Hvala Mariu na ovom mome

Bilo je stvarno super i jako mi je zao sto bas niko iz Cro nije dosao.. kontao sam da ce mozda neko biti kome je blizu gore, Slavonija itd. jbg.. Ima vremena, tek smo poceli.. dogovarali smo nesto oko Skopja, ljudi su se ponudili i tako.. to bi mozda moglo da bude na proljece u drugom dijelu ove sezone.. ako ne tada onda na pocetku slijedece.. ja cu da lobiram da bude ipak u ovoj jer bi se onda mogao uspostaviti neki sistem od 2 regionalna po sezoni, tako da bi se cesce vidjali.. mada je to mozda malo i puno.. ako tako bude onda bi se u sezoni 2014 mogla desiti 2, i to kod vas i u Crnoj Gori.. vidjecemo.. Makedonci koji su bili su se malo zabrinuli, kao, jao, valja nama sad ovo napraviti kod nas a i osvjetlati obraz kao sto je bilo u Sarajevu i u Zrenjaninu
Nisam neki forumas ali cemo ostati u kontaktu, naravno. Sta god da vam treba u BiH, slobodno me mozete kontaktirati preko Maria (Margita) tako da nije problem. mario, mi se vidimo ubrzo, nadam se da bi mogli gledati tekmu protiv Southamptona, 21.9. Tekma je u subotu u 16h i mislim da sam taj vikend dole na moru. Ljudi vidimo se i cujemo i veliki Pozz iz sarajeva. YNWA !