ma naravno
Prodajemo da bi kupovali, kao da smo neka sirotinja, a pričamo o klubu koji svake godine digne ogromnu lovu od sponzora, karata, lige prvaka, domaće lige. Tu nam trojica najboljih igrača na kraju sezone odlaze besplatno, naše "mete" odlaze u druge klubove, ma idealno je stanje
ako Salah, Virgil i Trent odu na kraju sezone, oćeš i dalje branit Hughesa i vlasnike?
Pa po meni su u top 3 vlasnika trenutno, mozes i ti navesti koje smatras boljima.
Stanje nije idealno, ali s obzirom na to da smo vodeci na tablici i da jako dobro izgledamo u LP nije bas ni stanje uzasno. Mislim stanje na tablici ko ce obavit najvise transfera koje tebe svaki transfer rok najvise brine je uzasno, al ovo na rezultatskoj je skroz solidno.
Ovisno o tome di odu i za koju cifru. Ako odu u Saudijsku igrat za 800 tisuca funti tjedno, onda nemam problema da mi ne bidamo protiv toga. Ja ne zelim ih zadrzat pod svaku cijenu. Ja ne zelim da se dovedemo u situaciju Citya ove sezone koji placa KDB-a kao najboljeg igraca lige a ovaj moze odigrat svaku 10 utakmicu tako. Ja ne zelim da se dovedemo u stanje Barcelone prije par godina koja je placala Messija toliko da nije mogla zadnjih godina oko njega poslozit smislenu ekipu a on vise nije bio tako dobar da bi ih mogao odvuc do najvisih razina kontinuirano.
Zapravo me najvise razocarala situacija sa Trentom di mislim da smo apsolutno zakasnili i lose odreagirali. To smo pokusali sad izvuc ogromnom ponudom al je vjerojatno Real tu vec napravio dovoljno posla da ga osigura. Druga dvojica? Zelim da ostanu, ali po dobrim uvjetima za nas.