Autor Tema: Engleska premier liga  (Posjeta: 290507 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
Odg: Engleska premier liga
« Odgovori #7005 : Siječanj 16, 2025, 10:44 »
Cilj opravdava sredstvo , ipak je bio derbi tako da tu nema mjesta za umiranje u ljepoti.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #7006 : Siječanj 16, 2025, 10:46 »
pored toga što su odvratni ne volite ih i jer konačno postaju malo relevantni, barem je to kod mene slučaj, priznajem to, da se bore za sedmo mjesto pucao bi mi kur.ac za njima. I da, uvijek bih prije da City osvoji ligu nego oni

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #7007 : Siječanj 16, 2025, 11:00 »
Kad si u borbi za titulu, onda si pod jačim svjetlima reflektora pa ti ljudi nalaze i najmanje sitnice koje bi ti zamjerili. Oni su u 5 godina s Artetom postali realan contender za titulu dok smo mi to isto pokušavali 30 godina do 2020. Jbg.

Evo naprimjer zovu ih Korner FC, kao da je to nešto nedopušteno. Ako već imaš najveću šansu zabiti iz kornera jer si toliko dominantan u tom segmentu, onda ćeš to sredstvo koristiti bez obzira što će tamo neki lik na forumu napisati da je to antinogomet.
Veći antinogomet su lateralna dodavanja na centru od kojih nikakve koristi nemaš, osim oduzimanja vremena.

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #7008 : Siječanj 16, 2025, 11:09 »
Kad si u borbi za titulu, onda si pod jačim svjetlima reflektora pa ti ljudi nalaze i najmanje sitnice koje bi ti zamjerili. Oni su u 5 godina s Artetom postali realan contender za titulu dok smo mi to isto pokušavali 30 godina do 2020. Jbg.
Ne kuzim, ovih 15 prije Artete im se brise? Ako ces tako gledat, jesmo li i mi pod Kloppom onda za 3 godine dosli do finala LP a od 4 nadalje postali contenderi za titulu?

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #7009 : Siječanj 16, 2025, 11:40 »
Ne kuzim, ovih 15 prije Artete im se brise? Ako ces tako gledat, jesmo li i mi pod Kloppom onda za 3 godine dosli do finala LP a od 4 nadalje postali contenderi za titulu?
Pa otprilike tako, bili smo goli qrac do dolaska Kloppa, odnosno nije nas nitko ozbiljno shvatao. Isto kao i Arsenal do dolaska Artete.
Ajd, završili su drugi u onoj sezoni kad je Leicester osvojio, al više zbog toga što je Tottenham totalno podbacio u zadnja 2-3 kola.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #7010 : Siječanj 16, 2025, 12:50 »
mascherano sve objasnio, meni su i draže ekipe poput Atletica Madrida od prije 10 godina, nego Pepove Barce npr.

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #7011 : Siječanj 16, 2025, 15:27 »
Slavio sam majkemi gol Stonesa za 1:1 u 99 i nekoj kad su igrali ove sezone City - Arsenal kao šta sam slavio gol Origija u zadnjoj sekundi protiv Evertona. Ne volim City ali su institucija za ove odvratne korner smrdljivce. Arsenal mi je bio okey dok ih je vodio Wenger, mogao si uzivat gledajući takav stil nogometa, otkad ih je preuzeo ovaj Pepov isprdak Arteta, jednostavno ljudi su postali najljigaviji klub uz bok Simeonovom Atleticu.

United, Liverpool, Arsenal. To su ti tri institucije engleskog nogometa. svi ostali su ispod. City je plasticni klub bio i uvijek ce biti, nikakva institucija.

Kolega bio sam hodao oko Emiratesa jos davne 2014. Arsenal je institucija engleskog nogometa.

Polufinale FA Kupa prije 2 3 godine na Wembleyu. Igrali su Liverpool vs City. Kartu za Liverpool tj dio stadiona di su njegovi navijaci su bile 300, 400 funti minimum. Di su Cityevi kupio sam kartu za recimo 70 funti.

To ti je omjer institucije kao sto je Liverpool ili Arsenal i plastike zvana City.

