteru oko toga kolko se ima novaca onda je u startu debil. Cuo je on da je netko iz kluba rekao da ima novaca. “Cuo sam ja Bero Jelinicu da vi u Nacionalu..”
Jebe mi se sta netko napise, gledam brojke i u konacnici gledam rezultate koje ostvarujemo i zadovoljan sam. Puno zadovoljniji nego da sam navijac Uniteda i da osvojimo svake godine titulu “pobjednika prijelaznog roka by Marijo”.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #595 : Siječanj 17, 2025, 18:57 »
Kojim si to točno rezultatima zadovoljan? Jedan naslov u zadnjih 35 godina
Osvojili smo ligu prvaka 2019.i izgubili 2 finala
2 puta si u ligi izgubio naslov za bod
Prošle sezone bili vodeći i onda onakav raspad

Koji su to rezultati da padneš na guzicu? Redovito nam malo fali jer se ne ulaže i ne širi roster kvalitetom nego bi se zahvaljujući Kloppu isisao maksimum od igrača, ali ne bi imali alternativu s klupe.

Bogu hvala da smo imali Kloppa.
Da je bio neki drugi trener osvojili bi goli k kao Spursi

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #596 : Siječanj 17, 2025, 19:07 »

Koji su to rezultati da padneš na guzicu? Redovito nam malo fali jer se ne ulaže i ne širi roster kvalitetom nego bi se zahvaljujući Kloppu isisao maksimum od igrača, ali ne bi imali alternativu s klupe.

Ovo. Kloppu su falila možda dva prava igrača za koje je trebalo odriješiti kesu bez da se prvo nekog od kapitalaca utopi.
Da je bilo tko drugi osim Kloppa bio imali bi borbu za LP eventualno svake sezone
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #597 : Siječanj 17, 2025, 19:20 »

A ovi su vlasnici 35 godina? To di smo bili prije njih to je mozda i jedan od boljih argumenata za kvalitetu vlasnika. Ako te zanima sto su losi vlasnici sjeti se samo prijasnjih.

Da, jedan naslov i jedna lp u 10 godina s obzirom na to gdje smo bili prije 10 godina je nesto s cime sam zadovoljan.

I da, Klopp je cudesan, al netko ga je valjda doveo, platio i okruzio s ekipom s kojom je slozio super ekipu. Nije nam Klopp pao sam od sebe.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #598 : Siječanj 17, 2025, 19:26 »
A ovi su vlasnici 35 godina? To di smo bili prije njih to je mozda i jedan od boljih argumenata za kvalitetu vlasnika. Ako te zanima sto su losi vlasnici sjeti se samo prijasnjih.

Da, jedan naslov i jedna lp u 10 godina s obzirom na to gdje smo bili prije 10 godina je nesto s cime sam zadovoljan.

I da, Klopp je cudesan, al netko ga je valjda doveo, platio i okruzio s ekipom s kojom je slozio super ekipu. Nije nam Klopp pao sam od sebe.

u nepunih 15 godina, FSG je tu od 2010.
1 naslov prvaka i 1 LP u 14 godina nije neki rezultat da ti pamet stane, ali ok, svak ima neki svoj pogled na svijet i uspjeh

ima jako puno Hrvata koji su "sretni jer nisu gladni". Jebiga, to nije moj mentalni sklop

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #599 : Siječanj 17, 2025, 20:29 »
u nepunih 15 godina, FSG je tu od 2010.
1 naslov prvaka i 1 LP u 14 godina nije neki rezultat da ti pamet stane, ali ok, svak ima neki svoj pogled na svijet i uspjeh

ima jako puno Hrvata koji su "sretni jer nisu gladni". Jebiga, to nije moj mentalni sklop

https://www.statmuse.com/fc/ask/most-points-ever-premier-league-season

U zadnjih 6 godina smo imali 3 sezone sa 90+ bodova. U 2 od te 3 titula nam je izmakla za bod.
Znaci li ovo po tebi, da smo imali bod vise u tim sezonama (ili City bod manje), da vlasnici bili odlicni? Ako da, onda postujem, samo nema mi to previse smisla.
Zasto mora biti crno-bijelo ako nije tako?