Anketa

Stup obrane nakon prve pune sezone je za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
0 (0%)
5
15 (48.4%)
VVD je odigrao kao najbolji svijetki igrač u protekloj godini
4 (12.9%)
DA dobiti će nagradu
7 (22.6%)
NE bilo je puno boljih
2 (6.5%)
DA ali neće biti najbolji
3 (9.7%)

Ukupno Glasova: 16

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:54

Autor Tema: Virgil van Dijk #4  (Posjeta: 83598 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: Virgil van Dijk #4
« Odgovori #30 : Prosinac 28, 2017, 00:18 »
1. iskreno mi je drago što smo doveli igrača kojeg smo već dugo željeli. U konkurenciji Cityja, Barcelone i Juventusa, on je izabrao nas. Odriješili smo kesu, pokazali se kao veliki i bogat klub i doveli kapitalca

2. Puno smo ga platili? Zarađujemo dobru lovu od tv prava, od lige, od lige prvaka, od sponzora, iskreno, zaboli me neka stvar ako smo ga pretplatili

3. skeptičan sam nažalost oko njegove kvalitete. Doduše, nisam ga nešto puno gledao, ali ono što jesam mi i ne izgleda toliko impresivno, a pogotovo ne vjerujem da je njegov dolazak riješio obrambene probleme. Mislim da je nama problem u sustavu a ne u pojedincu
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline lfc_anfield

• Hero Member
« Odgovori #31 : Prosinac 28, 2017, 00:25 »
Mi većinu golova primimo zbog glupih grešaka pojedinaca, ne zbog rupa u sustavu. Ja sam siguran da ga je Klopp detaljnije izanalizirao sa svojim suradnicima od svih nas. Ljetos sam rekao da se nadam da ćemo ga dovesti ispred konkurencije jer će on vrlo brzo biti najbolji defanzivac na svijetu i ne želim takvog kod direktnih konkurenata, sad sam sretan što je kod nas!
Ako Liverpool postane prvak  wewonit5times odlazi sa foruma , ako ne postane prvak ja odlazim sa istog !

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #32 : Prosinac 28, 2017, 01:11 »
City placa bekove kao napadace i jednostavno oni i Chelsea i Mu odredjuju cjenu igracima i trziste je jednostavno tako,da nismo mi platili platio bi neko od njih i to je jasno.
Nek mu je sretno.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline lemmy

• Newbie
« Odgovori #33 : Prosinac 28, 2017, 01:36 »
Rijetkost je danas dovest nešto kvalitetno ispod 40 milja, što kaže tržište je ošlo u nebesa, ljudina je izabrao nas i to je bitno, sad samo nek opravda uloženo, a imam osjećaj da će sjest ko budali šamar.  :srednji :super
YNWA

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #34 : Prosinac 28, 2017, 01:44 »
Vrijedi onoliko smo mi dali za njega, odnosno koliko je Southampton trazio.

Igrac koji je odabrao nas prije Pepa i Citya, eto sta znaci Klopp. Prezadovoljan sam i sve najbolje, Virgile.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #35 : Prosinac 28, 2017, 02:08 »
City placa bekove kao napadace i jednostavno oni i Chelsea i Mu odredjuju cjenu igracima i trziste je jednostavno tako,da nismo mi platili platio bi neko od njih i to je jasno.
Nek mu je sretno.

sad ce ljudi vrtit ovu mourinhovu nebulozu koja nema veze s vezom. city placa bekove 50 mil. funti, a mourinho napadac(a)e 90. s druge strane imaš kloppa koji kupi krilo za 15 mil funti manje od cityevih bekova, a ucinkovitiji je od mourinhovog napadaca od 90 milja. tržište nema neke zakone. igraci se placaju onoliko koliko klub koji ima igraca pod ugovorom procijeni koliko je taj isti zaista potreban klubu koji planira dovesti istog. iz tog razloga su sveci oderali liverpoola za 75 mil funti.

prije svega, cestitke svecima. ovog se moglo dobiti za 60 mil funti prije pola godine, ali su maestralno odigrali cijeli taj show zbog lpoolovog amaterskog pristupa u pregovorima. pola godine nakon tog showa, oni dignu cijenu za 15 milja igracu koji nije prošao ljetne pripreme s ekipom, te koji je odigrao ispod prosjecnu/prosjecnu polusezonu. naravno, treba uzeti u obzir i da mu je ugovor pola godine kraci, a cijena veca. tu vecu cijenu je mogao postici jedino maestralnom polusezonom koje nije bilo. ovo je u rangu toga da coutinhov transfer nadmaši onaj od neymara. mada sumnjam i da bi taj posao uspio zasjeniti ovaj posao svetaca.

