Autor Tema: Brentford - Liverpool, Premier league - 22. kolo  (Posjeta: 2319 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline markoj

• Hero Member
Odg: Brentford - Liverpool, Premier league - 22. kolo
« Odgovori #150 : Siječanj 19, 2025, 19:30 »
Nije ti ni Origi sa avatara baš kombinacija Batistute i Ronalda, pa je dobivao minutažu.

Bumo videli sad protiv Lille-a i Ipswicha kako će igrati jer je Jota ozlijeđen.

Diaz u napadu je beskoristan i propao kao ministar iz Domovinskog pokreta.

Origi je za minutažu koju je dobivao napravio više sranja drugima nego Nunez koji je koštao 100 milja ..

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #151 : Siječanj 19, 2025, 19:40 »
Origi je za minutažu koju je dobivao napravio više sranja drugima nego Nunez koji je koštao 100 milja ..
Možda je , ali možda i nije. Origi je svoje odigrao i  nije nikakva legenda kluba.
I ti si toliki stručnjak pa si za avatar izabrao baš vječitu zamjenu Origija, a ne recimo Gerrarda, Agera, Firmina, Salaha, VVD,..
Na tvoju žalost ti nisi u Slotovom stožeru, koji će ga nakon ova 2 gola zadržati bar do ljeta , ako ne i duže.

P.S. Preskoči sljedeće 2 tekme jer on igra sigurno (Jota je ozlijeđen) ili prebaci na YT pa gledaj driblinge Origija po 100 put.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #152 : Siječanj 19, 2025, 20:37 »
Donosit zakljucke na temelju jedne utakmice je krivo u kojem god smjeru isli. Mbuemo je jako dobar igrac, ne bi mi vjerojatno bio prvi izbor za tu poziciju desnog krila ali definitivno netko o kome bi razmislio.

Baš me zanima tko je 1.  :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #153 : Siječanj 20, 2025, 08:17 »
Baš me zanima tko je 1.  :D
Pa Salah valjda.  :D

Evo to kažu portali.
Ja bih svakako popratio situaciju Fodena u Cityu jer kako stvari stoje, nije baš s Pepom u idiličnim odnosima, a Bowena bih odavno već doveo, samo i spomenuta dvojica su svjesni da ne bi bili prve opcije tako da će se teško odlučiti doći kod nas.
https://www.givemesport.com/premier-league-best-wingers/