Anketa

Messi na kraju...

...ostaje u Barceloni
14 (43.8%)
...ide neki Engleski klub
15 (46.9%)
...ide u neki Taljanski klub
3 (9.4%)
...ide u neku drugu EU ligu
0 (0%)
...ide u neku drugu ne-EU ligu
0 (0%)

Ukupno Glasova: 32

Glasanje završeno: Rujan 01, 2020, 11:36

Autor Tema: Transfer vijesti - nevezano uz LFC  (Posjeta: 131551 )

krpa i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Transfer vijesti - nevezano uz LFC
« Odgovori #2460 : Ožujak 18, 2025, 14:11 »
Sa svime se slažem.
Jedino mislim da ovdje nije "problem" u Haalandu nego u Pepu koji je pomalo skrenio i pravi čudne poteze, tako da me uopće ne bi čudilo da je došlo do nekog sukoba u svlačionici.
Sve je počelo s Grealishem, pa DeBruyneom, pa Gundoganom kojeg je sad "vratio" i želi da ostane... ne znam, uopće ih ne žalim, ionako su svima već navrh klinca, a i kad-tad je do toga trebalo doći.
A to što je potpisao, u tom trenutku je vjerojatno smatrao da je to samo prolazna kriza Citya. 

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2461 : Ožujak 18, 2025, 14:26 »
...
A to što je potpisao, u tom trenutku je vjerojatno smatrao da je to samo prolazna kriza Citya.
Eto, moje je misljenje da i dalje to smatra i da je ovo teska pizdarija, al vidjet cemo na ljeto. Ocekujem City iduce godine opet jako opasan i ne cini mi se Pep nesto previse lud (koliko god bi mi to htjeli).

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2462 : Ožujak 18, 2025, 14:30 »
A mislim, ima relevantnijih i manje relevantnih izvora, nekako mislim da sport.ba i nije nesto relevantan (kao ni net.hr), to su obicni tabloidni portali koji ce isti dan objavit da Haaland odlazi, da potpisuje novi ugovor i da prekida karijeru, jer jebiga svaki clanak je dodatni klik.

Tko si ti da ovako omalovažavaš net.hr?
Never miss a good chance to shut up.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #2463 : Ožujak 18, 2025, 14:34 »
Tko si ti da ovako omalovažavaš net.hr?
pusti ti kolko je koji portal relevantan i kreni racunati kolko cemo ustediti na placama ako ova "trojica" odu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2464 : Ožujak 18, 2025, 14:36 »
pusti ti kolko je koji portal relevantan i kreni racunati kolko cemo ustediti na placama ako ova "trojica" odu.

Više vjerujem mihi po tom pitanju. Rekao bih pola milje tjedno kada se pogleda koliko bi zarađivali s novim ugovorima pa u odnosu na njihove zamjene. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2465 : Danas u 08:15 »
kako god bilo, ovaj prijelazni rok će za nas biti i više nego stresan.
Nismo na vrijeme riješili apsolutno ništa unutar postojećeg rostera, a u najavljena pojačanja vjerujem kao i u Djeda mraza.

https://www.transfermarkt.com/premier-league-market-value-update-isak-leagues-biggest-riser-nunez-amp-hojlund-drop/view/news/451211

Hojlund i Foden su se zbilja gadno srozali i ako odu prodat će ih za kikiriki. Za Debruynea da ne govorim.