s druge strane, ekipa nakon tottenhama igra puno bolje obrambeno (ako zanemarimo onih hororicnih pet minuta na emiratima), a sad joj stiže covjek kojeg je klopp oznacio kao prvi pick za stopera još prije godinu dana. ova cinjenica je jedino što me sprijecava reci kako je ovo jedna od vecih gluposti. samo se nadam da nece puknut ko lovren nakon par kola. sad mu krecu ove carragher/neville mikroanalize svake sekunde kretanja nekog ubaca ili dodavanja. di je trebao gledati, kada je trebao udahnut, a kada izdahnut. nadam se da je mentalno jaci od dosadašnjeg lidera. sretno, virgile  :super

Offline lfc_anfield

• Hero Member
« Odgovori #36 : Prosinac 28, 2017, 02:35 »
Teško da bi ga pustili za 60 ljetos i da Liverpool nije tako postupio u pregovorima.... A on je polusezonu odigrao čisto da se vrati u kondicijsku formu , da uđe u ritam i da se sačuva od eventualnih ozljeda.
On ne može biti kao Lovren ni u ludilu , jer bar za 30 ima veći iq od Dejana , on definitivno ne liči na nekog tko može puknuti i koga nešto može smesti s puta.Fizički je besprijekoran , ali njegovo najjače oružje je mozak . Dobar defanzivac i sportaš općenito se ne sudi po tome kako se izvuče iz teške situacije već po tome da u te teške situacije ne ulazi , a on rijetko ulazi u teške situacije  jer za sve ima jednostavno rješenje , a takvi su najbolji koji sport pojednostave .
Vrlo brzo će postati najbolji štoper na svijetu ! Napravit će za 20% bolje i ostale obramene igrače .

Fino je Carra rekao za njega   ;) Da je bolji u svemu nego što je on bio , a uz to ne daje autogolove.

Ali dobro... Neki su prije samo par mjeseci govorili i da je Salah preplaćen i da neće praviti razliku , a vidimo ga sad gdje je i šta radi
Ako Liverpool postane prvak  wewonit5times odlazi sa foruma , ako ne postane prvak ja odlazim sa istog !

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #37 : Prosinac 28, 2017, 07:52 »
Činjenica jest da je čovjek upgrade u odnosu na ono što trenutno imamo, jbg. nije teško bit upgrade u našoj konkurenciji, ove šeme da nije bolji od Lovrena ne drže vodu.
Isto tako je činjenica da je preplačen, za ono što je do sad pokazao u karijeri i koliko je igrao 75 mil je pun k***c previše, i ako se sad pokaže kao najbolji stoper na svijetu opet to neće značiti da nije preplačen, jer cijena igrača se diktira po onome šta je pokazao do sad, a on do sad nije pokazao da vrijedi te pare.

Al na kraju balade to je Kloppov transfer, borimo se za njega već preko godinu dana, znači da je Kloppov stav da se ide po njega pod bilo koju cijenu, i evo došao je, u Kloppa se ipak vjeruje i neka mu ga, valjda će se pokazati uspješan transfer kao i većina koje je Klopp htio.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #38 : Prosinac 28, 2017, 08:17 »
Rajt.

Realno vrijedi 35 milja. Znaci 40 milja funti, više od duplo, smo preplatili. Mislim da je jako dobar stoper (i igrač, što je jako bitno), ali nema šanse da vrijedi pola toga. Nadajmo se da je ostalo za stopera, veznog, krilnog i napadača u narednih 6 mjeseci.

Sta je to realno danas na nogometnom trzistu jedne Engleske? Ne, ne mislim da iznos nije velik i da nije napuhan, ali ovo da realno vrijedi mi danas vise nema smisla.. Dali je na ljeto stoper Sanchez iz Ajaxa vrijedio 50 milja koliko ga je platio Tottenham? Svaki slijedeci transfer rok cijene idu opet gore.. Mislim, cifra je enormna, ali ti parametri da vrijedi realno toliko, a ne toliko, to se skroz izmijenilo i podivljalo. Platis koliko ti procijenis da mozes i koliko prihvati klub koji ga prodaje i vozi. Tako nekako danas to meni izgleda..  :neznam

Offline DoctorEvil

• Sr. Member
« Odgovori #39 : Prosinac 28, 2017, 09:18 »
u 2017. crystal palace daje 25 milja funti za stopera. i to onog istog kojeg smo mi platili 18 i koji je, moglo bi se reći failao kod nas. ako hoćeš igrača koji slovi za top 5 premiershipa na svojoj poziciji, to se mora i platiti. a ove "realne" cijene koje pišu na transfermarktu se uvećavaju za nekih 40% ili i više da dobiješ pravu cijenu koja se stvarno treba platiti.

