Slavio sam majkemi gol Stonesa za 1:1 u 99 i nekoj kad su igrali ove sezone City - Arsenal kao šta sam slavio gol Origija u zadnjoj sekundi protiv Evertona. Ne volim City ali su institucija za ove odvratne korner smrdljivce. Arsenal mi je bio okey dok ih je vodio Wenger, mogao si uzivat gledajući takav stil nogometa, otkad ih je preuzeo ovaj Pepov isprdak Arteta, jednostavno ljudi su postali najljigaviji klub uz bok Simeonovom Atleticu.
United, Liverpool, Arsenal. To su ti tri institucije engleskog nogometa. svi ostali su ispod. City je plasticni klub bio i uvijek ce biti, nikakva institucija.
Kolega bio sam hodao oko Emiratesa jos davne 2014. Arsenal je institucija engleskog nogometa.
Polufinale FA Kupa prije 2 3 godine na Wembleyu. Igrali su Liverpool vs City. Kartu za Liverpool tj dio stadiona di su njegovi navijaci su bile 300, 400 funti minimum. Di su Cityevi kupio sam kartu za recimo 70 funti.
To ti je omjer institucije kao sto je Liverpool ili Arsenal i plastike zvana City.
Smijesni ste, gledate nogomet samo zadnjih 10ak godina... prijasnjih 100 150 kao da se ne racuna....

prije mutavih Arapa imali su dva naslova i to je to... cak ni danas ne mogu napunit Emtyhad ponekada...
Pogledaj malo rasprodaje dresova konkretno Kitbag danas. Cityevi su uvijek na rasprodaji.

Liverpool se nije sastao sa titulom dugih 30 godina, ja navijam za njih recimo od 1996, kad su bili rupetina pravi Luzerpool. i opet imaju masu navijaca svuda po svijetu. E u tom rangu je i Arsenal...