Anketa

vezano na prijedlog margite da vidim misljenje forumasa oko :) u postu:

...max 1-3 (duži post je iznimka)
12 (38.7%)
...max 3-6 (duži post je iznimka)
14 (45.2%)
...max 6-10
2 (6.5%)
...nema ograničenja
3 (9.7%)

Ukupno Glasova: 31

Glasanje završeno: Studeni 19, 2010, 14:02

Autor Tema: Komentari i prijedlozi...  (Posjeta: 249747 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Skipper

• Hero Member
Odg: Komentari i prijedlozi...
« Odgovori #1680 : Siječanj 08, 2019, 14:50 »
ako mi netko smeta, preskočim njegove postove i to je to. :neznam na twitteru i fejsu više nisam kao nekad i manje-više sve oko kluba hvatam ovdje. lfc cro forum tab je uvijek otvoren, manje-više sve čitam, za pisanje kako kad. nekad sam se zalagao za uvode i otvaranje tema, vodio portal, sad je to dobrano zamrlo :cry

uvijek će tu biti nekoliko osoba koje su stup foruma, ovi padobranci će doći i proći. dopizdit će im konstantno kritiziranje njihove gluposti i otići će. dok je nas, bit će i foruma, pa makar nas bilo 20  :love
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline marko211

• Hero Member
« Odgovori #1681 : Siječanj 08, 2019, 15:22 »
Što se tiče rasprave, slažem se da Facebook i Twitter nisu ni blizu dovoljno dobri, baš zbog toga što nema nikakvog filtera i uglavnom se svede na prozivanje, vrijeđanje i spam. Osim toga, ne postoji nikakav način traženja poruka i postova, a volumen objavljenih stvari i komentara je toliko ogroman da ako jednom nešto preskočiš, vjerojatno to više nikad nećeš naći. Ali za čisto dobivanje informacija, Twitter je zakon.

Reddit je, s druge strane, odličan i za diskusiju. Imaju sjajan sistem koji sakrije postove sa puno downvotea, a stavi na vrh one najpopularnije. Ima dedicirane zajednice za skoro sve, a za toliko masovan community rasprave su uglavnom relativno civilizirane i iznenađujuće ne-toksične. Puno mi je veći gušt otići tamo te pročitati argumentirane i smislene postove random ljudi nego mudre misli od 2 reda i 2 interpunkcijska znaka na forumu.
Si senor, give the ball to Bobby and he will score.

There’s something that the Kop want you to know,

the best in the world his name is Bobby Firmino.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1682 : Siječanj 08, 2019, 15:34 »

I zadnje, što se tiče prijedloga mene kao moderatora, u suštini nemam ništa protiv i imam vremena za to. Problem je samo u tome što nit sam kulturan, nit sam objektivan :D :D
U svakom slučaju mislim da to mora netko od starije, forumski iskusne garde (zato i jesam uvijek predlagao @gentu i @lg-a kao najaktivnije)

Sine "ne s***"  :D .Mislim da su upravo ovakvi postovi u cjelini i razlog zasto te ljudi predlazu i podupiru.

Ne sjecam se da si imao incident s nikim, a uglavom su ti postovi utemeljeni, a nisu ni nametljivi. Zato sam i naveo objektivan i kulturan.

S druge strane da spadam u staru gardu sa 10 godisnjim iskustvom, ali nemam nit vremena (drugaciji posao od prijasnjeg, nemam pristup netu) nit volje kao nekad da citam km postove prepucavanja i slicne gluposti.

Da sam mod prvo bi pocistio forum od ljudi koji me nerviraju, al to nije objektivan razlog. Stoga me izuzmi iz jednadzbe.

