Autor Tema: Rukomet  (Posjeta: 39397 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline lukari

• Hero Member
Odg: Rukomet
« Odgovori #300 : Siječanj 17, 2025, 21:36 »
E da smo imali Kuzmanovića u vrijeme Balića
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #301 : Siječanj 20, 2025, 08:40 »
Izgleda da sam nažalost bio u pravu za srnu. Kakav rukometni šarlatan. Bogtejebo dođe mi da se upišem na rukomet sa 37 godina kad vidim da takav igra.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #302 : Siječanj 20, 2025, 09:03 »
Užas. kako sam napisao i prije prvenstva, nema tu nade ni za kakav iskorak.
Mrtvilo i bezidejnost trenutno vlada našim rukometom.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #303 : Siječanj 20, 2025, 09:39 »
ma treba bit realan i reć da je Egipat bolja ekipa od naše. Zadnja prvenstva to pokazuju
ljudi su sinoć od prve do zadnje minute vodili i bili bolji
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #304 : Siječanj 21, 2025, 13:09 »
Pa o tome se i radi. Ako se ne možemo više nositi s Egiptom, o čemu uopće pričamu?

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #305 : Siječanj 21, 2025, 13:46 »
Pa o tome se i radi. Ako se ne možemo više nositi s Egiptom, o čemu uopće pričamu?

pa dobro, Egipat ima dobre rezultate zadnjih godina.

naš je trenutni maksimum četvrtfinale
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #306 : Siječanj 21, 2025, 16:16 »

Upravo to!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #307 : Siječanj 21, 2025, 19:18 »
Pa vise manje je svima jasno da nismo ni blizu vrha.
Tako da ne znam cemu cudenje.

Opet one stare price kako nismo imali srece I da je igrao ovaj ili onaj pobjedili bi.
Sljedecu utakmicu sigurno sudac ide na tapetu.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #308 : Siječanj 21, 2025, 20:09 »
Nemamo sreće jedino s ozljedama, Mandić, Duvnjak, Cindrić, Jaganjac,...

Sve ostalo je stvar mentaliteta i kvalitete. Nemaš se čemu nadati kad u utakmici s iznimno motiviranim protivnikkom ne zabiješ 11 minuta gol.
Jedan poraz ne znači ništa, ali treba daleko bolja igra u sljedeće 3 utakmice ako želimo biti u borbi za top4.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #309 : Siječanj 25, 2025, 14:02 »
Vrhunska utakmica sinoć, savršeno pripremljena i baš se vidi da Dagur prilično poznaje svoje.

5-1 obrana se očito skrivala negdje u bilježnici, Mamić je možda i man of the match kakvu je utakmicu odigrao na prednjem, tjerao je Islanđane skoro do centra. Još kad se pridoda odlična večer Kuzmaanovića te Martinovića i Maraša, nije bilo sumnje u pobjedu.

Srna koliko god smotan bio u napadu, u obrani je zvijer. Kad bi se pomirio s tim da igra obranu te mžda 15-ak minuta utakmice napade, izrastao bi u jednu od najboljih trojki na svijetu.

Sad nam slijedi Slovenija koju treba maksimalno ozbiljno shvatiti i pokušati pobijediti za četvrtfinale. U KO fazi što god bude, ali se lijepa prilika otvara da preko Mađarske dođemo do polufinala.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #310 : Siječanj 25, 2025, 15:24 »
Vrhunska utakmica sinoć, savršeno pripremljena i baš se vidi da Dagur prilično poznaje svoje.

5-1 obrana se očito skrivala negdje u bilježnici, Mamić je možda i man of the match kakvu je utakmicu odigrao na prednjem, tjerao je Islanđane skoro do centra. Još kad se pridoda odlična večer Kuzmaanovića te Martinovića i Maraša, nije bilo sumnje u pobjedu.

Srna koliko god smotan bio u napadu, u obrani je zvijer. Kad bi se pomirio s tim da igra obranu te mžda 15-ak minuta utakmice napade, izrastao bi u jednu od najboljih trojki na svijetu.