Smijesni ste, gledate nogomet samo zadnjih 10ak godina... prijasnjih 100 150 kao da se ne racuna....  :D

prije mutavih Arapa imali su dva naslova i to je to... cak ni danas ne mogu napunit Emtyhad ponekada...

Pogledaj malo rasprodaje dresova konkretno Kitbag danas. Cityevi su uvijek na rasprodaji.  :D :D

Liverpool se nije sastao sa titulom dugih 30 godina, ja navijam za njih recimo od 1996, kad su bili rupetina pravi Luzerpool.  i opet imaju masu navijaca svuda po svijetu. E u tom rangu je i Arsenal...

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #7012 : Siječanj 16, 2025, 15:56 »
postoji li išta gluplje, nego kad se za neki klub osnovan 1880. kaže da je plastičan ili da nema povijest?
Druga najgledanija utakmica u povijesti engleskog nogometa Manchester City-Stoke 1934.kad je bilo 84 569 ljudi na Maine Roadu.
Znaš koji je klub treći? Još jedan plastični, Chelsea, 1935. i 82 905 ljudi na utakmici protiv Arsenala na Stamford Bridgeu.

Man City i Chelsea nisu imali neku trofejima bogatu povijest, ali definitivno nisu ni plastika ni klub bez povijesti
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #7013 : Siječanj 16, 2025, 15:58 »
Gento dragi you had one job

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #7014 : Siječanj 16, 2025, 17:13 »
postoji li išta gluplje, nego kad se za neki klub osnovan 1880. kaže da je plastičan ili da nema povijest?
Druga najgledanija utakmica u povijesti engleskog nogometa Manchester City-Stoke 1934.kad je bilo 84 569 ljudi na Maine Roadu.
Znaš koji je klub treći? Još jedan plastični, Chelsea, 1935. i 82 905 ljudi na utakmici protiv Arsenala na Stamford Bridgeu.

Man City i Chelsea nisu imali neku trofejima bogatu povijest, ali definitivno nisu ni plastika ni klub bez povijesti

Nitko ne kaze da nemaju povijest ali reci da su veci od Arsenala...

Ja sam se dizao u pol 7 da gleam tekme Liverpoola u Kanadi. 8000 km daleko od Engleske. I zamisli uvijek je bilo ljudi Koji su dosli gledat tekme kao I ja.
U zemlji di je hokej broj 1, nacin zivota, postojao je sluzbeni ogranak navijaca Liverpoola.

Sumnjam da ga City ima. Narocito u 2014, 2015. Gle vraga Liverpool ga je imao...

Samo kazem toliko podcjenjivanje Arsenala je smiles no.
U 90im Arsenal je jedini bio sposoban zaustavit mocni Alexov stroj...
City je bio druga cak I treca liga ako se ne varam.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #7015 : Siječanj 16, 2025, 22:54 »
Žao mi Jurića, junački su se branili i na kraju k

Opak je Diallo, opak
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #7016 : Siječanj 16, 2025, 23:00 »
Diallo je dobar igrac al vise srece nego pameti, a Juric je svakako uzas od trenera, ne pripada najvecem rangu

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #7017 : Siječanj 17, 2025, 08:06 »
Svejedno šteta. Soton je tamo negdje od 30 pa do negdje 60. minute imao 3 milijuna šansi 100 šansi, nisu zabili pa su ga gutnuli.
Ovakvi preokreti vratit će ih u tračnice, a to mi baš i nije nešto.  :ljut
Ponavljam, bojim se da smo ih upravo mi onom utakmicom vratili među žive.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7018 : Siječanj 17, 2025, 11:13 »
OFFICIAL: Erling Haaland has signed a new mammoth contract that keeps him at Manchester City until 2034.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #7019 : Siječanj 17, 2025, 11:51 »
Svejedno šteta. Soton je tamo negdje od 30 pa do negdje 60. minute imao 3 milijuna šansi 100 šansi, nisu zabili pa su ga gutnuli.
Ovakvi preokreti vratit će ih u tračnice, a to mi baš i nije nešto.  :ljut
Ponavljam, bojim se da smo ih upravo mi onom utakmicom vratili među žive.

Pa i bolje da budu zivi,mi smo s njima odigrali,neka malo i drugima otkinu bodove.