Anketa

Nunez ili Vlahović? Slično su koštali i slične godine.

Nunez
Vlahović

Autor Tema: Darwin Núñez #9  (Posjeta: 67192 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline boo razzer

• Hero Member
Odg: Darwin Núñez #9
« Odgovori #1200 : Siječanj 19, 2025, 10:20 »
Kad vidim ovakav post, moram ti odgovorit na način koji će ti najviše zasmetat…
Đe si Bosanac?  :D
Gdje si Hrvatino?  :D
Ne smeta mi to uopće. Samo što ja nisam Bosanac, nego Hercegovac i ponosim se time.
Inače, A. B. Šimić je iz Drinovaca kod Gruda, a Ti Ujević iz Vrgorca npr.
Kakve to veze ima odakle je tko?
Inače nemam predrasude, tko dolazi odakle - samo mi smetaju glupi komentari.
« Zadnja izmjena: Siječanj 19, 2025, 12:07 boo razzer »

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #1201 : Siječanj 19, 2025, 10:50 »
Di je ona opcija za blokiranje korisnika pa da nemogu čitati postove od istih? To je prije postojalo sad nemogu nikako pronaći.
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1202 : Siječanj 19, 2025, 11:12 »
Di je ona opcija za blokiranje korisnika pa da nemogu čitati postove od istih? To je prije postojalo sad nemogu nikako pronaći.

Profil - prijatelji/ignore lista
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #1203 : Siječanj 19, 2025, 13:48 »
Nunez legenda?
Koji je onda uvjet za bit legenda  :lud

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1204 : Siječanj 19, 2025, 13:52 »
Nunez legenda?
Koji je onda uvjet za bit legenda  :lud

Slažem se. Daleko je on od bilo čega takvoga.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #1205 : Siječanj 19, 2025, 13:59 »
U vremenu izvrnutih vrijednosti kad se raznorazne eskortdame i kurave nazivaju influencerima, a dileri i mafijaši lokalnim poduzetnicima, ne čudi što se nekakvi mediokriteti poput Darwina nazivaju legendama   :roll

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #1206 : Siječanj 19, 2025, 14:12 »
Gdje si Hrvatino?  :D
Ne smeta mi to uopće. Samo što ja nisam Bosanac, nego Hercegovac i ponosim se time.
Inače, A. B. Šimić je iz Drinovaca kod Gruda, a Ti Ujević iz Vrgorca npr.
Kakve to veze ima odakle je tko?
Inače nemam predrasude, tko dolazi odakle - samo mi smetaju glupi komentari.
Kažeš liku da je splico, on to veli "đe si Bosanac" u zajebanciji i ti kreneš da šta je bitno tko je od kuda.  :lol

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #1207 : Siječanj 19, 2025, 14:59 »
U vremenu izvrnutih vrijednosti kad se raznorazne eskortdame i kurave nazivaju influencerima, a dileri i mafijaši lokalnim poduzetnicima, ne čudi što se nekakvi mediokriteti poput Darwina nazivaju legendama   :roll
:loll  :dobarpost

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1208 : Siječanj 19, 2025, 15:53 »
Ne mogu da vjerujem koliko se pojam legenda prelako koristi

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #1209 : Siječanj 19, 2025, 16:33 »
Meni nekad dode lose kad vidim da je Origi legenda.
Dao je par bitnih golova stoji,tu prica odprilike zavrsava.

S druge strane njegovo vrijeme u nas nije vrijedno nekog spomena i onda je on legenda?

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #1210 : Siječanj 19, 2025, 16:41 »
Meni nekad dode lose kad vidim da je Origi legenda.
Dao je par bitnih golova stoji,tu prica odprilike zavrsava.

S druge strane njegovo vrijeme u nas nije vrijedno nekog spomena i onda je on legenda?

To je sve s aspekta s kojeg promatraš? Mnogima je Carra legenda, a lik nije osvojio premierligu, dok recimo Origi ti nije legenda, a osvojio je premierligu s timom koji nije bio 30 godina prvak i praktički nam je svojim golovima u polufinalu i finalu donio trofej lige prvaka. Eto u mojim očima je Divock za nas veća legenda od Carre.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1211 : Siječanj 19, 2025, 16:47 »
Dobro, mozda bi trebali razlikovat "legenda" od "cult hero". Origi bi potencijalno mogao bit ovo drugo, legenda nikako jer je bio vise manje irelevantan lik u cijelom tom procesu osvajanja bez obzira na par jako bitnih golova.

Spominjao se jucer Macheda, sigurno mi nije legenda Uniteda, al da ima taj jedan kultni status di su njegovim golovima dosli do naslova to ima.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1212 : Siječanj 19, 2025, 17:10 »
Upravo to. Origiju nikad neću zaboraviti golove protiv Barcelone i Tottenhama. To mu nitko nikad neće oduzeti jer je bio dio priče koja je donijela takvu titulu.

Bilo je još epskih momenata, protiv Evertona, Wolvesa ali nažalost nismo te godine osvojili naslov.

Nunez će biti puno bolje upamcen osvojimo li naslov na kraju. A da nije dobar fit neovisno o ishodu sezone, to je svima jasno.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #1213 : Siječanj 19, 2025, 18:17 »
panjina,i od kamen se nekad odbije balun u gol. prodati sutra govedo.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1214 : Siječanj 20, 2025, 08:28 »
Upravo to. Origiju nikad neću zaboraviti golove protiv Barcelone i Tottenhama. To mu nitko nikad neće oduzeti jer je bio dio priče koja je donijela takvu titulu.

Bilo je još epskih momenata, protiv Evertona, Wolvesa ali nažalost nismo te godine osvojili naslov.

Nunez će biti puno bolje upamcen osvojimo li naslov na kraju. A da nije dobar fit neovisno o ishodu sezone, to je svima jasno.

To su ti takvi igrači koje za 10 godina kad se bude pričalo o ključnim trenucima osvajanja naslova, teško da će se itko sjetiti njega.  :kuler
Evo neki dan gledam one neke "best of" akcije na Areni u pauzi između utakmica i gledam tko je lik koji je glavom asistirao za gol, poznat mi je, ali ne mogu se sjetiti prezimena. Klavan.
https://www.facebook.com/LiverpoolFC/videos/klavans-injury-time-winner-sends-the-reds-wild-/359965501219787/
Naravno da ćemo se Nuneza sjećati kao i Carrolla, ali takvih nekih detalja teško.  :lol