Sad nam slijedi Slovenija koju treba maksimalno ozbiljno shvatiti i pokušati pobijediti za četvrtfinale. U KO fazi što god bude, ali se lijepa prilika otvara da preko Mađarske dođemo do polufinala.
Baš sve nam se otvorilo jučer. Doslovce svaki šut izvana, od kojih je dosta bilo nerezonskih i forsiranih, je ušao...kroz ruke, kroz noge, uši...sve. Ali kao što si rekao, Srna fantastičan ali ne samo u obrani nego i u napadu. Baš me poklopio. Ali nemam problema i hvaliti i kritizirati kad treba. Uglavnom da,savršena oluja jučer i sa 5-1 obranom i sa Kuzmom i sad Mamićem i sa Šušnjom Marašem i Srnom koji su im ubili igru kroz sredinu.
Valjda smo dovoljno pametni da ne dopustimo nikakva iznenađenja protiv slovenaca sad...a onda kao prvi izbjegnemo francuze pa uz dobru tekmu u četvrtfinalu otvara se borba za medalju.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #311 : Siječanj 27, 2025, 09:25 »
Sinoć ponovno jedna utakmica za potencijalni živčani slom i srčani napad, ali na kraju pobjeda.

Nakon onih početnih 5-0 i prvog gola u 9.minuti, mislio sam da će ponovno chokeati kao i bezbroj puta dosad, da se stisnu jajca kad ih treba pokazat. Zapravo utakmica dijametralno suprotna onoj od petka, protiv Islanda smo komotno mogli bacati veš mašine s linije 6m, svaka bi išla. Sinoć napad prvih 15 minuta totalno bezidejan, malo se puta može vidjeti da se kompletna vanjska trojka promijeni nakon 10 minuta, toliko su očajni bili.

Pešić nas je održavao na životu da se Janezi ne odvoje dok se obrana ne stabilizira, kad smo se dočepali iksa na poluvremenu, nisam ni sumnjao u pobjedu. Kad prođeš jednu takvu crnu rupu na početku i vratiš se, ruka se sama opusti i igraš bez grča do kraja.

Zarabec nam je radio čuda, za igrača tako niskog težišta i brzih nogu mi nemamo rješenje. 6-0 obrana bi ga trebala zaustavljati ali je on ipak pronalazio krila. S 5-1 smo im dali još više prostora , možda bi bolje bilo da je Mandić igrao prednjeg nego Mamić, čisto radi brzine. Nadam se da će Dagur naučiti nešto od sinoć, jest pobjeda ali bilo je grešaka itekako.
Da smo imali Kuzmanovića u vrijeme Balića i ekipe, imali bi više zlata nego Francuzi.

Dva su detalja izvukla pobjedu: Ono Šipićevo razbijanje Blagotinšeka i Vlaha kad je odgurnuo na liniji te zakucao u rašlje, te Duvnjakov šut iz mjesta kad je i Ferlin očekivao dodavanje desnom.  :klanja

U utorak protiv Mađara u 18h, njihov stil igre nam nikako ne odgovara, ali sve ovo mi smrdi na Portugal 2003., nada zadnja umire.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #312 : Siječanj 27, 2025, 09:41 »
Da, ono sa Mamićem u 5-1 jučer je bilo samoubojstvo jer je ovaj jednostavno bio prebrz za njega. Znam da Mandić to inače igra ali isto tako da je načet. Nekako sam priželjkivao da probamo sa Glavašom na tom prednjem u 5-1 jer ima odličnu motoriku ali očito da to nisu nikad ni isprobali. Uglavnom preživili.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #313 : Siječanj 27, 2025, 09:54 »
Meni je i Jelinić odličan u obrani, možda nije toliko stamen kao Mandić ali malo kad primamo u serijama golove preko njega.

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #314 : Siječanj 28, 2025, 17:17 »
Može neko stream za današnju utakmicu?
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif