Ja vidim bas FORUM kao najbolji oblik komunikacije za ovako nesto. Sve te facebook grupe i slicno su pune kojekakvih padobranaca koji niti su objektivni niti imaju znanja o onome o cemu pisu. Forum sam oduvijek vidio kao suprotnost tome, a puno vas starijih ce se sloziti, i bio je to! Svima nama zna izletiti neka iskra,frustracija,kletva itd. Ali ovo sto su pojedini clanovi radili a neki aktivni svaki dan rade,iskreno, tjera dosta ljudi sa foruma. Neznam kako vi,ali ja imam naviku,uz kavu i cigaretu,kao i sportske,procitati nas forum. Volim to,jebiga. Ali splašnjava ta ljubav. Bas zbog takvih. Ako uzmete 24sata i krenete citati, prvih 20str su negativne vijesti, i to toliko negativne da vas oni glupi vicevi na kraju nemogu oraspoloziti. Ako otvorite forum u zadnje vrijeme, pun je toliko glupih prepirka i NAMETNUTIH misljenja,ponavljam NAMETNUTIH,agresivno nametnutih, da se covjeku uopce gadi komentirati i ulaziti u raspravu. Isto kako se covjek nemoze oporaviti sa vicevima nakon sveg tog procitanog crnila u 24h. Jos zalosnije je sta ta misljenja nemaju nikakvo strucno uporiste a toliko ih se sigurno i agresivno predstavlja svima. Jebeno teroriziranje i frajeri bez pokrica. Nebu nam jos dugo forum pozivio,barem ne onaj kvalitetni kakvog ja znam.