Osim genta, moj glas bi isao i @Mastodontu. Ako ima vremena i volje.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #1683 : Siječanj 08, 2019, 16:19 »
Meni su isto tako FB i slične 'igračke' bile zanimljive na početku, npr Zoky me naša i dovukao sa Index foruma di sam imao temu Liverpoola. Na ovom forumu sam jako, jako dugo! čak nisam jedan od starih, nego sam baš prastari forumaš :) i još uvijek sam tu, dnevno ga pratim i pokušavam ga održati živim. S druge strane već sam neko vrijeme prestao pratiti i čitati razne izvore kao 24h, index, net.hr,... znam da nije baš 'in' to što nisam pravovremeno informiran koja glumica ima nove sise, koji nogometaš ševi koju manekenku, koji je novi skandal kradezea i sl., jebiga, čak mi je FB profil otvore onako radi reda.
Twiter mi nikada nije 'legnuo' pa ga zanemarujem ali nije problem dok je to kolega gento ;)
Slažem se da Forum kao oblik komunikacije nije više u samom vrhu ali kao i kod svakog proizvoda zanimljivost određuje posjetu. Naime forum kao takav je već dugo isti, ali tu ne mislim toliko na formu i sadržajnost, koliko na neke nove mogućnosti koje bi možda bile zanimljivije korisnicima i na koje su navikli na drugim mjestima. Recimo opcija 'like/dislike/unlike' za svaki post, lakše dodavanje slika,... itd.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #1684 : Siječanj 08, 2019, 17:05 »
Nista ne moze zamijeniti forum ako cemo gledati kvalitetu rasprave. Ok, neki ljudi su otisli, ali odlazili su i prije, to je najnormalnija stvar. I dalje tu ima dosta aktivnih ljudi, sigurno ima 25-30 ljudi koji pisu najmanje svakih par dana, plus jos toliko koje primjetim cesto online ali pisu manje.
Po meni je luigi cak malo ozivio forum i osobno meni je smijesan, isto kao njegov brat blizanac Stivi.

Online Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #1685 : Siječanj 08, 2019, 17:56 »
Ne bih se složio da forum kao medij propada. Posjećujem dosta foruma i uvijek ću radije čitat forumske upise i rasprave, nego Facebook ili Twitter gdje pišu razna balavurdija i stariji ljudi upitne inteligencije. Ne vidim da se to išta mijenja. Ovo vezano za mobitel, ja sam jedno 70, 80% svojih postova napisao preko mobitela; to mi ne predstavlja nikakav problem, a realno nije neka razlika pisao ti s mobitela post na forumu ili facebook stranici.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #1686 : Siječanj 08, 2019, 17:56 »
Ma ljudi moji, FB je zlo  :D

Silom (ne)prilika sam član par grupa o Liverpooolu, ajde još kad klubu ide dobro, onda se još nekako mogu prožvakati budalaštine, kad Liverpoolu pak ne ide dobro vam dođe da razbijete sve što je oko vas :)

Mislim da će dio ljudi imaju kapacitet za kvalitetnu raspravu jednostavno "back to square one", ne razgovarati sa nikime, budući da se kvaliteta iste narušila... ne znam kime točno, novim generacijama navijača? Ne mogu prstom uperiti nikoga konkretno, ali danas kvalitetno raspravljati nije jednostavno - nigdje.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #1687 : Ožujak 24, 2019, 18:13 »
Otvorite teme za ligu do kraja sezone, pisao bi negdje nešto  :D
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #1688 : Ožujak 29, 2019, 12:27 »
Otvorite teme za ligu do kraja sezone, pisao bi negdje nešto  :D
Evo večeras ću otvoriti sve teme, imao sam nekih problema zadnjih mjesec dana. Izvinite.
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline marinf

• Full Member
« Odgovori #1689 : Svibanj 07, 2019, 16:00 »
Je li forum kojim slucajem aktivan na discordu?

Poslano sa mog SM-J600FN koristeći Tapatalk

There is a light that never goes out!

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #1690 : Svibanj 10, 2019, 08:34 »
Je li forum kojim slucajem aktivan na discordu?

Poslano sa mog SM-J600FN koristeći Tapatalk
Držim ja jedan discord server nevezan za LFC ali ako ima dovoljno zainteresovanih mogao bih napraviti i za LFCCRO
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline LUDI-OS™

• Hero Member
« Odgovori #1691 : Kolovoz 17, 2019, 23:05 »
Jel moze netko monela ugasit s foruma

Smara cijeli forum svojim sranjima da je nama koji uglavnom samo citamo muka,  a kako li je tek aktivim forumasima

Nit se u biznis kuzi nit se u nogomet kuzi, a svu pamet svijeta je popio

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1692 : Listopad 21, 2019, 11:11 »
budući da imamo problema s yt plug-inom, predlažem da se kopirani linkovi umetnu unutar http:// (za one koji ne znaju, ikonica iznad :kuler smajlića). u prvoj uglatoj zagradi dodati = i kopirati link. između zagrada se tekst može a i ne mora napisati. mislim da nam je lakše tako nego ulaziti u nečiji post, kopirati i tek onda možemo vidjeti video.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #1693 : Lipanj 08, 2021, 13:21 »
Ako može PODFORUM za EP 2020

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #1694 : Srpanj 09, 2021, 09:43 »
Ako može PODFORUM za EP 2020

Jebiga, tek sad vidim :D