Meni su isto tako FB i slične 'igračke' bile zanimljive na početku, npr Zoky me naša i dovukao sa Index foruma di sam imao temu Liverpoola. Na ovom forumu sam jako, jako dugo! čak nisam jedan od starih, nego sam baš prastari forumaš

i još uvijek sam tu, dnevno ga pratim i pokušavam ga održati živim. S druge strane već sam neko vrijeme prestao pratiti i čitati razne izvore kao 24h, index, net.hr,... znam da nije baš 'in' to što nisam pravovremeno informiran koja glumica ima nove sise, koji nogometaš ševi koju manekenku, koji je novi skandal kradezea i sl., jebiga, čak mi je FB profil otvore onako radi reda.
Twiter mi nikada nije 'legnuo' pa ga zanemarujem ali nije problem dok je to kolega gento

Slažem se da Forum kao oblik komunikacije nije više u samom vrhu ali kao i kod svakog proizvoda zanimljivost određuje posjetu. Naime forum kao takav je već dugo isti, ali tu ne mislim toliko na formu i sadržajnost, koliko na neke nove mogućnosti koje bi možda bile zanimljivije korisnicima i na koje su navikli na drugim mjestima. Recimo opcija 'like/dislike/unlike' za svaki post, lakše dodavanje slika,... itd.