mogli smo preplatiti van dijka ili bidati premalo i praviti se blesavi kako nam ne prihvaćaju pa onda ići po nekakvog polovnjaka iz bundeslige za kojeg nitko na forumu nije čuo. ja biram ovo prvo.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #40 : Prosinac 28, 2017, 09:32 »
previše, ali shvaćam i jednu i drugu stranu. kad vidiš da talijani i njemci mogu za male novce kupiti dobre igrače postavlja se pitanje zašto englezi ne mogu i plaćaju osrednje igrače puno novaca. no eto tu je i druga strana, klopp ga je htio klopp ga je i dobio. imaju punu vjeru u njega. sad se sam klopp mora molit bogu da ovaj ne faila jer će ga navijači "ubit"
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #41 : Prosinac 28, 2017, 09:35 »
sad ce ljudi vrtit ovu mourinhovu nebulozu koja nema veze s vezom. city placa bekove 50 mil. funti, a mourinho napadac(a)e 90. s druge strane imaš kloppa koji kupi krilo za 15 mil funti manje od cityevih bekova, a ucinkovitiji je od mourinhovog napadaca od 90 milja. tržište nema neke zakone. igraci se placaju onoliko koliko klub koji ima igraca pod ugovorom procijeni koliko je taj isti zaista potreban klubu koji planira dovesti istog. iz tog razloga su sveci oderali liverpoola za 75 mil funti.

prije svega, cestitke svecima. ovog se moglo dobiti za 60 mil funti prije pola godine, ali su maestralno odigrali cijeli taj show zbog lpoolovog amaterskog pristupa u pregovorima. pola godine nakon tog showa, oni dignu cijenu za 15 milja igracu koji nije prošao ljetne pripreme s ekipom, te koji je odigrao ispod prosjecnu/prosjecnu polusezonu. naravno, treba uzeti u obzir i da mu je ugovor pola godine kraci, a cijena veca. tu vecu cijenu je mogao postici jedino maestralnom polusezonom koje nije bilo. ovo je u rangu toga da coutinhov transfer nadmaši onaj od neymara. mada sumnjam i da bi taj posao uspio zasjeniti ovaj posao svetaca.

s druge strane, ekipa nakon tottenhama igra puno bolje obrambeno (ako zanemarimo onih hororicnih pet minuta na emiratima), a sad joj stiže covjek kojeg je klopp oznacio kao prvi pick za stopera još prije godinu dana. ova cinjenica je jedino što me sprijecava reci kako je ovo jedna od vecih gluposti. samo se nadam da nece puknut ko lovren nakon par kola. sad mu krecu ove carragher/neville mikroanalize svake sekunde kretanja nekog ubaca ili dodavanja. di je trebao gledati, kada je trebao udahnut, a kada izdahnut. nadam se da je mentalno jaci od dosadašnjeg lidera. sretno, virgile  :super

Moje je misljenje da ima velike veze sa velikom vezom jer za trazene igrace cijenu diktiraju najveci a onaj koji prodaje je tu samo da uzme sto vise moze.Cijenu koju smo mi platili je nabio City i svi ostali koji bi bili zainteresirani za ovog igraca.
Druga je stvar sa igracima koji nisu na deficitnim pozicijama i koje ne traze bas veliki klubovi oni se naravno dobiju za manju cijenu.

ovo je bas bila delikatna situacija u kojoj je igrac odlucivao izmedju dva tri velika kluba i zato je cifra bila ovoliko visoka.

I Nista Mou nije u krivu samo sto i oni placaju i preplacuju svoje igrace na svim pozicijama a mi se moramo prilagoditi il odustati od kupnje.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #42 : Prosinac 28, 2017, 09:40 »

Ooohh, it's Van Dijk

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #43 : Prosinac 28, 2017, 09:47 »
Nista nama Virgilije nece pomoc dok ne sredimo neke stvari u sredini terena. Kad prestanemo igrat istu igru na 0:0 I na 3:0 događat ce nam se sranja.
Jednostavno, nemamo mirnocu u igri. Vise bi volija da smo pljunili 100 milja na veznog s glavom nego ove pare za stopera.
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #44 : Prosinac 28, 2017, 09:58 »
Nista nama Virgilije nece pomoc dok ne sredimo neke stvari u sredini terena. Kad prestanemo igrat istu igru na 0:0 I na 3:0 događat ce nam se sranja.
Jednostavno, nemamo mirnocu u igri. Vise bi volija da smo pljunili 100 milja na veznog s glavom nego ove pare za stopera.

Kratkorocno si u pravu
al ovo je samo jedan dobar korak za buducnost za dugorocnu sliku koju ce upotpuniti i Keita na ljeto a mozda vec i sad ko to zna :hm

Meni je ovaj transfer olaksanje a rasplet situacije sa Cou i canom ce sigurno dovesti do jos nekih interesantnih transfera na ljeto,bar se nadam.